Arrow
90/100 - 1 401×

Arrow

Přes den si Oliver Queen hraje na bohatého, bezstarostného dědice a pod rouškou noci se stává maskovaným ochráncem města. Snaží se napravit to, co napáchala jeho rodina. Za pomocí luku a šípu s různými vylepšeními se snaží vrátit zašlou slávu Starling City.

USA | 2012 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
žánr
Akční, Dobrodružný, Komiksový
hrají
Stephen Amell (Oliver Queen), David Ramsey (John Diggle), Emily Bett Rickards (Felicity Smoak), Paul Blackthorne (Quentin Lance), Willa Holland (Thea Queen), Katie Cassidy (Dinah Laurel Lance), Echo Kellum (Curtis Holt), Rick Gonzalez (Rene Ramirez), Colton Haynes (Roy Harper Jr.), Juliana Harkavy (Dinah Drake), John Barrowman (Malcolm Merlyn), Susanna Thompson (Moira Queen), Katie Cassidy (Dinah Laurel Lance ze Země 2), Manu Bennett (Slade Wilson), Kirk Acevedo (Ricardo Diaz)

Katie Cassidy mluví o vývoji své postavy z Laurel Lance na Black Canary

Katie Cassidy mluví o vývoji své postavy z Laurel Lance na Black Canary

Laurel Lance je další postavou, která si zažila velký vývoj. Tento vývoj byl už předem naplánovaný, avšak tvůrci zatím nevěděli, kdy dojde k tomu, že se z ní stane Black Canary.

19 6
11.8.2015

V nejnovějších rozhovorech vypadalo, že jste ze své postavy i příběhu opravdu nadšená. Máte pocit, že je na tom vaše postava momentálně opravdu dobře?
Ano, pamatuji si, že když jsem poprvé před natáčení pilotní epizody potkala tvůrce seriálu, tak jsem věděla, že se tímto směrem moje postava bude ubírat. Pro mě to bylo něco opravdu velkého. Chtěla jsem být součástí akce a zůstat u Warner Bros. a CW. Moc se mi líbilo, co má moje postava před sebou, i když jsem nevěděla, jak dlouho tento vývoj potrvá a jak ta cesta bude trnitá. Myslím si, že ani oni sami to nevěděli, pouze věděli, že se z Laurel stane Black Canary. Kdy mělo být? To nikdo nevěděl. Počítali s tím, že se to stane někdy během první nebo druhé řady, ale v průběhu natáčení se věci mění. Mají to dobře udělané, každá postava si svůj kostým musí zasloužit. Je třeba si sáhnout na samotné dno a poté svou postavu budovat, aby byla silnější.

Během třetí řady měli fanoušci pocit, že je to pro vás jednodušší, takže bylo snadné zapomenout na to, že toho nad Laurel stále visí hodně a to včetně toho, co se událo s jejím otcem, který zjistil pravdu o Sáře.
Pro koho to bylo snazší? Pro Laurel nebo pro mě?

(Foto: CW)

Pro Laurel. Našla sama sebe, je si sama sebou jistá a vypadá to, že je na tom momentálně dobře. Avšak je tu stále ta minulost, která ji jednou dožene.
No, abych byla upřímná, nemůžu hrát něco, co není skutečné, tak, jak je to jen možné a právě proto jsem i během pauzy trénovala. Nebyla jsem si jistá, jestli myslíte Laurel nebo mě, protože ta role byla pro mě fyzicky dost těžká. Vstávám v pět hodin ráno a jdu do posilovny, kde trénuji s trenérem. Je to spousta práce, ale stojí to zato, žiji pro to. Miluji to.

DC Comics má historii v odkazu hrdinů, tedy v lidech, kteří si oblékají kostýmy svých předchůdců. Myslím si, že tohle je poprvé, co se to stalo na obrazovce, protože se normálně hlavní postavy nezabíjí.
V seriálu Arrow se právě ukázalo, že to děláme.

To je pravda, je to pro vás dobré?
Určitě, je to pro mě čest mít možnost tuto postavu hrát. Už jen to, že jsem součástí tohoto seriálu, který má obrovskou základnu fanoušků, je pro mě požehnáním. Jsem z toho opravdu nadšená.

Diskuze /13

66miso11r

Laurel mne sa nepaci ! racej mohli Nechat Saru a Laurel zabit.

11.8.2015 | 18:28:21
HellTsuku

https://www.youtube.com/watch?… to je prostě srašný :D

11.8.2015 | 19:01:16
modra_vafle

Laurel je top postava v Arrow. Doufám, že dostane více prostoru.

11.8.2015 | 19:16:59
Migueli

Nejtrapnější postava široko daleko. Čím dříve umře, tím lépe.

11.8.2015 | 19:29:07
JayJayGot

Protože by se Sara vyvíjela jinak tudíž by vas mohla iritovat jako Laurel

11.8.2015 | 19:57:09
Mouchal

Me teda Sara iritovala daleko vic :D ikdyz Laurel taky nebastim no ;)

11.8.2015 | 20:46:59
Chiarlotte

Neměla jsem ji ráda, nemám ji ráda a pravděpodobně ani ji nikdy mít ráda nebudu.

11.8.2015 | 20:57:50
UPIRIK2

Laurel mi ani zdaleka nevadí tak, jako nesmrtelná Sara, kterou pořád a pořád vracejí. Teď zas do Legend a ještě jako White Canary, kterou je Silk Sister. Začíná mě srát že tu postavu tvůrci po potopení té jachty přivedli zpět k životu. Nehledě na vaše protesty Black Canary vždy byla a bude Dinah Laurel Lance. Kéž by se Professor Zoom před smrtí ještě rozhodl že Saru utopí hned po té nehodě, bylo by o otravnou postavu a taky o hodně hádek méně.

#10 FaNTa #12 Revoemag
11.8.2015 | 21:03:11
WILLIAM_MOINSPIELD

LAUREL UZ BY MOHLA ! UKAZAT KO ZY : – )

11.8.2015 | 21:27:43
FaNTa

#8 UPIRIK2: Souhlasím s tebou. Dobře napsané.

11.8.2015 | 23:36:35
Boudiccaw

Mno, mně se líbila ještě víc v seriálu supernatural jako Ruby :P

11.8.2015 | 23:48:11
Revoemag

#8 UPIRIK2: Bohužel jsi zasažen komiksem. Pro fanoušky seriálu je to nepříjemný.

12.8.2015 | 1:48:59
deadpool

laurel se ve treti serii zvedla . Rozhodne je v arrow jedna zenska postava ktere lidi iriruje o 100% vic nez laurel ,

12.8.2015 | 13:24:06
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Arrowa

Seriál Arrow odstartoval svou existenci na podzim roku 2012 a skončil na začátku roku 2020. Byl tu s námi dlouhých sedm a půl let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Seriálový vesmír

Seriál Arrow zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály The Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem Arrow proto nic nekončí, ba naopak začíná. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama