Arrow
90/100 - 1 401×

Arrow

Přes den si Oliver Queen hraje na bohatého, bezstarostného dědice a pod rouškou noci se stává maskovaným ochráncem města. Snaží se napravit to, co napáchala jeho rodina. Za pomocí luku a šípu s různými vylepšeními se snaží vrátit zašlou slávu Starling City.

USA | 2012 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
žánr
Akční, Dobrodružný, Komiksový
hrají
Stephen Amell (Oliver Queen), David Ramsey (John Diggle), Emily Bett Rickards (Felicity Smoak), Paul Blackthorne (Quentin Lance), Willa Holland (Thea Queen), Katie Cassidy (Dinah Laurel Lance), Echo Kellum (Curtis Holt), Rick Gonzalez (Rene Ramirez), Colton Haynes (Roy Harper Jr.), Juliana Harkavy (Dinah Drake), John Barrowman (Malcolm Merlyn), Susanna Thompson (Moira Queen), Katie Cassidy (Dinah Laurel Lance ze Země 2), Manu Bennett (Slade Wilson), Kirk Acevedo (Ricardo Diaz)

Nyssa součástí čtvrté řady a možný příchod Vixen do seriálu

Nyssa součástí čtvrté řady a možný příchod Vixen do seriálu

Pokud máte rádi Nyssu al Ghul a Vixen, tak můžete jásat. Minimálně s jednou z nich se budeme v seriálu často setkávat.

27 3
31.8.2015

Nyssa al Ghul, dcera Ra's al Ghul, měla svůj příběh již ve druhé a třetí řadě seriálu Arrow. Tvůrci na tuto postavu myslí a budou se jí i nadále věnovat. I když se děj čtvrté řady nebude upírat na Nanda Parbat, tak se s ní i přesto budeme často setkávat. Tvůrci mluví o tom, že určitě bude součástí čtvrté série.

(Animovaná Vixen. Foto: CW)

Někteří z vás určitě zaregistrovali nový animovaný seriál Vixen, který se nyní vysílá na internetovém CW Seed. Po premiéře se hodně lidí začalo ptát, zda bude Mari McCabe někdy zakomponována do některých hraných seriálů na stanici CW.

Odpověď je taková, že by se Vixen jednou skutečně mohla objevit v seriálech DC Comics na stanici CW. Tvůrci mluví především o tom, že Vixen je spojena s magií, se svým totemem Tantu, a právě magie bude hrát ve čtvrté řadě seriálu Arrow velkou roli. Uvidíme, jaký úspěch sklidí Vixen a třeba se ji po tom někdy dočkáme naživo v podání herečky Megalyn Echikunwoke, která dabuje animovanou Vixen.

Diskuze /8

Kafka Tamura

Radši bych viděl Katrinu Law v nějakém kvalitním filmu nebo jako novou Wonder Woman, než v této bejkovině.

31.8.2015 | 18:45:50
FaNTa

Nyssu jsem si oblíbil. I když je Al Ghul. Chtěl bych, aby se přidala do týmu. Jinak mam dotaz. Když je Thea dcera Merlina (Nově Ra's Al Ghula), tak jestli se počítá jako Thea Al Ghul nebo ne. Vixen jsem neviděl ani jeden díl takže netuším jestli bych ju uvítal

31.8.2015 | 20:15:48
I Like Al Sah-Him

:D Len tak ma teraz napadlo, Keď je Oliver teraz ten Ibn of the Deamon (alebo ako sa to píše), Nyssa Al Ghul je Bride of the deamon, Thea keď je náhodou Al ghul teraz tiež (narážka na vyššie uvedenú otázku), tak potom je Nyssa Theina švagrinná? A ak je Nyssa stále Al Ghul, dcéra démona, a Malcolm je nový Ras Al ghul, tak teda je jeho nevlastná dcéra (Nyssa, dcéra démona) manželka jeho nevlastného syna (Pokiaľ bol manželom dcéry predošlého Raasa, teda démona)? A ak je to tak, tak teda Nyssa Al ghul je aj nevlastná sestra Thei a pritom aj jej švagrinná? Som sa trochu zamotal v tom :D Prosím opravte ma ak som niečo zle pochopil alebo poplietol lebo som z toho debil momentálne :D Možno som len prepracovaný :D

#6 FaNTa
31.8.2015 | 21:08:58
téčko171

Měli by tu Vixen do Arrowa šoupnout normálně animovanou, něco na způsob hraných filmů s Bugs Bunnym. To je asi ten poslední krůček k naprosté dokonalosti.

#5 Baltik #8 Cesc
webmaster
31.8.2015 | 21:11:53
Baltik

#4 téčko171: Ale jo, ten se povedl :) :)

31.8.2015 | 21:30:37
FaNTa

#3 I Like Al Sah-Him: Si zabil (y) :D Ja jsem se v tom komplet zamotal :D

#7 Gogina
1.9.2015 | 13:45:09
Gogina

#6 FaNTa: Já taky. :D :D

1.9.2015 | 15:46:22
Cesc

#4 téčko171: :D (y) Už by tim nic nezkazili …

1.9.2015 | 17:03:05
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Arrowa

Seriál Arrow odstartoval svou existenci na podzim roku 2012 a skončil na začátku roku 2020. Byl tu s námi dlouhých sedm a půl let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Seriálový vesmír

Seriál Arrow zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály The Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem Arrow proto nic nekončí, ba naopak začíná. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama