12 Monkeys (12 opic)
86/100 - 115×

12 Monkeys(12 opic)

Armáda 12 opic vypustila do světa smrtelný virus, který vyhladil většinu populace. Ti, kteří přežili, žijí skrytí pod zemí. Budoucí generace se zoufale snaží zjistit, jak k vyhlazení došlo. Pošle proto do minulosti muže, který má rozšíření viru zabránit. Jeho úkol je však velice nesnadný. Třináctidílný seriál 12 opic je natočený podle původního filmu Terryho Gilliama z roku 1995 s Brucem Willisem a Bradem Pittem.

USA | 2015 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | Syfy | 43 minut
žánr
Akční, Drama, Sci-fi
hrají
Noah Bean (Aaron Marker), Tom Noonan (Bledý muž), Amanda Schull (Cassandra Raillyová), Aaron Stanford (James Cole), Emily Hampshire (Jennifer Goinesová), Barbara Sukowa (Katarina Jonesová), Kirk Acevedo (José Ramse)

Další herec z Battlestar Galactica míří do 12 Monkeys

Další herec z Battlestar Galactica míří do 12 Monkeys

Ve druhé řadě jsme vídali Michaela Hogana, alias morouse, plukovníka Saula Tigha ze seriálu Battlestar Galactica, který krátce oživil dějovou linku doktorky Jonesové jako doktor Eckland. Jeho postava v 12 Monkeys druhou řadu nepřežila. Do třetí řady seriálu ovšem míří jeho další kolega.

7 0
8.4.2017

Po Michaelu Hoganovi do třetí řady 12 Monkeys míří James Callis, známý jako záporák seriálu Battlestar Galactica, doktor Gaius Baltar. Jeho postava v Battlestar Galactica by se dala shrnout slovy: Švábi nikdy neumírají.

Dále si tento herec zahrál například v seriálech Flashforward, Heuréka: Město divů, Matador nebo A.D. The Bible Continues.

V seriálu 12 Monkeys bude James Callis hrát velmi očekávanou a ústřední novou postavu. Jeho postava je popisována jako vzpurný a záhadný cestovatel v čase, kterého našla napříč historií armáda 12 Opic. Jeho rozpolcená osobní a emocionální cesta změní vše pro Jamese Colea a doktorku Cassandru Raillyovou.

Mohla by jeho postava být Svědkem?


Na konci druhé řady jsme se dozvěděli, že Svědkem je dítě Colea a Cassie, které vzniklo, když spolu tihle dva uvízli v roce 1957 a mohli na chvíli zapomenout na záchranu světa a všechna ta dramata, co se kolem nich dějí.

(Foto: Syfy)

Idylka samozřejmě dlouho nevydržela, Cole se musel rozhodnout, zda zachrání svět, nebo si nechá svůj vztah s Cassie. Vyhrála povinnost, zodpovědnost a záchrana světa. Ovšem Cassie nějak záhadně zůstala těhotná a na konci druhé řady ji unesli synovi přisluhovači do budoucnosti.

Líbil by se vám James Callis jako Svědek? Hodí se vám na tuto roli tento herec? Patří mezi vaše oblíbence?

Diskuze /1

jasonpileek

Ale jo. Rád ho zase po letech uvidím na scéně :-) Ale když to tak čtu, tak Moorova BSG je skutečně legenda :-)

10.4.2017 | 16:15:28
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S04E10: The Beginning

cz100%
DOKONČENO

Překládáme na spojený závěrečný dvojdíl.

Překlad: @komcus & @ARGUS001

Sedí na verzi:

  • 12.Monkeys.S04E10-E11.HDTV.x264-KILLERS

Po zhlédnutí epizody nezapomeňte díl ohodnotit.

Čtvrtá řada seriálu

Seriál má již schválenou čtvrtou, závěrečnou řadu.

Reklama

Poster ke třetí řadě

Poster ke třetí řadě

Promo fotky postav

Promo fotky postav

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama