12 Monkeys (12 opic)
86/100 - 115×

12 Monkeys(12 opic)

Armáda 12 opic vypustila do světa smrtelný virus, který vyhladil většinu populace. Ti, kteří přežili, žijí skrytí pod zemí. Budoucí generace se zoufale snaží zjistit, jak k vyhlazení došlo. Pošle proto do minulosti muže, který má rozšíření viru zabránit. Jeho úkol je však velice nesnadný. Třináctidílný seriál 12 opic je natočený podle původního filmu Terryho Gilliama z roku 1995 s Brucem Willisem a Bradem Pittem.

USA | 2015 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | Syfy | 43 minut
žánr
Akční, Drama, Sci-fi
hrají
Noah Bean (Aaron Marker), Tom Noonan (Bledý muž), Amanda Schull (Cassandra Raillyová), Aaron Stanford (James Cole), Emily Hampshire (Jennifer Goinesová), Barbara Sukowa (Katarina Jonesová), Kirk Acevedo (José Ramse)

Věci pro Colea vypadaly špatně, ale bude jen hůř

Věci pro Colea vypadaly špatně, ale bude jen hůř

V závěru druhé řady se věci vyvinuly pro Colea a vlastně i zbytek osazenstva velmi nepříjemně. Konec nebyl zrovna pohádkový a zdá se, že ve třetí řadě budou věci ještě temnější. Situaci nastínil na London Film and Comic Con Aaron Stanford, představitel Colea. Čtěte dále.

8 0
17.8.2016

Druhá řada byla o snaze odhalit identitu Svědka, po čemž nejvíc toužil asi Ramse a snaze zastavit Posly ve zničení času samotného tím, že dělali paradoxy z Původních. Na konci druhé řady jsme se identitu Svědka skutečně dozvěděli, je jím nenarozené dítě Colea a Cassie, které počali v minulosti, kterou si Cole myslel, že vymazal.

Podle Aarona Stanforda, představitele Colea, po odhalení skutečné identity Svědka, vůdce Armády 12 opic, Colea čekají temné dny.

Sám Aaron Stanford byl překvapen zvratem na konci druhé řady.

Věděl jsem, že ať zvolí cokoli, bude to překvapivé. To byla již dlouho ta hlavní myšlenka, že přijdeme s nějakým zvratem a to, jaký ten zvrat bude, prošlo řadou různých verzí a lidi mátli řadou falešných stop, jako že nechali spoustu náznaků toho, že Svědkem by skutečně mohl být Cole. Postupovali velmi chytře. Ale jo, ta skutečnost, že to byla postava, kterou jste ještě ani nepotkali a to, že existuje, zjistili teprve epizodu před koncem, byl skvělý způsob, jak lidi totálně dostat.

Ramse strávil druhou řadu po zmizení svého syna Sama, který se rozštěpil neznámo kam, hledáním Svědka, aby se mu pomstil, že to způsobil. A toto nejspíš opět postaví Colea a Ramseho na opačné strany.

Tomu být v rozporu s Ramsem se vážně nedá vyhnout. Je s ním těžké vyjít, takže jsem si jistý, že nás čekají hádky a napětí, ale co je ještě nového?

A Cole je na tom špatně. Poté, co obětoval svůj blažený život s Cassie, aby zachránil čas před zhroucením, ji ztratil a je ve spárech Svědkových vojáků. A Ramse zmizel a Deacon, vůdce West 7, byl – bez Coleova vědomí – zabit, takže Cole už nemá co ztratit.

Ve třetí řadě bude Cole toužit po krvi.

Myslím že touží po krvi. Nechali ho ve velmi emocionálně zničené pozici, takže myslím, že tam třetí řada začne – bude hledat Cassie a nikdo by mu neměl stát v cestě. Ve svém životě neměl moc štěstí: rodina mu byla vyrvána, vytrhli mu přátele a jeho lásku, takže teď zrovna je na dně.

Ani ve třetí řadě se nevrátíme k původnímu tématu nákazy, která zabila většinu světové populace.

Myslím, že to pořád bude součástí příběhu, ale skutečný důvod, proč jsme do seriálu přinesli tenhle větší element, udělali tu konspiraci ještě větší, je myšlenka, že ta nákaza, která zabila sedm miliard, je ve skutečnosti součástí tohoto mistrovského plánu. Byla to jen nezbytná součást skládačky. Takže si nemyslím, že by se vrátili k zaměření striktně na to. Myslím, že to tam pořád bude, ale zjistíte, že pozvednou tu konspiraci a spiknutí do zcela nových sfér.

Třetí řada je zatím stále obestřena tajemstvím.

Nic nevím. Scenáristé si to nechávají pro sebe. Vím, že jsou nadšení. Viděl jsem Terryho Matalase tweetovat o tom, jak je nadšený a jak je spokojený se svými kolegy. Takže vím jen to, že scenáristé jsou nadšení, takže fanoušci by měli být taky.

Těšíte se na třetí řadu? Bude vám chybět Deacon a jste rádi, že se i nadále budeme setkávat s Ramsem? Fandíte Coleovi v jeho záchraně Cassie, nebo byste ty dva raději viděli jít vlastními cestami?

Zdroj: Syfy

Diskuze /2

pavelblahy

Těším se moc. Poslední 2 epizody byly super! :)

17.8.2016 | 22:00:46
frozen

opravte si hned tú prvú vetu

17.8.2016 | 22:47:50
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S04E10: The Beginning

cz100%
DOKONČENO

Překládáme na spojený závěrečný dvojdíl.

Překlad: @komcus & @ARGUS001

Sedí na verzi:

  • 12.Monkeys.S04E10-E11.HDTV.x264-KILLERS

Po zhlédnutí epizody nezapomeňte díl ohodnotit.

Čtvrtá řada seriálu

Seriál má již schválenou čtvrtou, závěrečnou řadu.

Reklama

Poster ke třetí řadě

Poster ke třetí řadě

Promo fotky postav

Promo fotky postav

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama