12 Monkeys (12 opic)
86/100 - 115×

12 Monkeys(12 opic)

Armáda 12 opic vypustila do světa smrtelný virus, který vyhladil většinu populace. Ti, kteří přežili, žijí skrytí pod zemí. Budoucí generace se zoufale snaží zjistit, jak k vyhlazení došlo. Pošle proto do minulosti muže, který má rozšíření viru zabránit. Jeho úkol je však velice nesnadný. Třináctidílný seriál 12 opic je natočený podle původního filmu Terryho Gilliama z roku 1995 s Brucem Willisem a Bradem Pittem.

USA | 2015 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | Syfy | 43 minut
žánr
Akční, Drama, Sci-fi
hrají
Noah Bean (Aaron Marker), Tom Noonan (Bledý muž), Amanda Schull (Cassandra Raillyová), Aaron Stanford (James Cole), Emily Hampshire (Jennifer Goinesová), Barbara Sukowa (Katarina Jonesová), Kirk Acevedo (José Ramse)

Jak zamíchá kartami spolupráce Cassie a Ramseho?

Jak zamíchá kartami spolupráce Cassie a Ramseho?

Jste nadšení osmou epizodou a zvraty, kterých jsme se dočkali? Pak vás bude jistě zajímat rozhovor s Terrym Matalasem, kde prozradil, jaký vliv budou mít nedávné události na vaše oblíbence a co nás čeká dále.

6 0
11.6.2016

Obnoví to, že získala zpět svou dceru, u Jonesové její pocit, že má účel?
Nabízí jí to naději. Bylo to vítězství, které všechny postavy potřebovaly: Pocit naděje. Za posledních několik let toho tolik ztratili, že znovu setkání Jonesové s Hannah je něco, co všichni potřebovali. Ovšem i tak jsou Cassie a Ramse na velmi temném a úplně jiném místě, než Cole. Ale pro Jonesovou musí mise pokračovat. Pořád musí zachránit svět, kde jim dochází čas, než se čas zhroutí sám do sebe, ale Cassie a Ramse mají nový cíl, kterým je Svědek.

Kam ta nová mise Cassie a Ramseho zavede?
Budou se muset naučit si navzájem důvěřovat, což není nic snadného. Budou se muset dostat ke kořenům svých problémů. V deváté epizodě budou muset jít na místa apokalypsy, které jsme předtím neviděli a svým způsobem jsou mimo mapy. Začnou být nevyzpytatelní. Tohle teď není mise. Mise je zastavit bouře, najít Posly a zachránit svět, ale je pohání vztek a to se stane pro všechny naše postavy velkým problémem.

Jak to bude vnímat Cole? Obzvlášť to, když uvidí Ramseho a Cassie spolupracovat?
Ramse to řekl nejlépe ve čtvrté epizodě a to, že Cole je loajální, i když děláte chyby a Cassie se bude muset smířit s tím, že je loajální svým přátelům. Je velmi loajální Cassie a je velmi loajální i Ramsemu, ale jak jsou loajální oni jemu?

V této epizodě říkáte, že Cole a Cassie nikdy nemohou být spolu. Proč? Proč nemáte rád štěstí?
To není tak, že bych neměl rád štěstí, ale právě teď nemají čas. Nacházejí se v době, kdy budou věci ještě daleko temnější, než to celé skončí, takže nemají čas, který by potřebovali, aby prozkoumávali své vzájemné pocity, ale to neznamená, že to tak bude vždycky.

Můžete dát fanouškům Colea a Cassie naději, že budete konečně řešit to nevyřčené mezi nimi?
Budeme to řešit. Pak se vrátí v čase a všechno to zvrátí a pak zase půjdou dopředu v čase a budou to řešit znovu.

Kam myslíte, že se Cassie a Ramse při své misi za zabitím Svědka vydají? Místo, které Cassie viděla ve svých halucinacích, vypadalo skoro jako z jiné planety…

Zdroj: Entertainment Weekly

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Stav překladu

Epizoda S04E10: The Beginning

cz100%
DOKONČENO

Překládáme na spojený závěrečný dvojdíl.

Překlad: @komcus & @ARGUS001

Sedí na verzi:

  • 12.Monkeys.S04E10-E11.HDTV.x264-KILLERS

Po zhlédnutí epizody nezapomeňte díl ohodnotit.

Čtvrtá řada seriálu

Seriál má již schválenou čtvrtou, závěrečnou řadu.

Reklama

Poster ke třetí řadě

Poster ke třetí řadě

Promo fotky postav

Promo fotky postav

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama