Arrow
90/100 - 1 401×

Arrow

Přes den si Oliver Queen hraje na bohatého, bezstarostného dědice a pod rouškou noci se stává maskovaným ochráncem města. Snaží se napravit to, co napáchala jeho rodina. Za pomocí luku a šípu s různými vylepšeními se snaží vrátit zašlou slávu Starling City.

USA | 2012 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
žánr
Akční, Dobrodružný, Komiksový
hrají
Stephen Amell (Oliver Queen), David Ramsey (John Diggle), Emily Bett Rickards (Felicity Smoak), Paul Blackthorne (Quentin Lance), Willa Holland (Thea Queen), Katie Cassidy (Dinah Laurel Lance), Echo Kellum (Curtis Holt), Rick Gonzalez (Rene Ramirez), Colton Haynes (Roy Harper Jr.), Juliana Harkavy (Dinah Drake), John Barrowman (Malcolm Merlyn), Susanna Thompson (Moira Queen), Katie Cassidy (Dinah Laurel Lance ze Země 2), Manu Bennett (Slade Wilson), Kirk Acevedo (Ricardo Diaz)

Spoiler: Jak bude Laurel reagovat? Kdo je Isabel? A co Thea?

Spoiler: Jak bude Laurel reagovat? Kdo je Isabel? A co Thea?

Poslední díl nám opět nabídlo hodně otázek, na které se pokusil odpovědět výkonný producent Andrew Kreisberg.

1 0
16.4.2014

Za prvé a především: Poté, co byla Thea unesena a chvíli na to propuštěna, Slade doručil Laurel speciální zásilku: pravdu o jejím miliardářském ex příteli.

Co s touto nově nabytou informací Laurel udělá?

Výkonný producent Andrew Kreisberg slibuje, že diváci budou její reakcí velice překvapeni. Poukazuje také na to, že "Laurel zažila hodně vzestupů a pádů a zbylé epizody 2. série nám ukáží, jak se Laurel znovu stává ‚kompletním‘ člověkem, jak se zotavuje ze všeho, co se jí stalo nejen za poslední dvě série, ale také z toho, co se jí stalo předtím, než Oliver skončil na ostrově.

Fanoušci Laurel budou nadšeni směrem, kterým se její příběh po zbylé epizody 2. série bude ubírat," slibuje Kreisberg.

Slade také stačil Thee oznámit, že jejím biologickým otcem je Malcolm Merlyn. Jakmile se Thea dostala z jeho spárů, konfrontovala svou matku a Olivera, kteří před ní tuto informaci tajili. Většina jejího hněvu směřovala k Oliverovi, ale proč on, když Moira je tou, která před ní pravdu skrývala tak dlouhou dobu?

„Thea očekávala, že Moira je lhářka,“ vysvětluje Kreisberg. "Dokonce Oliverovi v 17. epizodě řekla, že je jediným člověkem, který jí nelže. Takže fakt, že jí Oliver lhal Thee ublížil mnohem více, než cokoli jiného.

Thea k Oliverovi vzhlížela s pocitem, že se na něho může vždy spolehnout," pokračuje výkonný producent. „Svým způsobem je to smutné, protože tohle Oliver zažíval se svou matkou, když zjistil o Undertaking. Všichni si prochází tou samou rodinnou dynamikou bez toho, aniž by se z toho nějak dokázali vyhrabat.“

Třetí a zároveň poslední věcí, která nám v epizodě „Deathstroke“ byla odtajněna, souvisela s Oliverovou obchodní partnerkou – Isabel Rochev, která je součástí Sladeova plánu, jehož částí bylo mimo jiné také převzetí Queen Consolidated.

Půjde seriál ve šlépějích DC komiksů, kde byla Isabel ex milenkou Roberta Queena? Nebo se z ní vyklube Sladeova dcera – Rose Wilson?

„Vždy existují dva směry, kterými se můžeme vydat,“ říká Kreisberg. „V další epizodě zjistíte více o jejích motivacích a příběhu.“

Autor: Patty

Zdroj: Arrow blog

Diskuze /13

z_uzu

Isabel Sladeova dcera :) fuuuuu :)

16.4.2014 | 13:08:20
mastrx

Nechte Laurel už konečně zabít nebo ji nějak ze seriálu vykopnout.Jediná postava která mě v seriálu štve a je mi dost nesympatická.

#3 Billy the Kid #7 lukas14
16.4.2014 | 13:13:17
Billy the Kid

#2 mastrx: ty vole laurel nezemře ani kdybys chtěl-tak jak je to v komiksu

16.4.2014 | 13:30:59
Chiarlotte

,,… fanoušci Laurel…" Ona má nějaké fanoušky…? O.o

#6 Billy the Kid #8 Patty01 #10 Glados17
16.4.2014 | 14:02:30
Lumicko

Radsej Isabel ako ex milekna roberta…

16.4.2014 | 14:33:47
Billy the Kid

#4 Chiarlotte: jestli je to na mě, tak ji moc nefandim jenom jsem psal co je pravda

16.4.2014 | 14:37:29
lukas14

#2 mastrx: mas ulnu pravdu je strasne nesympaticka ako herecka mne osobne postava je dobra len obsadenie je nestastne ale musim povedat ze ej to len ona inak ostatni sedia na svoje pozicie velmi dobre!

16.4.2014 | 14:46:30
Patty01

#4 Chiarlotte: „Ona má nějaké fanoušky?“ Vždycky když tuhle hloupou otázku vidím, kroutím hlavou. I když tě to asi překvapí, tak Laurel fanoušky má.

16.4.2014 | 17:54:47
pavik

Po této epizodě slibují, že si Laurel opět oblíbíme, tak uvidíme.

16.4.2014 | 18:07:25
Glados17

#4 Chiarlotte: Ano má :)

16.4.2014 | 19:03:18
MakyB

Myslíš, že je víc lidí, kterým Laurel nesedla než jejich fanoušků. Já jsem bohužel v prvním týmu, praštila bych ji už z principu a nezaujala mě od prvního dílu

16.4.2014 | 22:15:39
Brunkyyy

nepoznam nikoho kdo ma Laurel rad :D

17.4.2014 | 17:22:38
Venďas

Mě Laurel nevadí, je pravda, že jsem chtěla ať jsou s Oliverem spolu, potom mě taky začala trochu štvát, ale patří do toho seriálu…Otázka? Myslíte, že se dají s Oliverem opět dohromady?

11.5.2014 | 22:12:20
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Arrowa

Seriál Arrow odstartoval svou existenci na podzim roku 2012 a skončil na začátku roku 2020. Byl tu s námi dlouhých sedm a půl let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Seriálový vesmír

Seriál Arrow zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály The Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem Arrow proto nic nekončí, ba naopak začíná. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama