12 Monkeys (12 opic)
86/100 - 115×

12 Monkeys(12 opic)

Armáda 12 opic vypustila do světa smrtelný virus, který vyhladil většinu populace. Ti, kteří přežili, žijí skrytí pod zemí. Budoucí generace se zoufale snaží zjistit, jak k vyhlazení došlo. Pošle proto do minulosti muže, který má rozšíření viru zabránit. Jeho úkol je však velice nesnadný. Třináctidílný seriál 12 opic je natočený podle původního filmu Terryho Gilliama z roku 1995 s Brucem Willisem a Bradem Pittem.

USA | 2015 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | Syfy | 43 minut
žánr
Akční, Drama, Sci-fi
hrají
Noah Bean (Aaron Marker), Tom Noonan (Bledý muž), Amanda Schull (Cassandra Raillyová), Aaron Stanford (James Cole), Emily Hampshire (Jennifer Goinesová), Barbara Sukowa (Katarina Jonesová), Kirk Acevedo (José Ramse)

Emily Hampshire o Jennifeřině šílenství

Emily Hampshire o Jennifeřině šílenství

Máte rádi Jennifer Goinesovou a zajímá vás, co o své roli prozradila Emily Hampshire? Zajímá vás, jak dlouho trvá líčení na starou Jennifer a jak se Emily vypořádala s hraním někoho o téměř třicet let staršího? Pak si přečtěte následující rozhovor.

7 0
7.6.2016

V téhle řadě jsme v posledních pár epizodách viděli mladší Jennifer býti při smyslech a aktivně pro sebe vyhledávat něco víc. Uvidíme vývoj, jak se stala vůdkyní Dcer, než zestárla? Víme, že existuje jak v roce 2016, tak v roce 2044, ale cokoli mezitím je záhada, takže uvidíme, jak se bude rozvíjet v letech mezitím?
Myslím, že jste uhodil hřebík na hlavičku. Víme přesně, kým se Jennifer stane a myslím, že letos uvidíme cestu mladé Jennifer, jak se stala starším, moudřejším vůdcem téhle skupiny postapokalyptic­kých, drsných žen. Je tak těžké o šou mluvit, protože vám chci říct všechno – čeká nás tolik vzrušujících věcí, ale to jsou všechno spoilery! Ale všechno bude odhaleno.

Jaké to je se v podstatě přepínat mezi těmi dvěma postavami? Ne jen mezi tím, kdy Jennifer prochází svými dny, kdy je zcela při smyslech a také se vozí na maniakální houpačce, ale také hrát starou Jennifer? Jak dlouho trvá vytvoření make-upu?
To pro mě byla obrovská výzva! Miluju hrát mladou Jennifer – je to pro mě jedna z nejzábavnějších věcí. Stále se snaží zjistit, kdo vlastně je, jako my všichni, ale myslím, že Jennifer je tomu oddaná více, než kdokoli jiný. V téhle řadě (ač už jsme starou Jennifer viděli loni) rozhodně poznáme její starší verzi a to pro mě zpočátku byly dost děsivé vyhlídky, protože tohle je divný věk na hraní. Není to tak, že by jí bylo 85 a nechtěla jsem předvádět nějakou starou dámu. V roce 2044 je jí kolem 65, je vě věku mé mámy a není shrbená nebo divně nechodí. Je těžké najít si svůj osobitý styl.
Hodně jsem si s tím lámala hlavu, odkud mi poprvé neupravili vlasy a nenanesli make-up, což je čtyřhodinová operace. Je to tak divné, protože čtyři hodiny někde sedíte a na konci máte pocit, že jste měli někam odcestovat, ale nestalo se. Ale současně to, co jsem se naučila, bylo mimořádně uspokojující a myslím, že by si to každý člověk měl zkusit. V tom, abych viděla sama sebe starou odvedli tak úžasnou práci… Pro mě osobně to udělalo dvě úžasné věci. Zaprvé jsem ocenila to, jak vypadám nyní. Znáte to, jak se podíváte na loňskou fotku a pomyslíte si: ´Bože, myslela jsem si, jak jsem tlustá, ale vypadala jsem dobře, proč jsem to tehdy neocenila?´Je to podobné, jako když si sundám ten make-up, protože si říká: ´Páni teď vypadám tak dobře!´
Ale také když jsem se viděla v tomhle věku, něco do mě instinktivně vjelo a cítila jsem takovou klidnou sebedůvěru. Bylo mi fuk, co si kdo myslí. Neřešila jsem, jak vypadám, nestarala jsem se o dvojitou bradu… Prostě jsem si vůbec nebyla vědoma sama sebe. Cítila jsem mír a všechno bylo daleko snazší. Prostě žádné kraviny, chápete? Mám pocit, že až v tom věku budu, tak se mi tahle sebedůvěra taky stane. Budu jen žít a poznávat sebe sama. Z nějakého důvodu ke mně tohle magicky přišlo díky tomu make-upu. Takže jsem starou Jennifer našla přes vlasy, make-up a garderóbu a okolí. Jsem v těch šatech, co vypadají jako smuteční kostým a jsem v té podivné malé chatrči, takže to všechno vedlo moje pohyby. Nebylo to zcela nenucené, ale nakonec jsem si starou Jennifer zamilovala a myslím, že do jedenácté epizody ji budou šíleně zbožňovat úplně všichni.

Ta myšlenka Prvotních. Zjistila jste to až u této řady, nebo už vás Terry informoval?
Neinformoval! Ale instinktivně jsem asi vždycky věděla, že Jennifeřino šílenství není jen šílenství, víte? Vždycky jsem měla pocit, že Jennifer je nejchytřejší člověk v místnosti a ví věci, co ostatní lidé neví. Ale proč, to jsem nevěděla. Zjistila jsem to chvíli předtím, než jsme začali točit druhou řadu, jen proto, že jsme všichni velmi přátelští a scházíme se. Terry mluvil o myšlence Prvotních a vysvětlil mi to. V tu chvíli jsem to úplně nechápala, ale vzpomínám si, že na mě všechno začalo mluvit o Prvotních. Úplně jsem tomu nerozuměla, ale Terry nám začal sdělovat všechny informace. Bylo to pro mě velmi inspirující a byl to samozřejmě malý náznak, až se to stalo pracovním konceptem toho, co to vlastně je a co to znamená být Prvotní.

Máte rádi starou Jennifer? Těšíte se na každé další setkání s ní, nebo byste ocenili, kdyby se v seriálu již neobjevila?

Zdroj: When Nerds Attack

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Stav překladu

Epizoda S04E10: The Beginning

cz100%
DOKONČENO

Překládáme na spojený závěrečný dvojdíl.

Překlad: @komcus & @ARGUS001

Sedí na verzi:

  • 12.Monkeys.S04E10-E11.HDTV.x264-KILLERS

Po zhlédnutí epizody nezapomeňte díl ohodnotit.

Čtvrtá řada seriálu

Seriál má již schválenou čtvrtou, závěrečnou řadu.

Reklama

Poster ke třetí řadě

Poster ke třetí řadě

Promo fotky postav

Promo fotky postav

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama