Assassin's Creed
88/100 - 29×

Assassin's Creed

Assassin's Creed vypráví příběh mnoha hrdinských činů napříč dějinami a jejich vliv na události budoucí. Michaelu Fassbenderovi se líbila myšlenka přivést na filmová plátna muže, který dokáže skrze genetický kód vstupovat do zapomenutých vzpomínek svých předků, a tak vznikl první film na motivy herní série.

USA | 2016 | Vysílá se
vysílání
1 sezóna |
žánr
Akční, Dobrodružný, Historický
hrají
Michael Fassbender (Callum Lynch), Michael Fassbender (Aguilar de Nerha), Marion Cotillard (Sophia Rikkin), Jeremy Irons (Alan Rikkin), Ariane Labed (Maria), Michael K. Williams (Moussa), Michelle H. Lin (Lin), Brendan Gleeson (Joseph Lynch), Charlotte Rampling (Ellen Kaye), Javier Gutiérrez (Tomás de Torquemada), Hovik Keuchkerian (Ojeda),

Na Netflixu vznikne animovaný seriál, takže hraného se zřejmě nedočkáme

Na Netflixu vznikne animovaný seriál, takže hraného se zřejmě nedočkáme

Když se objevila zpráva, že Assassin's Creed míří na televizní obrazovky, většina fanoušků série měla radost. Všichni totiž čekali hraný seriál od Netflixu. Stanice se sice seriálu zhostí, ale bohužel nepůjde o hranou adaptaci. Seriál bude animovaný. Co říkáte na tuto šokující novinku?

5 13
6.7.2017

Před pár týdny jsme vás informovali, že po finančně neúspěšném filmu Assassin's Creed se studio Ubisoft vydá na jiné pole a zkusí to své štěstí se seriálem. Okamžitě se začalo spekulovat, jaká stanice se seriálu zhostí, a nejblíže k tomu měl Netflix. To se nakonec také vyplnilo, ale za trošku jiných podmínek, než jsme sami čekali.

(Chtěli byste, aby seriál měl takovouto animaci? Foto: Ubisoft)

My v redakci jsme tipovali, zda má studio pokračovat s filmovým příběhem či přijít s něčím novým. O tom, jak to bude, se stále neví, ale současná novinka dost napoví. Všichni jsme čekali, že Netflix přivede k životu hraný seriál. Zničehonic se nyní objevila oficiální zpráva, že stanice chystá animovaný seriál a požádala o pomoc tvůrce Adi Shankara, který stojí například za sérií Castlevania, za kterou stojí rovněž Netflix.

Zatím je velice nepravděpodobné, že by na Netflixu vznikaly dva různé seriály s asasíny – jeden animovaný a jeden hraný. Proto se zatím musíme smířit s kreslenou adaptací. Adi Shankar slibuje, že odvede tu nejlepší práci a bude ctít svět Assassin's Creed. Předběžná premiéra zatím nebyla stanovena, ale určitě nemůžeme seriál čekat již letos. Spíše až někdy v průběhu roku 2018.

Co říkáte na tuto zprávu? Jste zklamaní, že se zřejmě nedočkáme hraného seriálu?

Diskuze /4

WolverineCzE

Škoda chtěl jsem hraný serial.animovaaných je plno.

6.7.2017 | 17:36:50
lenacia

já s tím problém vyloženě nemám, pokud dají plnohodnotné příběhy a ne odpad jak druhá „série“ Constantina

6.7.2017 | 19:43:27
CoRnDuCK

To ti nevím :/

9.7.2017 | 17:39:48
league

Neflix na to nemá čas oni natáčejí seriál zaklínač. A věnují se jenom tomuhle tenhl rok.

25.8.2017 | 12:26:20
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Aktuální film

Assassin's Creed

Název: Assassin's Creed
Režie: Justin Kurzel
Hudba: Jed Kurzel
Hrají: Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson, Michael Kenneth Williams, Brian Gleeson a další.

PROFIL FILMU
OHODNOŤTE FILM
OHODNOŤTE POSTAVY – AKTUALIZOVÁNO
RECENZE FILMU

Nejlepší postavy z filmů

Reklama

Zajímavosti

Michael Fassbender promluvil o tom, proč se film moc nepovedl

Michael Fassbender promluvil o tom, proč se film moc nepovedl

Skoro se i zdá, že filmy podle herní předlohy jsou zakleté. Zatím žádný takový film nedokázal napodobit úspěch předcházejících herních titulů. Nepovedlo se to ani snímku Assassin's Creed v hlavní roli s Michaelem Fassbenderem. Ten nyní prozradil, co se nepovedlo.

Nejlepší film

Fotky z filmu

Fotky z filmu

Novinky

Bude se další díl odehrávat v Japonsku? Jsou tu dvě indície, které to naznačují

Bude se další díl odehrávat v Japonsku? Jsou tu dvě indície, které to naznačují

Všichni zřejmě nedočkavě očekáváme další příběh asasínů, který se bude odehrávat v Řecku. Jenže co bude dál? Možná pro vás máme odpověď, kam se podíváme s našimi hrdiny v další hře. Chytří fanoušci hraním předchozích her našli skrytý odkaz, který vede k velice zajímavým myšlenkám.

Narozeniny

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama