24: Legacy (24 hodin: Nezastavitelný)
80/100 - 17×

24: Legacy(24 hodin: Nezastavitelný)

Populární seriál 24 po devíti řadách skončil. Televizní stanice Fox se ovšem stále líbil nápad s reálně běžícím časem a tak se rozhodla udělat spin-off s názvem 24: Legacy. Ten bude mapovat příběh nových postav, který budou muset zabránit teroristickému útoku na americké půdě.

USA | 2017 | Ukončeno
vysílání
1 sezóna | FOX | 42 minut
žánr
Akční, Krimi, Politický
hrají
Dan Bucatinsky (Andy Shalowitz), Charlie Hofheimer (Ben Grimes), Corey Hawkins (Eric Carter), Ashley Thomas (Isaac Carter), Jimmy Smits (John Donovan), Teddy Sears (Keith Mullins), Coral Peña (Mariana Stiles), Anna Diop (Nicole Carter), Sheila Vand (Nilaa Mizrani), Miranda Otto (Rebecca Ingram), Carlos Bernard (Tony Almeida)

Tony Almeida bude mít provázanou minulost s jednou novou postavou

Tony Almeida bude mít provázanou minulost s jednou novou postavou

Pokud existuje nějaké pojítko mezi starým a novým seriálem, tak je to rozhodně Tony Almeida, který se v průběhu první řady 24: Legacy objeví. Tvůrci seriálu nyní odhalili, že Tonyho návrat nebude bezdůvodný. Z jakého důvodu Tony Almeida zavítá do seriálu?

2 0
13.1.2017

Tony Almeida byl agent PTO, který v seriálu 24 prošel velikým vývojem. V páté řadě byl zabit Christopherem Hendersonem. Následně si ale tvůrci uvědomili, že zabití Tonyho byla chyba. A proto se ho rozhodli vrátit do sedmé řady. A aby tomu nasadili korunu, udělali z Tonyho teroristu. Jak jeho příběh bude pokračovat nyní, když byl oznámen jeho návrat?

Miranda Otto (Rebecca Ingram), která bude hrát jednu z hlavních postav, o Tonym prozradila:

Když se objeví na scéně Tony, Rebecca si bude myslet, že ji dohonila minulost. Ti dva se totiž znají. Nebudou se muset seznamovat. Už dříve spolu měli vztah a tím vztahem nemyslím pochopitelně romantický.

(Tony v sedmé řadě seriálu 24. Foto: Fox)

Výkonný producent seriálu Manny Coto to ještě doplnil těmito slovy:

Tony je zkrátka postava, která měla temnou minulost a ta musí být vysvětlena. Dlouho jsme Tonyho neviděli a tak nás napadlo, že by bylo zajímavé, kdyby se v určitém bodě sezóny, až bude pořádně rozjetá, objevil. Myslím, že bude příjemné vidět v seriálu někoho ze staršího obsazení.

Zatím se bohužel mluví pouze o Tonym jako o jediným navrátilcem do seriálu. Dříve se hovořilo o Chloe, ale nyní ji nikdo nezmiňuje. Seriál bude mít premiéru hned po Super Bowlu (5. 2. 2017) a druhý den bude následovat hned druhý díl. Hodiny tentokrát začnou přesně v poledne. Coto doufá v dobrou sledovanost, zároveň ale také zdůraznil, že Tony Almeida se nevrací do seriálu, aby přilákal více diváků:

Až Tony do seriálu dorazí, seriál už bude nějakou dobu běžet. Kdyby ale pomohl Carlos Bernard získat více diváků, nezlobil bych se. Na druhou stranu chceme diváky k televizním obrazovkám přilákat díky našemu skvělému obsazení v čele s Coreym Hawkinsem a Mirandou Otto. Dále máme k dispozici dobrý příběh. Tony Almeida a cokoliv či kdokoliv, kdo do seriálu zavítá, bude už jen třešničkou na dortu.

Těšíte se na Tonyho návrat? Jak si myslíte, že bude Almeida do dění seriálu zapojen? Bude pomáhat PTO, nebo mu naopak zatápět?

Diskuze /4

Lex Luthor

Měl by být na dobré straně ve starších článcích jsem viděl video kde se dohodl s vládou o předávání informací.

13.1.2017 | 23:24:33
MrCrow

Oni mě nutí se na to snad začít dívat :D A to jsem se chtěl téhle 24 vyhnout, že to už nebude ono…

14.1.2017 | 10:20:28
Afromen

Já tomu určitě šanci dám, už se na to těším :-)

#4 tom99
14.1.2017 | 20:53:04
tom99

#3 Afromen: Já si myslím, že to dobře dopadne. Seriál bude skvělej :-)

webmaster
15.1.2017 | 13:07:20
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav titulků

Epizoda S01E12: 11:00 p.m. – 12:00 p.m.

cz100%
DOKONČENO

Překlad: @Spider89

Překlad na verzi:

24.Legacy.S01E12­.HDTV.x264-SVA
24.Legacy.S01E12­.720p.HDTV.x264-AVS

Reklama

Zajímavosti

Podobnosti Legacy s původním seriálem 24 hodin

Podobnosti Legacy s původním seriálem 24 hodin

Seriál 24: Legacy vychází z původního seriálu 24. Žánr zůstal stejný, avšak netušili jsme, že se tvůrci budou tolik inspirovat původním seriálem a značná část dějových linek zůstane stejná. Dnes si rozebereme pár hlavních bodů, které jsou s příběhem Jacka Bauera téměř identické.

Novinky

Poslední epizoda se ještě víc přiblížila událostem první řady 24 hodin

Poslední epizoda se ještě víc přiblížila událostem první řady 24 hodin

Desátá epizoda první řady odhalila zcela nečekané odhalení v celé sérii. Nebo se jednalo o očekávaný zvrat? Pakliže si dobře pamatujete zápletku první řady původního seriálu 24, tak vás směr děje určitě až tak nepřekvapí, protože Legacy se od původní show inspiruje ve velkém.

Fotografie

Fotografie

Narozeniny herců

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama