Arrow
90/100 - 1 401×

Arrow

Přes den si Oliver Queen hraje na bohatého, bezstarostného dědice a pod rouškou noci se stává maskovaným ochráncem města. Snaží se napravit to, co napáchala jeho rodina. Za pomocí luku a šípu s různými vylepšeními se snaží vrátit zašlou slávu Starling City.

USA | 2012 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
žánr
Akční, Dobrodružný, Komiksový
hrají
Stephen Amell (Oliver Queen), David Ramsey (John Diggle), Emily Bett Rickards (Felicity Smoak), Paul Blackthorne (Quentin Lance), Willa Holland (Thea Queen), Katie Cassidy (Dinah Laurel Lance), Echo Kellum (Curtis Holt), Rick Gonzalez (Rene Ramirez), Colton Haynes (Roy Harper Jr.), Juliana Harkavy (Dinah Drake), John Barrowman (Malcolm Merlyn), Susanna Thompson (Moira Queen), Katie Cassidy (Dinah Laurel Lance ze Země 2), Manu Bennett (Slade Wilson), Kirk Acevedo (Ricardo Diaz)

Nové informace o postavách Black Cannary, China White a Malcolm Merlyn

Nové informace o postavách Black Cannary, China White a Malcolm Merlyn

Následující článek obsahuje nové informace o postavách, které se objeví v druhé sérii. Některé obsahují spoiler, takže upozorňujeme, že pokud nechcete přijít o překvapení, tak tento článek nečtěte.

4 0
31.7.2013

Začneme tedy úplně novou postavou, která se objeví ve druhé sérii: Black Cannary. Jak už jsme vás zde informovali, tak postavou Black Cannary opravdu bude Laurel Lance, ale ne hned na jejím počátku. U jejího zrodu bude stát nová herečka Caity Lotz, která tuto postavu ztvární.

Stále jsme ale doposud nevěděli, jaké pravé jméno ponese postava herečky a nyní na světlo světa byla vypuštěna informace, že se bude jednat o ztracenou sestru/dceru rodiny Lanců, Sarah Lance. Z toho vyplývá, že Oliver nebyl jediným, který ztroskotání lodi přežil. V seriálu to určitě vyvolá konflikt, protože, jak víme, Sarah měla milostný poměr s Oliverem.

Další nové informace byly potvrzeny o Chině White. Výkonný producent Marc Guggenheim potvrdil její návrat v druhé epizodě druhé série. „Chinu White uvidíme v úplně novém světle, než jsme ji viděli v první sérii. Nechceme, aby se opakovalo to stejné jako minule,“ řekl Marc Guggenheim.

Poslední novinkou jsou informace o Malcolmu Merlynovi. Přežil? Nepřežil? To dosud bohužel nevíme, protože nic nebylo prozrazeno. Co je ale jasné, je to, že se Malcolm určitě objeví v druhé sérii. Nesmíme ale zapomenou na to, že seriál využívá hodně flashbacků, takže se jej dočkáme pravděpodobně tam. Anebo také ne, protože bylo řečeno, že bude mít společné scény s Oliverem.

Nakonec chci jen upozornit, že veškeré novinky (které jsou známy) o druhé sérii se nachází v boxíku napravo na našich stránkách, takže pokud jste něco prošvihli, tak to naleznete tam.

Zdroj: CW

Diskuze /2

Wrai

No to snáď nie…načo tam pchajú Saru, to akože na každom ostrove v čínskom mori sa nájde nejaký majster? Vôbec nebudem rozčarovaný, ak sa postupne dozvieme, že každý člen posádky prežil stroskotanie lodi Queen's Gambit…a nakoniec sa všetci vrátia do Starling City vycvičení v bojových umeniach ako samozvanci.

#2 Dragon94
1.8.2013 | 12:31:26
Dragon94

#1 Wrai: Taky mi to začíná připadat všechno dost přitažený za vlasy .. ale třeba se jim to povede nějak dobře zkloubit :-) .. v první sérii nezklamali .. no uvidíme

1.8.2013 | 13:15:09
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Arrowa

Seriál Arrow odstartoval svou existenci na podzim roku 2012 a skončil na začátku roku 2020. Byl tu s námi dlouhých sedm a půl let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Seriálový vesmír

Seriál Arrow zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály The Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem Arrow proto nic nekončí, ba naopak začíná. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama