Arrow
90/100 - 1 401×

Arrow

Přes den si Oliver Queen hraje na bohatého, bezstarostného dědice a pod rouškou noci se stává maskovaným ochráncem města. Snaží se napravit to, co napáchala jeho rodina. Za pomocí luku a šípu s různými vylepšeními se snaží vrátit zašlou slávu Starling City.

USA | 2012 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
žánr
Akční, Dobrodružný, Komiksový
hrají
Stephen Amell (Oliver Queen), David Ramsey (John Diggle), Emily Bett Rickards (Felicity Smoak), Paul Blackthorne (Quentin Lance), Willa Holland (Thea Queen), Katie Cassidy (Dinah Laurel Lance), Echo Kellum (Curtis Holt), Rick Gonzalez (Rene Ramirez), Colton Haynes (Roy Harper Jr.), Juliana Harkavy (Dinah Drake), John Barrowman (Malcolm Merlyn), Susanna Thompson (Moira Queen), Katie Cassidy (Dinah Laurel Lance ze Země 2), Manu Bennett (Slade Wilson), Kirk Acevedo (Ricardo Diaz)

V druhé sérii se objeví nový superhrdina: Flash

V druhé sérii se objeví nový superhrdina: Flash

I když to je hodně nečekané, tak je to opravdu pravda. Nový hrdina zavítá do Starling City a pravděpodobně nejenom tam. Více se dozvíte v článku.

5 0
31.7.2013

Zdálo se to jako nemožné, ale přesto se to opravdu stane. Opravdový superhrdina se objeví v seriálu Arrow, ale nejásejte příliš, nebude tam moc dlouho. Alespoň to tak zatím vypadá.

Flash prožije v Arrow jenom něco jako „přípravu na svůj vlastní seriál“. Stanice CW se zřejmě rozhodla vsadit na komiksové postavy, protože plánují vlastní seriál pro Flashe. Ten se ale prvně ukáže v seriálu Arrow, aby producenti zjistili, jestli to má opravdu cenu.

Barry Allen (aka Flash) se objeví v osmé a deváté epizodě jako forenzní vědec pracující pro City Cental policii, ale jako obyčejný člověk. „Chceme, aby jej diváci poznali předtím, než se jeho život kapánek zrychlí,“ řekl tvůrce Arrow Andrew Kreisberg. Dále se objeví ve dvacáté epizodě, která bude již sloužit jako pilot pro jeho vlastní seriál.

„Svět Arrow je záměrně vytvořen bez superschopností. Půjde o to, jak se svět Arrow vypořádá s Flashovým odkazem,“ řekl prezident stanice CW Mark Pedowitz. „Bude potřebovat sílu, aby se stal opravdovým Flashem. Naše postavy budou reagovat na tyto síly realistickým způsobem,“ dodal Kreisberg.

Seriál o Flashovi je naplánován na rok 2014 a Arrow má být tedy pro něj odrazovým můstkem. Určitě je to pozitivní zjištění, že seriál obohatí takový superhrdina, ale jsou zde jisté obavy, že seriál ztratí na reálnosti. Každopádně tvůrci nás dokázali opravdu mile překvapit v první sérii, tak doufejme, že nás mile překvapí i nyní.

Pokud bude seriál o Flashovi opravdu potvrzen, tak očekávejte, že jej edna.cz pro vás bude určitě spravovat. V budoucnu také očekávejte speciální článek o Flashovi, abyste se s touto postavou mohli více seznámit, takže sledujte náš web.

Zdroj: CW

Diskuze /13

Kubyk002

Nevím, jako samostatný seriál by mi to udělalo radost (stejně jako Sheldonovi), ale do Arrow se absolutně nehodí. Arrow je „realistický“ seriál. Za mě palec dolů. Každopádně se po absolutně mega finále první série těším na druhou jak malý Jarda. :D

#3 Wolfstooth #5 Wolfenstein
31.7.2013 | 20:57:13
Nicolas

Je fajn, že tímto tvůrci naznačují že mimo Starling City je živoucí DC Universe… ale více bych uvítal Nightwinga :-D. Na samotný seriál Flashe se ovšem moc těším :-)

31.7.2013 | 21:24:24
Wolfstooth

#1 Kubyk002: Podle mě je možnost propojení s dalšími superhrdiny zajímavá… A do Arrowa se hodí jakožto do DC Universe… spíše autoři mají strach z lidí neznalých komiksů jak to příjmou…

1.8.2013 | 8:58:59
MatthewPhate

Nebál bych se toho, že by se Flash do Arrowa nehodil. I v komixech je Oli snad nejvíce realistickým hrdinou od DC a jestli se tam Barry mihne ve své červené šprcce jen v jedné epizodě, tak to nebude nic proti ničemu. Pro mě je to o důvod víc se těšit na pokračování skvělého seriálu :)

1.8.2013 | 9:24:33
Wolfenstein

#1 Kubyk002: Arow je realistický seriál, ha, ha. :-) Hlavně že nám tvrdí, že hlavní hrdina umí jednou rukou přetáhnout 150lb(údajně pnucí síla jeho luku). Což je síla těch nejsilnějších kuší. Zkus si přetáhnout 150lb jednou rukou. Pro zajímavost, ani kladkový luk nedosahuje síly přesahující 100lb. Těch věcí by se samozřejmě našlo víc, ale tohle je asi jeden z nejvíc do očí bijících. Ale člověk takové věci bere, poněvadž je to seriál o superhrdinech, ne realita.

#6 Dragon94 #9 Eryss
1.8.2013 | 10:17:37
Dragon94

#5 Wolfenstein: Tady jde o to že se snaží vypadat reálně bez nějakých mutantů,mimozem­šťanů a tak .. jako Nolanova TDK Trilogie .. Ale ten jeden díl snad zmáknem kdyžtak odpustit ;) .. a na samotný seriál o Flashovy se těším:-)

1.8.2013 | 13:11:20
jarinniraj

asi bude behat jako usain bolt, aby to bylo realisticke :-D :-D

#8 Nicolas
1.8.2013 | 13:46:31
Nicolas

#7 jarinniraj: myslím, že jako Usain běhá už Oliver :-D … takže předpokládám že rychleji :-P

1.8.2013 | 14:37:47
Eryss

#5 Wolfenstein: Když už něco píšeš, nejdřív si o tom něco zjisti. Skutečně existují luky, které mají 150 liber a ano, střelci je natahují jednou rukou ;) Tak silné luky se ale používaly spíš v minulosti, dneska jsou oblíbené luky do 100 lb. Jestli chceš, tady na té stránce to máš: http://www.lukostrelec.cz/modules.php?…

#10 Wolfenstein #11 Krzycho
1.8.2013 | 15:20:04
Wolfenstein

#9 Eryss: Dobrá, předpokládá se, že existovali. Ale stejně je to sporné , že by ty luky vypadali úplně stejně jako ty dnešní.

1.8.2013 | 17:11:04
Krzycho

#9 Eryss: Ano dlouhé luky měly těch 180lb podle tvého odkazu. Tyto anglické dlouhé luky měly i přes 2 metry na délku. Oliver má v seriálu něco přes 180cm a ten dřevěný luk mu sahá možná tak po ramena tedy v nenapnutém stavu asi kolem 160cm. A taky si myslím že na 150lb by měla být asi trochu tlustší tětiva ;) A taky po tom co ten luk asi rok skladoval v dřevěné bedně ve vlhkém sklepě těch 150lb už asi neměl :P Jinak super seriál až na tu lukostřelbu ta moc reálná není :D ale co seriálu to nic neubere :D

#12 Eryss
1.8.2013 | 21:13:24
Eryss

#11 Krzycho: Ten luk, se kterým ho učila střílet Shado byl dlouhý luk ;) Potom (jako strážce) měl reflexní, takže nemusejí mít oba stejný nátah. A aby luk měl stále stejnou sílu, kroutí se mu tětiva, protože všechny luky časem ztrácejí sílu. Ale je to celkem jedno, jak říkáš, seriálu to nic neubere:)

#13 Krzycho
2.8.2013 | 12:03:23
Krzycho

#12 Eryss: No já myslel právě ten s kterým ho Shado učila střílet :) , proti anglickým moc dlouhý nebyl (co se délky týče). A ten reflexní se mi už vůbec nelíbí, snad v příští řadě bude mít hezčí ;)

2.8.2013 | 13:36:05
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Arrowa

Seriál Arrow odstartoval svou existenci na podzim roku 2012 a skončil na začátku roku 2020. Byl tu s námi dlouhých sedm a půl let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Seriálový vesmír

Seriál Arrow zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály The Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem Arrow proto nic nekončí, ba naopak začíná. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama