2 Broke Girls (2 $ocky)
88/100 - 270×

2 Broke Girls(2 $ocky)

Děj seriálu je zasazen do New Yorku a popisuje osudy dvou servírek – Max, která pochází z chudé rodiny, a Caroline, která se narodila v bohaté rodině. Nyní, díky své smůle – pracují společně.

USA | 2011 | Ukončeno
vysílání
6 sezón | CBS | 22 minut
žánr
Komedie
hrají
Kat Dennings (Max Black), Beth Behrs (Caroline Channing), Garrett Morris (Earl Washington), Jonathan Kite (Oleg Golishevsky), Matthew Moy (Han Lee), Jennifer Coolidge (Sophie Kaczynski)

České titulky k epizodě And the Disappointing Unit jsou hotové

České titulky k epizodě And the Disappointing Unit jsou hotové

České titulky k dvaadvacáté epizodě čtvrté série jsou hotovy! Ke stažení je naleznete v profilu epizody And the Disappointing Unit. Samotnou epizodu poté nezapomeňte ohodnotit. O překlad se postarala @LaFee.

13 0
20.5.2015

Zdroj: CBS

Diskuze /2

P1skot

děkujeme už jsem se nemohl dočkat

21.5.2015 | 0:07:24
DramaQueen

Poslední dobou mi začíná vadit značně nelogické chování děvčat, tímhle finále to vyvrcholilo… naštěstí mě přešlo období, kdy jsem nemohla ani vystát Caroline. Doteď nevím, jestli to bylo mým vlastním rozpoložením, nebo v první polovině téhle série mluvila jen a pouze o sobě až nějak přehnaně často – a to i na ní. Naštěstí se to uklidnilo a v druhé polovině mi tak iritující nepřišla. Teď už mi vadí tedy jen standardně (a to mě nepřejde nikdy) neuvěřitelně přehnané reakce, kdykoli do bistra dorazí Jennifer Coolidge, jak kdyby přišla největší hollywoodská hvězda. To má ve smlouvě, že ji musí vítat jak primadonu, nebo…?? Jinak serie pěkná, ten neuvěřitelný optimismus, nadhled a sarkastický pohled na cokoliv (plus pár velmi slušných popkulturních narážek a urážek) mě baví… :) Takže moc děkuji za titulky… :)

24.5.2015 | 12:51:28
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Vtipné momenty

Vtipné momenty

Reklama

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama