Arrow
90/100 - 1 401×

Arrow

Přes den si Oliver Queen hraje na bohatého, bezstarostného dědice a pod rouškou noci se stává maskovaným ochráncem města. Snaží se napravit to, co napáchala jeho rodina. Za pomocí luku a šípu s různými vylepšeními se snaží vrátit zašlou slávu Starling City.

USA | 2012 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
žánr
Akční, Dobrodružný, Komiksový
hrají
Stephen Amell (Oliver Queen), David Ramsey (John Diggle), Emily Bett Rickards (Felicity Smoak), Paul Blackthorne (Quentin Lance), Willa Holland (Thea Queen), Katie Cassidy (Dinah Laurel Lance), Echo Kellum (Curtis Holt), Rick Gonzalez (Rene Ramirez), Colton Haynes (Roy Harper Jr.), Juliana Harkavy (Dinah Drake), John Barrowman (Malcolm Merlyn), Susanna Thompson (Moira Queen), Katie Cassidy (Dinah Laurel Lance ze Země 2), Manu Bennett (Slade Wilson), Kirk Acevedo (Ricardo Diaz)

Seriálový svět DC Universe se rozšiřuje

Seriálový svět DC Universe se rozšiřuje

Kolem seriálu Arrow, a vůbec kolem celého dění světa DC Universe, se teď děje opravdu spousta věcí, proto je vhodné si tyto novinky sepsat. V článku naleznete několik informací o současném seriálovém světě DC Universe, ale i pár novinek, na které se v seriálu můžeme těšit.

19 0
14.1.2015

Seriálový svět DC Universe

Minulý rok jsme se dočkali novinky v podobě seriálu The Flash, který trhá rekordy sledovanosti na stanici CW a v mnoha ohledech i dohání i seriál Arrow, co se kvality týče. Není proto divu, že už dávno bylo oznámeno, že se dočkáme dalšího seriálu z dílny DC Universe. Tyto zvěsti o novém seriálu byly sice pěkné, ale nepotvrzené, tedy až donedávna, kdy tvůrci seriálu Arrow potvrdili jednání ohledně nového spin-off seriálu, který by se měl zabývat děním superhrdiny Atoma. Když už jsme u těch spin-offů, tak se dočkáme ještě jednoho a to Vixenu, o kterém se dozvíte více na našem sesterském webu The Flash.

Pokud jste komiksový fanoušci a přece vám tato porce komiksových seriálů nestačí, tak nemusíte být smutní, protože se další komiksový seriál blíží, ale tentokrát ne z produkce stanice CW. Stanice CBS plánuje na podzim seriálovou novinku Supergirl, která by mohla být součástí seriálového světa na stanici CW. Jak je to možné, říkáte si? Tyto dvě stanice jsou ve vlastnictví jedné a té samé společnosti, proto crossovery těchto seriálů jsou možné. A pokud vám láme hlavou, kdo bude hlavní představitelkou Supergirl, tak to si ještě počkáte, ale určitě vás o tom budeme informovat.

Hlavní hrdina zemřel, ostatní povstanou

Po Oliverově smrti dostanou další postavy seriálu prostor k tomu se ukázat v hlavních rolích, což znamená, že převezmou vůdčí roli seriálu. K tomu se váží dva fakty – John opět oblékne Arrow kostým a Black Canary konečně povstane. K tomu herec David Ramsey (představitel Johna Diggla) prozradil, že hrdinové nemusí mít kostým, aby mohli být hrdiny (tím chtěl samozřejmě poukázat na to, že jeho postava nepotřebuje jako hrdina kostým).

Jak již bylo několikrát řečeno, tak první tři díly po vánoční pauze (Left Behind, Midnight City a Uprising) budou především o rozvíjení Black Canary. Kromě Black Canary bude ve Starling City poletovat mnohem více kostýmů, čí budou, to zatím nevíme (Thea, Malcolm, Atom?).

Na závěr bych jenom dodal, že herec Grant Gustin (Barry Allen) prozradil, že se v budoucnosti dočkáme dalšího crossoveru mezi seriály Arrow a The Flash, ale tentokrát to bude větší a lepší. A pokud se vám stýskalo po matce Felicity, tak nezoufejte, protože se objeví v osmnácté epizodě.

Zdroj: CW

Diskuze /14

gadonking

No nevim radši bych PowerGirl. Je c hodně ohledech stejná má podobný vzhled i schopnosti, ale všichni kreslíři s schodují na tom, že má mnohem větší kozy.

14.1.2015 | 16:16:54
andreas

6e by to bylo tím že je to její klon ? ::::::::D

#4 migthedragon
14.1.2015 | 18:37:20
gadonking

Chtěl jsem napsat mojí oblíbenou hlášku, ale pak jsem si to rozmyslel v půlce, protože jsem zapomněl její přesné znění a omylem jsem to odeslal. Takhle měla vypadat původní zpráva:

Power Girl – Kara Zor-L: je to trochu zložitejšie – je protikladom Supergirl z Earth Two a je sesternicou Supermana z Earth Two. Obe majú rovnaké schopnosti, lietanie, sila a tak ďalej, ale podla mnohých kresličov má Power Girl ovela väčšie kozy.

  • Keram (Auditko CREWe)
14.1.2015 | 19:07:36
migthedragon

#2 andreas: Mám dojem, že byla spíš z alternativního vesmíru nebo něco na tenhle způsob, ale tak komixů je hromada a asi má hodně verzí.

Já bych byl radši, kdyby zvolili nějakou trošku méně overpowered hrdinku. Pak z toho budou muset stejně jako v případě flashe udělat seriál s natvrdlým hrdinou, kterému nedojde, že i když má nepřítel zbraň, která mu dokáže ublížit, tak se k němu dokáže dostat dřív, než zvedne zbraň, natož stiskne spoušť. Konkrétně mluvím o epizodě s Captain Coldem, kterého by si Flash měl dát jak nic a ne se od něj nechat hned dvakrát trefit. Tomuhle se ale asi prostě nedá vyhnout u hrdinů jakými je flash nebo superman.

#12 Misso
14.1.2015 | 19:11:14
patasde

já radši chtít Stargirl

14.1.2015 | 20:44:01
anndy

člověk se těší, že konečně skončí pauza a další díly mají být hlavně o rozvíjení Laurel jako BC? neee. Jsem zvědavá na Atoma. I na to, jak vysvětlí (někdo) Thee, že její brácha je „mrtvý“. a samozřejmě na to, jestli ukážou, kdo zachránil Olivera…

14.1.2015 | 22:35:57
fandapcd

To, že bude seriál s hlavní ženskou postavou je fajn, teď jenom koho do ní obsadí. JInak s těma crossoverama, no celkově je moc nemusim. A Laurel jako BC? Uvidíme, jak to dopadne, ale jedničkou pro mě vždycky bude Sara.

14.1.2015 | 23:06:55
Deniss1233

jestlli oliver zemře tak se na to přestanu divat kurva…

#11 migthedragon
15.1.2015 | 14:59:53
esevis

sto pro nezemře :D když tam je ten Ras Al Ghul tak je jasné, jak to přežije :D

15.1.2015 | 16:14:17
ČéEča

Jen počkejte, až se bude plně obsazovat do ligy spravedlnosti to budou derby…Samozřejmě bych si přál aby tam hráli herci ze seriálů ale kdo ví… :D

#11 migthedragon
15.1.2015 | 16:58:24
migthedragon

#8 Deniss1233: Jako že by přejmenovali seriál na Black Canary? No to by jim sakra kresla sledovanost :D.

#10 ČéEča: Vzhledem k tomu, že již je vybrán herec na Flashe (toho stejného co je v seriálu Barryho), tak pochybuji, že se seriálové a filmové universum spojí. A jsem za to celkem rád. Nechci aby z toho bylo další Agents of shield, kde celý seriál nestojí za nic, protože se prostě musí řídit tím, co se stalo ve filmech a nemohou projevit žádnou větší kreativitu. Sice prý ve druhé sérii je to o něco lepší, ale vůbec se mi nechce se vůbec přes tu hroznou první sérii dostat.

Ono i kdyby to spojili, tak už by to působilo docela divně. V man of steel zničil Zod polovinu metropolis a v seriálech si toho ani nikdo nevšiml.

#14 SteveV
15.1.2015 | 18:29:28
Misso

#4 migthedragon: Hej hej tie superschopnosti dávajú pár problémov pre tvorcov. Logika ako si spominal že kým na neho niekto vystrelí on by si za tedy spravil kávu namaloval hoza dievča a potom mu zobral zbraň a nasadil putá a dalšia vec rýchlost to ako niekoho zoberie a odnesie ho vtej rýchlosti preč a ten človek nič zdravý ako rybička :D Ved to je to iste ako keby ho zrazý formula. A napr smallvile tak tam tiež dsponoval arzenálom schopnosti ale pátral po niečom a nepoužíval rendgen, boovla z ieky m a nepoužival ten laser z očí atď

15.1.2015 | 18:37:48
Zdendie

Nemyslím si…Oliver se vrátí až oni budou nejvíce ztracení,co se týče toho že umře tam je předpojatost přece jenom má Ras léčivé prameny,což se dozvídáme i s com, předlohy.Jsem akorát zvědavý na Atoma jakou roli tam bude mít přece jen Atom J.L. není zpodobněn jako člověk a jaký to bude mít dopad na celou sérii,samozřejmě spinoff s flashem dobrý ale měli by jít každý jiným směrem protože to trošku kazí seriál ,jsem hodně zvědav jak se to bude vyvíjet,jestli konečnou bude velké slátané hovno upravené do pěkného obalu nebo Justice League,vše by nasvědčovalo do sloučení jednoho seriálu aby to mělo potencionální pokračovaní a budoucnost…

15.1.2015 | 23:58:41
SteveV

#11 migthedragon: Pravda, Agents of S.H.I.E.L.D. měli opravdu pomalý rozjezd. Ale jeklime dokázali konečně šlápnout na plyn (od cca poslední čtvrtiny první série), má to velice stoupající tendenci. A zpětně ty první díly které se zdály být zbytečné začínají mít smysl. Ať už budováním charakterů nebo nějakou drobností která se tam stala a najednou to má větší smysl než se čekalo. Takže doporučuju přetrpět ten pomalý rozjed. Ale každému dle jeho chuti (a trpělivosti).

16.1.2015 | 9:12:53
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Arrowa

Seriál Arrow odstartoval svou existenci na podzim roku 2012 a skončil na začátku roku 2020. Byl tu s námi dlouhých sedm a půl let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Seriálový vesmír

Seriál Arrow zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály The Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem Arrow proto nic nekončí, ba naopak začíná. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama