Arrow
90/100 - 1 401×

Arrow

Přes den si Oliver Queen hraje na bohatého, bezstarostného dědice a pod rouškou noci se stává maskovaným ochráncem města. Snaží se napravit to, co napáchala jeho rodina. Za pomocí luku a šípu s různými vylepšeními se snaží vrátit zašlou slávu Starling City.

USA | 2012 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
žánr
Akční, Dobrodružný, Komiksový
hrají
Stephen Amell (Oliver Queen), David Ramsey (John Diggle), Emily Bett Rickards (Felicity Smoak), Paul Blackthorne (Quentin Lance), Willa Holland (Thea Queen), Katie Cassidy (Dinah Laurel Lance), Echo Kellum (Curtis Holt), Rick Gonzalez (Rene Ramirez), Colton Haynes (Roy Harper Jr.), Juliana Harkavy (Dinah Drake), John Barrowman (Malcolm Merlyn), Susanna Thompson (Moira Queen), Katie Cassidy (Dinah Laurel Lance ze Země 2), Manu Bennett (Slade Wilson), Kirk Acevedo (Ricardo Diaz)

Arrow tým se rozpadá, situace ohledně Roye a spoustu dalšího

Arrow tým se rozpadá, situace ohledně Roye a spoustu dalšího

Třetí řada seriálu Arrow spěje ke svému konci, proto se hromadí spoustu informací, které nás lákají na dění finálních epizod. Jak to všechno dopadne?

27 2
25.4.2015

Situace v Arrow týmu

Arrow tým je ve fázi rozpadu, ale i tak budou fungovat. Nemají skrýš, a dokonce ani svého vůdce – Olivera. Tým však i nadále bude fungovat, a to ve složení Laurel, Diggle a Felicity. Nejedná se však o stejnou situaci jako ze začátku druhé poloviny třetí řady. „Nechtěli jsme další vzestup zločinu, to už jsme jednou udělali s Brickem. V jednadvacáté a dvaadvacáté epizodě uvidíte, že tým Arrow bude i nadále pokračovat v ochraně města, zatímco je Oliver pryč,“ říká Guggenheim.

S týmem Arrow se spojí i Ray, ten však bude jen vypomáhat. Tvůrci slibují, že každé jeho zapojení do Arrow týmu bude mít svůj důvod. Ve dvaadvacáté a třiadvacáté epizodě sehraje velkou roli. Zároveň tím získá tým Arrow novou skrýš, bude jí totiž Rayova pracovna.

Každý z týmu se aktuálně nachází v jiném rozpoložení. Laurel je odhodlaná ochránit město, Felicity se utápí v žalu a Johnův svět se v jednadvacáté epizodě obrátí zcela naruby.

(Laurel je připravena na ochranu města. Foto: CW)

Royův návrat

Royem jsme ve třetí sérii ještě neskončili, právě naopak, ještě se do jedné epizody vrátí. „Měli jsme pocit, že dlužíme nějaké uzavření s Theou vzhledem k tomu, v jaké situaci se Thea právě nachází,“ říká Guggenheim. Roy se v seriálu Arrow objeví ve dvaadvacáté epizodě This Is Your Sword, kde se setká s Theou. Dál s ním však nemáme počítat, tvůrci totiž prozradili, že hlavní dějová linka čtvrté řady se Roye nebude týkat. Každopádně po jejím dořešení budou velmi rádi, když se Roy do seriálu vrátí.

(Roy se do seriálu vrátí, bohužel jen na chvíli. Foto: CW)

Arrow hlavní padouch

V jednadvacáté epizodě Al Sah-Him bude hlavním padouchem samotný Oliver. Ten by měl být pravděpodobně poslán na Nyssu, která se nachází ve Starling City. Do všeho se pak vloží John, který se s Oliverem střetne. Jejich vztah bude velmi ovlivněn, a to sehraje velkou roli ve zbytku třetí řady.

Když už jsme nakousli Nyssu, tak vězte, že ji budeme v poslední části třetí řady více vídat. Nyssa sehraje velkou roli a dozvíme se o ní spoustu nových věcí. „Nejde o příběh, ale přímo o to, jak zareaguje na aktuální situaci, která nastala. Zároveň půjde o to, jak se vyrovná se životem mimo Ligu a jak ji ovlivní Oliverův vstup do Ligy zabijáků,“ říká Guggenheim.

(Nyssa sehraje v posledních třech epizodách třetí řady velkou roli. Foto: CW)

Návrat známých postav

Ve zbytku třetí řady se v přítomnosti opět objeví Maseo, a dokonce i Tatsu. Zároveň se vrátí i Lyla, ale její součástí nebude akce. Aktuálně je šťastná jako manželka a matka. Dělá všechno pro Johnovo dobro. Jako bonus tvůrci dodali, že by se ve čtvrté řadě měla více objevovat Amanda Waller. „Máme již představu o jejím příběhu ve čtvrté sérii,“ říká Guggenheim.

(Tatsu se opět objeví v přítomnosti. Foto: CW)

Záhada na konec

Už je to týden, co tvůrce seriálu Marc Guggenheim zveřejnil na svém twitteru fotografie letadla z třiadvacáté epizody My Name Is Oliver Queen. Jedná se o nákladní letadlo, které má zahrnovat Olivera, Ra's al Ghula a Nyssu. Nikdo však zatím nepřišel na to, o co by mělo jít.

Diskuze /53

téčko171

„…ve čtvrté řadě měla více objevovat Amanda Waller. ,Máme již představu o jejím příběhu ve čtvrté sérii,' říká Guggenheim.“

No jen, aby to nebyl ubulený milostný trojúhelník mezi ní, Digglem a Lylou natáhnutý na celou řadu. S Digglovým bráchou a Deadshotem jako žolíky.

webmaster
25.4.2015 | 10:13:49
Onewinged

Aby náhodou ještě Digglův bratr neožil :D :D

#3 frikulín
25.4.2015 | 10:42:43
frikulín

#2 Onewinged: No, pokud vím, má se další řada zaobírat organizací H.I.V.E. , takže Digglův bratr se tam asi párkrát ukáže, minimálně ve flashbacích..

25.4.2015 | 12:01:37
migthedragon

No docela jsem zvědavý na to, kdo tomu novému triu bude velet. Přijde mi že by to měl být Diggle, ale bojím se že nechají velet nejméně schopnou osobu – Laurel.

A celá ta záležitost s Nyssou mi připomněla ty teorie co tu psal Matus s tím jak jí zabijou a proto zaútočí liga na starling city. Skoro je to jako by to scénáristi četli a šli druhým směrem. Nyssa je na straně Starling city a Oliver jí jde zabít s ligou v zádech :D :D.

#5 HellTsuku
25.4.2015 | 12:52:02
HellTsuku

#4 migthedragon: Po Nysse dlouhodobě šli i v komiksech bohužel, tam nakonec zemřela. Jak to bude tady to uvidíme.

#7 migthedragon
25.4.2015 | 13:06:46
azoxid

Prostě se na konci třetí série sejde celá parta :-D

25.4.2015 | 13:15:30
migthedragon

#5 HellTsuku: No jestli předchozí boje něco ukázali, tak to, že se Nyssa na Olivera prostě nechytá. Nějak si nemůžu vybavit boj ve kterém by proti němu vyhrála. Mám dojem, že od něj snad vždy dostávala. Na druhou stranu Nyssa tu spíš představuje Taliu a ta má životnost větší.

#8 Denko069 #9 azoxid
25.4.2015 | 13:18:50
Denko069

#7 migthedragon: Súhlasím.

25.4.2015 | 13:27:17
azoxid

#7 migthedragon: A nebyla Talia ta kněžka v hábitu, která byla u Theiny koupačky v lazarus pit ?

#10 Zerg #11 migthedragon
25.4.2015 | 14:17:36
Zerg

#9 azoxid: To určite nie taká stará nebude :D

25.4.2015 | 14:27:26
migthedragon

#9 azoxid: Teoreticky by to být mohla, ale pochybuji. Jednak kvůli tomu co napsal Zerg, mají být sourozenci a ona spíš vypadá jako její matka. I když jestli je Ra's přes 100 let starý tak klidně může být její sestra. Daleko větší argument mi však přijde skutečnost, že kdyby to skutečně měla být Talia, tak by jí určitě představili, je to celkem velký charakter.

25.4.2015 | 14:55:13
Rubi

další díl bude bomba, začíná se projevovat Oliverova temná stránka mohutně povzbuzována samotným Ra´sem a bude to právě Thea kdo bratra zastaví než udělá něco strašného

25.4.2015 | 15:05:40
pindajara

Mám takový pocit, že se Oliverova temná stránka bude projevovat jen krátkou chvíli. Přeci jen ve Flashovi už bude asi zase jako Olivera ne jako Al Sah-him. Mam takový dojem, že mu s tou přeměnou zpátky na Olivera hodně pomůže Felicity. Přeci jen kdo jiný než láska jeho života by mu měla s tou přeměnou zpátky pomoct.

#15 Rubi
25.4.2015 | 16:18:06
had-89

táto séria je jednoducho príšerná, sám seba sa pýtam, na čo to ešte pozerám a vždy si uvedomím, že dúfam, že ma to znova chytí, ako pri skvelej druhej sérii…ale ono to už asi nepríde :/

25.4.2015 | 16:20:12
Rubi

#13 pindajara: podle popisu posledního dílu Ra´s rozehraje svůj poslední plán na dokonalou přeměnu Olivera, všichni z týmu Arrow budou ve smrtelném nebezpečí a Oliver se bude muset rozhodnout kým doopravdy je, jestli Al Sah-him nebo Oliver Queen … myslím že moc neprohádám když si tipnu že Oliverovým úkolem bude všechny svoje blízké zabít

#17 pindajara
25.4.2015 | 16:34:06
pindajara

Já vím, četl jsem to. A proto si myslím, že si vybere svou pravou osobnost a to Olivera Queena. Proto jsem taky zmínil Felicity, která mu pomůže si vybrat správnou osobnost.

25.4.2015 | 16:37:59
pindajara

#15 Rubi: Řekl bych, že hádáš správně. Přeci Oliver asi bude mít problémy s přeměnou na Al Sah-hima a tohle by mu mělo asi pomoct to překonat. Ale všichni tušíme jak to skončí, Al Sah-him se vrátí k životu Olivera/Arrowa a k Felicity a přitom budou ochraňovat město.

#18 Rubi #21 Piere
25.4.2015 | 16:41:40
Rubi

#17 pindajara: určitě to skončí dobře, o tom nepochybuji, pravou podstatou Olivera je přeci chránit svoje město a určitě by to nedělal jako vůdce ligy, nejdříve jsem si myslela že třeba i jo, ale po tom co mu Ra´s vymývá mozek aby se stal zabijákem o tom dost pochybuji

#20 pindajara
25.4.2015 | 16:45:58
xomad

Roy :)

25.4.2015 | 16:47:11
pindajara

#18 Rubi: Já jsem si myslel něco podobnýho, ale po poslední epizodě si to nemyslim. On mu mozek asi úplně nevymývá, ale spíše mu potlačuje vzpomínky. Já si do čtvrtka, že ho Ra´s nebude měnit k obrazu svému. Přeci jen jsem si myslel, že když s Oliverem v 16. díle bavili o účelu Ligy tak tam Ra´s mluvil o tom, že si s ní Oliver bude moct dělat co bude chtít tak jsem si nemyslel, že se kvůli tomu bude muset Oliver záporákem a rozloučit se se svým já.

#22 Rubi
25.4.2015 | 16:57:41
Piere

#17 pindajara: Ale… všechny zabije, vezme Nyssu a odletí s Rasem :D bum. konec série. „OMG. To snad ne…“ a náhoda tomu bude chtít, že Flash oběhne planetu, vrátí se do minulosti a změní celou třetí sérii :D

25.4.2015 | 17:01:17
Rubi

#20 pindajara: no já jsem si to taky nemyslela, nejspíš to byly jenom sladký kecy propagace, jako před volbama :-D

25.4.2015 | 17:51:38
Scenárista s veľkým S

Konečne , ano pisal som dávnejšie že Oliver Nyssu zabije

25.4.2015 | 21:30:09
Duffy151

Tak s tím Royem mě naštvali :( už s ním nemají plány… vždycky když rozvedou nějakou postavu a už je ta postava v seriálu jedna z nejlepších tak musí ze seriálu odejít.. stejně jako Sarah, ale s tou to nemá cenu srovnávat. Prostě je to na hovno Roye jsem si hodně oblíbil a doufal jsem v to že se do seriálu vrátí.. píšou sice že by měli zájem ho po 4. sérii znovu zapojit ale to už pochybuji. Celá 3. série prostě katastrofa..

#27 Rubi
26.4.2015 | 0:35:22
Hefoo

Ja fakt žasnem ako všetci nadávajú na tretiu sériu ktorá je podľa mňa vo viacerých ohľadom lepšia ako priamočiara jednotka a dvojka ktorá bola len o tom, že team našiel záporáka, Oliver nasadol na motorku, chytil ho a povedal mu „You failed this city“ a v prvej sérii ho zabil a v druhej uväznil. V tretej sérii sa snažia dej rozvíjať, pridali veľa postáv, jasne, že nestíhajú všetko dotiahnuť a vysvetliť prečo, ako, načo ale mne sa tretia séria páči rovnako ako prvé dve. Každá séria má/mala svoj účel rovnako ako tretia séria. Teším sa na posledné epizódy tretej série :)

#26 Denko069 #27 Rubi #32 Ellennnka
26.4.2015 | 9:33:42
Denko069

#25 Hefoo: Súhlasím.

26.4.2015 | 10:18:44
Rubi

#24 Duffy151: nezoufejme, postava Roye byla poslední dobou hodně oblíbena a když píší že s ním ještě mají plány do budoucna, určitě to tak bude :-) zároven mě z článku potěšil fakt, že nejenže bude 4 série, ale nejspíše i pátá a možná i další :-) #25 Hefoo: souhlasím též :-)

26.4.2015 | 12:02:58
Kquistynka

Tak jelikož je Arrow nejsledovanější (2. nejsledova­nější?) seriál CW, tak je jasný že ho jen tak nezrušej ;) četla jsem článek, že se klidně může stát že bude mít 10 sérií ;)

26.4.2015 | 12:40:12
Revoemag

Tak plánovaných by mělo být 5 sérii, skrz flasbacky. Ale určitě to zvládnou protáhnout i bez nich :)

#30 migthedragon
26.4.2015 | 13:40:30
migthedragon

#29 Revoemag: No stephen v jednom ze svých videí řekl, že není jasné, jestli skutečně 1 rok v přítomnosti je 1 rok na ostrově.V seriálu na to totiž není daná odpověď a i když scénáristé původně začali s touhle ideologií, tak jí klidně mohou změnit, aniž by nějak ohrozili kontinuitu seriálu.

#31 Revoemag
26.4.2015 | 14:48:36
Revoemag

#30 migthedragon: Tak jasně, jenom jsem posílal dál, co říkali scénáristi během první série :)

26.4.2015 | 14:52:24
Ellennnka

#25 Hefoo: pod to se ti skoro podepíšu.

Já taky naprosto nechápu, proč všichni brblají na třetí sérii, protože pro mne osobně bylo zklamání finále druhé série, které bylo ještě blbě roztažené do dvou dílů. A patří k tomu nejslabšímu, co bylo vidět v seriálu. Ale taky nebrblám a beru to jako součást příběhu.

On je pro spoustu z lidí možná problém, že si neuvědomují tu posloupnost celkového děje třech sérií, či prostě v třetí vidí jen Felicity a to jim rve uši. Přitom vše, co scénáristi udělali, má promyšlený děj a posloupnost a celkově to do všeho zapadá.

Když to rozeberu, tak… 1 série – se zaobírala návratem a odčinění otcových skutků a následně obou rodičů. Přejmutí jejich provinění na sebe a boj se zločinem. Zde byl Oliver prostě vrah. Jak to řekl Ray – byl policajt, soudce i popravčí. 2. série – byla velmi zjednodušeně o tom, zda je vrah nebo hrdina. Zda dokáže zachraňovat město a nevraždit. 3. série – NENÍ o Felicity a Oliverovi, ale o jeho boji s JEHO IDENTITOU. KDO VLASTNĚ JSEM?

Já chápu, že většina z vás tady vidí ten „uspěchaný“ milostný vztah s Felicity. Ale vážení, on je tady už od první série. Už v první sérii Fel postavili do role jeho rádce, toho, ke komu se Oliver obrací, komu věří a kdo v pozadí tahá za nitky a určuje jakým směrem se Oliver bude ubírat. Zkuste si projet několikrát všechny díly po sobě a všimnete si toho. Nejprve to začíná náznaky, poté je to i zřejmé. Pokud bych měla uvádět příklad… „Město trápí i jiné problémy, nemusíš jet jen podle seznamu…“ (a nejelo se…) „Nechceš vraždit, nezabíjej a najdi jiný způsob“ (a šel hledat jiný způsob). „Bojuj, nenech se porazit, nech se přechytračit.“ (a najednou Oliver jde, bojuje, a nechá se přechytračit, zvítězí…)… Je tedy dle mého naprosto logické, že felicity postavili v třetí sérii do ústřední role v jeho problému s identitou. Ano, Diggle ho usměrňuje, občas mu radí a stojí mu vždy věrně po boku, ale byla to ona, kdo zásadněji ovlivňoval směr jeho konání, v minulých dvou letech. Už jen proto mi onen milostný vztah přijde o to víc logičtější a má tam své místo. Ale zároveň ukazuje přesně to, co je ten hlavní problém pro třetí sérii. Doteď byly v každé sérii narážky na to, že Oliver nežije svůj život a že se za masku schovává. A teď prostě nemůže, teď je ta chvíle, kdy si po třech letech musí říct, kdo je, co chce, co je ochoten obětovat a bez čeho žít nedokáže.

Jako za mne je prostě třetí série to nejlepší, co zatím scénáristi vymysleli, protože teď je to něco víc, než jen „blbej“ komiks. Blbá honba za záchranou města… Teď je to o těch věcech uvnitř, o té hloubce. O tom vnitřním boji hrdiny.

#33 pindajara #34 Rubi #53 Amidala
26.4.2015 | 17:08:26
pindajara

#32 Ellennnka: Amen. Vystihla jsi to naprosto přesně. Ale já si stále myslim, že to stále někdo nebude chtít pochopit.

#35 Ellennnka
26.4.2015 | 17:39:45
Rubi

#32 Ellennnka: pod tvůj komentář se s chutí podepíši zase já … naprosto perfektně napsané :-D

26.4.2015 | 17:46:33
Ellennnka

#33 pindajara: tak my se nad tím občas dohadujeme i s kamarády :-) Oni právě taky, že ta třetí série je taková slabší. Tak jsem jim právě říkala, že jejich chyby je ta, že soudí jeden díl a pak zase další díl a absolutně si to nedávají do souvislosti. Ano, taky byl třeba 10 a 12 díl, kdy jsem si rvala vlasy, že to je děs, ale pak jsem se uklidnila, nechala to usadit a najednou mi došlo, že to, co mi tam vadilo, je přirozená gradace děje a že přesně tak nějak by to i mělo být. A trochu už mne ta kritika Felicity štve. V první sérii byl jasně vidět přechod ze zaměstnance, přes pomocníka… ke kamarádovi. V dvojce partneři. Trojka milenci (juch :-D) jako na CW to bylo hodně dlouhý :-D

Ne, sranda :-) Já abych podpořila svoji teorii, tu mám poctivě i vedené zápisky ke každému dílu od první série. A to, co říkám, to tam prostě je. Nejsem člověk, co by měl rád komiksi, Flash mne právě z toho důvodu tolik nebere. Ale Arrow prostě ukazuje, že dokáže jít svojí cestou a dokáže jít do hloubky.

#36 Difa444 #37 téčko171
26.4.2015 | 17:54:56
Difa444

#35 Ellennnka: Jednoznačně souhlasím. Taky jsou epizody, po kterých jsem byla docela naštvaná, ale jak se posunujeme dál, tak to všechno dává smysl :-) Mě se rozhodně třetí série hrozně líbí. Teda mě se líbí všechny, ale tady už se na to člověk prostě začíná dívat jinýma očima, protože už hlavní postavy dobře zná a podle toho je trochu posuzuje (tedy jejich chování atd.). Tady se postavy zase trochu mění a mění se jejich chování k ostatním, rozvíjí se jejich charakter. A upřímně kdyby to tak nebylo, tak by to byla hrůza a všichni by nadávali, že se tam nic zajímavého neděje. Já bych v takovém případě na to už nechtěla koukat. Takže jsem ráda, že seriál jde tímto směrem. Všechno se mi samozřejmě nelíbí, ale tak už to u seriálů chodí a tak to taky beru, s nadhledem ;-)

Navíc jsem snad ještě nepotkala postavu (ať kladnou nebo zápornou), kterou bych vyloženě nenáviděla. Tudíž se vždycky těším, jak bude jejich příběh pokračovat. To se mi u moc seriálů nestává :-)

#39 Ellennnka
26.4.2015 | 20:11:51
téčko171

#35 Ellennnka: Tak já teda pro klid tvé duše zajdu ještě dál a budu hodnotit ne po dílech, ne po určitém počtu dílů, ale dokonce po celých sériích. Mějte, prosím, na vědomí, že hodnotím celkové atmosferické vyznění seriálu a to včetně vývoje postav, vztahů a příběhu. První série – temná, seriózní podívaná s dobrou akcí, druhá série – temná, seriózní podívaná s dobrou akcí, třetí série – temná ukňouraná telenovela tu a tam říznutá buď dobrou akcí, nebo naopak pěkně odfláknutou akcí. Než mi nějaký sluníčkář, který u toho chce hlavně „vypnout,“ začne říkat cosi o tom, že svět je krutý a protože ISIS řeže lidem hlavy, tak musí romantický divák hledat útěchu v krásném seriálu, kde hlavní hrdina na konci odjede se svou vyvolenou v porsche do západu slunce – ok, já to beru, resp. já vám to neberu. Ale v tom případě měli ten seriál takový dělat od začátku, nemrhat dvěma lety mého života a živit ve mně představu o tom temném, seriózním seriálu s dobrou akcí. (:

#38 Ellennnka
webmaster
26.4.2015 | 20:24:23
Ellennnka

#37 téčko171: tak když chci u seriálů vypnout, jdu si pustit komedii a ne tohle :-) To jen tak na okraj :-)

A já ti neberu tvůj pohled na věc, ostatně to je kouzlo osobnosti, že každý může vidět jednu věc miliony způsoby :-)ímně A ono když bych měla reagovat na tvůj názor, tak jsou ale přece ukňourané všechny tři série. Protože…

V první kňourá, že během těch 5 let se nic dobrého nestalo a že ho to změnilo a že má poslání a bla bla… dále :-) známe to všichni. V druhé zase kňourá, že se rozhodl zabít Sladea a teď na to po letech dojíždí a vraždí vše, co je mu blízké a nemůže mít nikoho, aniž by ho neohrozil. A nedokáže zvítězít a nedokázal jsem ho zastavit a já se vzdám a nechám se zabít… V třetí zase kňourá, že nic neudělal, nic nedokázal, nic nemá a neví, co má dělat… Takhle bych to rozebrala na základě tvých postřehů :-) a upřímně, vnímat to takto, tak pak bych na to asi nekoukala vůbec.

A co já mám informace, tak třetí série má být ukončení toho, co doposud známe. Něco jako závěr trilogie, takže já bych to sluníčkování i docela chápala. Po 5 letech na ostrově a 3 letech doma, tj 8 letech, by si nějaký ten happy end, alespoň pro chvíli, hoch zasloužil. Vy tu furt řešíte drama, temnotu, boj apod… ale to nejde používat a opakovat donekonečna, protože pak je to stereotyp a nuda. A divákovi to absolutně nic nedá, pokud za tím není víc.

Akorát teda za mne… jak poznám, že něco bylo seriózní a temné? Protože na mne tak jednička rozhodně nepůsobila a dvojka taky ne.

Pro tvé vlastní dobro bych to tedy brala takhle… v jedničce boje se zločinci, v dvojce boj proti Sladeovi a Mirakuru… a v trojce změna hry v psychologickou válku. Řezat a mlátit se může zase klidně ve čtvrté sérii.

#40 téčko171 #41 Difa444
26.4.2015 | 20:40:41
Ellennnka

#36 Difa444: viď, prostě už jen nekloužou po povrchu postav a dávají možnost nahlédnout trochu víc do jejich činů a rozhodnutí. proč tak jednají. Navíc se mi líbí, jak čím dýl ten seriál běží, tím víc členi teamu oporují a oponují Oliverovi :-D Ale to jen tak pro odlehčení :-) Jinak máš pravdu, seriálů, kde člověk má relativně rád všechny postavy… to spočítám na jedné ruce. A že jich koukám na 30 :-)

#41 Difa444
26.4.2015 | 20:44:37
téčko171

#38 Ellennnka: Ukňouraná telenovela. Klíčová jsou obě ta slova a výsledek, který dohromady dávají. Pokud nevidíš rozdíly v atmosféře mezi první (částečně druhou) a třetí sérií, pak se jednoduše nemáme o čem bavit. Proti happyendům nemám nic, ale, proboha, cesta po jaké se Oliver vydal, když se rozhodl jako maskovaný hrdina chránit svoje město před zločinem, nemá happyend, leda by toho jednou nadobro nechal – a jestli ti odjezd v porsche do západu slunce v takovém seriálu připadá normální.

#42 Ellennnka #43 Difa444
webmaster
26.4.2015 | 21:07:13
Difa444

#38 Ellennnka: Hej teď jsi mě úplně dostala. To jak je Oliver ukňouraný od začátku seriálu mi vůbec nedošlo, dokud jsi to nezmínila :-D Asi jsem mu to nikdy neměla za zlé, protože si to mohl dovolit vzhledem k tomu co prožil. Nicméně opravdu nedělá nic jiného, než že nadává na to, jak je jeho život krutý.

#39 Ellennnka: Jo a když to tady zmiňuješ, taky jsem ráda, že mu ostatní oponují, protože né všechno co vždycky řekne je svaté. Mám ale pocit, že on si to vždycky myslel. Navíc jde tím pádem vidět, že jsou opravdu tým a né spolek s jedním vůdcem. Upřímně takové seriály, kde mám ráda všechny postavy, bych spočítala snad na jedné ruce ze všech seriálů, které jsem za život viděla a že jich málo, taky nebylo :-)

#44 Ellennnka
26.4.2015 | 21:18:18
Ellennnka

#40 téčko171: tak jjá nepočítám s tím, že by ten odjezd do západu slunce mysleli vážně, to je na můj vkus moc velký kýč :-D a já samozřejmě rozdíly vidím. Jen tam nevidím to temno, o kterém mluvíš.

Když chci temno, jdu si zapnout Hannibala, Penny Dreadful. Když chci drama se zajímavou zápletkou, zapnu si Blacklist. A když někde něco mezi, jdu na Following.

Jako hádat se nebudu, rozdíl třetí série oproti předchozím dvěma je značně výrazný na to, aby si toho člověk nevšiml. Ale prostě já to neberu tak tragicky jako ty. Věřím scénáristům, že proto mají svůj pádný důvod. A tak nemám v plánu to tu hanit a zatracovat tak markantně jako ty, víš? :-)

26.4.2015 | 21:20:28
Difa444

#40 téčko171: Co se týče toho porsche, tak s tebou taky souhlasím, takový konec série by se mi moc nelíbil. Zase ale nemůžeme vědět, jestli tímhle opravdu chtějí sérii ukončit nebo je to jen scéna v poslední epizodě, která závěrečný nebude. Já radši nebudu předbíhat událostem a počkám si na konec a pak se uvidí, jaký na to budu mít názor ;-)

26.4.2015 | 21:23:30
Ellennnka

#41 Difa444: Fakt sis toho nevšimla? :-) Já právě prakticky pokaždý, když to zmínil. A že se to tam opakuje s pravidelností švýcarských hodinek :-D Ale jako právo na nějaké to brblání má, jenže když je toho moc, tak pak si divák přestane hlavní postavy vážit, protože čeho je moc, toho je příliš. Proto podle mne šli scénáristi v třetí sérii takhle zcela odlišně. Což se propojuje s tvojí druhou reakcí. V třetí sérii jde definitivně vidět, že je to jejich boj, ne jeho. Že nepomáhají, ale sami bojují a berou to i jako svoje poslání. A máš pravdu, taky jsem to vnímala tak, že kdykoliv mu šel někdo odporovat, tak to málem vypadalo že je zaskočenej, že si vůbec někdo dovoluje odporovat :-) Vtip je pak ale v tom, že nejvíc mu odporovala po celé tři série právě Felicity :-D IT Girl, bez jakékoliv bojové průpravy a suverénně štěká na Olivera, Malcolma, postaví se jeho matce… teď vyjela i na Ra'se :-D A když na něj vyjížděla nedávno i Laurel, tak jsem si říkala… a máš to hochu spočítaný :-D

#45 Difa444
26.4.2015 | 21:37:40
Difa444

#44 Ellennnka: Né vážně nevšimla :-D A teď mi trochu rozsypalo pohled na Olivera :-D To je ten moment, kdy člověk o někom něco zjistí čeho si dlouhou dobu vůbec nevšiml a pak neví jak s tím naložit :-D A jo Felicity ta pořád někoho sekýruje, mám pocit, že na to jednou s takovou doplatí :-D Nicméně jí obdivuju za tu odvahu si otevřít hubu, třeba právě na Ra´se :-) Hodně se mi jinak líbilo, jak se Oliverovi postavili všichni (ve třinácté epizodě, jak se vrátil) a každý měl to právo něco říct, ale on vypadal tak zmateně, jako by to vážně vůbec nepochopil. A byla jsem ráda, že to tak udělali, protože to mělo smysl pro celý tým. Právě aby si ujasnili, že to není boj jednotlivců, ale společný, že každý z nich tam je, protože chce pomoct a bojovat za své blízké :-)

#47 Ellennnka
26.4.2015 | 21:56:19
anetkanit

Teda, vy jste to tady rozjeli.. ;-) jinak se přikláním k názoru ellennnky, marodím a třetí sérii jsem si pouštěla v kuse za sebou a ne s odstupem týdne a víc a bavila mi. I když jsem po každým díle „nadávala“ že to už není ono.. najednou to tam tak nějak začlo zapadat.. ;-)

#48 Ellennnka
27.4.2015 | 10:14:27
Ellennnka

#45 Difa444: jo, já už taky jen čekám, kdy ji v kterým díle nasadí nůž na krk, aby „sklapla“ :-) Zatím měla jen zázrakem štěstí, když vezmu v potaz jak často do něčeho spadne. Ale vážně by jí nějakej trénink dát mohli. Víz 15.díl v první sérii, když s námi budeš, musíš umět alespoň nějaké základy sebeobrany, kdyby náhodou. A od té doby ticho po pěšině :-D Ta její chytrá hlavinka ji donekonečna zachraňovat nemůže. Jinak zmatenej byl dost, viz to jeho "jsme ve svobodné zemi – o-č-i-v-i-d-n-ě… směrem k Digglovi, po té výměně názorů. A to samé viz rozhodnutí, jak dostat Olivera z vězení. Neptali se a jednali. Fakt jsem zvědavá, co ty tři následující díly vymyslí a jak se s tím celý team popere. A co Lance do budoucna.

Spíš mám ale problém s jednou věcí… ona je Židovka a co já vím, tak ti Boha jmenovat nesmí a proto pro něj mají jména jako Jahve apod… a poslední dobou je to z její pusy samý… Bůh mi pomáhej, jestli je někde nějaký Bůh… Tak jestli je tu někdo, kdo má základy náboženství… prosím o vysvětlení.

#50 Difa444
27.4.2015 | 13:49:46
Ellennnka

#46 anetkanit: děkuji :-)

27.4.2015 | 13:53:50
Difa444

#49 Baltik: Tak to sedlo dokonale :-D

#47 Ellennnka: Co se týče náboženství, tak bych to nebrala vážně. Židé mají spoustu pravidel, které se dnes už nedodržují (něco jako když se narodíš do křesťanské rodiny, ale stejně se podle toho vždycky nechováš). Například podle kabaly nesmí být svobodná žena s cizím mužem (pokud to není bratr nebo otec) sama v jedné místnosti. Jinak spíš je to tak, že se snaží přiblížit bohu, je to docela složité a odlišné od křesťanství, ale to by bylo na dlouho. Nicméně je tam vážně hodně pravidel, na ty se dnes, ale už moc ohled nebere. Podle mě taky nesmí brát boží jméno nadarmo, ale kdo to dnes nedělá.

#51 Ellennnka
27.4.2015 | 19:47:07
Ellennnka

#50 Difa444: to máš asi pravdu :-) tak jsem nad tím nepřemýšlela

27.4.2015 | 20:37:39
pindajara

Já vím, že když se tady zmíním o Olicity, tak se zase dostanu na pranýř, ale nedá mi to a ještě o nic něco napíšu. Nedávno jsem na konkurenčním webu vydali rozsáhlejší článek o věcech, které nás čekají ve finále a o kterých se zmínil v nedávném rozhovoru. Jednou ze zmíněných bylo, že producenti měli touhu aby se Oliver a Felicity spolu vyspali ještě před věcmi, které se stanou ve finále. Tak mě tak napadá, že producenti pro ně mají asi hodně velké plány do budoucna. Jednou, z věcí o které se ví je jejich společný odjezd v Porsche.

A další věc, která je jistá, že si Oliver/Al Sah-him ve finále vybere svojí starou identitu Olivera/Arrowa. Dávají tomu za pravdu fotky z natáčení pilotu spin-offu, na kterých je už ve svém tradičním zeleném obleku.

27.4.2015 | 22:05:34
Amidala

#32 Ellennnka: Super koment!!!!

28.4.2015 | 12:54:36
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Arrowa

Seriál Arrow odstartoval svou existenci na podzim roku 2012 a skončil na začátku roku 2020. Byl tu s námi dlouhých sedm a půl let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Seriálový vesmír

Seriál Arrow zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály The Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem Arrow proto nic nekončí, ba naopak začíná. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama