Assassin's Creed
88/100 - 29×

Assassin's Creed

Assassin's Creed vypráví příběh mnoha hrdinských činů napříč dějinami a jejich vliv na události budoucí. Michaelu Fassbenderovi se líbila myšlenka přivést na filmová plátna muže, který dokáže skrze genetický kód vstupovat do zapomenutých vzpomínek svých předků, a tak vznikl první film na motivy herní série.

USA | 2016 | Vysílá se
vysílání
1 sezóna |
žánr
Akční, Dobrodružný, Historický
hrají
Michael Fassbender (Callum Lynch), Michael Fassbender (Aguilar de Nerha), Marion Cotillard (Sophia Rikkin), Jeremy Irons (Alan Rikkin), Ariane Labed (Maria), Michael K. Williams (Moussa), Michelle H. Lin (Lin), Brendan Gleeson (Joseph Lynch), Charlotte Rampling (Ellen Kaye), Javier Gutiérrez (Tomás de Torquemada), Hovik Keuchkerian (Ojeda),

Nový film o filmu ukazuje pár nových scén

Nový film o filmu ukazuje pár nových scén

Film Assassin's Creed nás sice čeká až letos o Vánocích, ale tvůrci nás už teď lákají novým filmem o filmu, kde máme možnost vidět pár nových záběrů. Zatím to vypadá, že parkour se skutečně povedl a budeme se mít na co těšit.

10 0
16.6.2016

Thumbnail Play icon

Diskuze /8

eyss

Vůbec se mi to nezdá,žádná krev a celý to vypadá divně,ale necham se překvapit a doufám že to dopadne dobře :)

16.6.2016 | 18:33:53
téčko171

Na pohybu v sérii AC se mi vždycky líbilo především to, že byl praktický (hrál jsem 1 až Rogue, bez Unity a Syndicate), prostě klasický parkour, tzn. žádné zbytečné parádičky, salta, backflipy a vruty, nýbrž jen to, co bylo při šplhání a úniku nejnutnější – tak, aby byl zabiják co nejefektivnější, nikoliv nejefektnější. Proto se mi ani moc nelíbí videa, kde se free runeři převlékají do kostýmů AC a běhají po městě – v drtivé většině tam ty zbytečné pohyby jsou, ostatně o tom free running je. Obecně se mi free running líbí, vypadá to dobře a před freerunery smekám, musí to být těžký jak prase. Ale AC by podle mě mělo být čistě jen o parkouru. Snad se tvůrci nenechali moc unést a těch free runningových blbostí tam nebude moc, podle videa jich tam minimálně pár je.

webmaster
16.6.2016 | 18:37:41
PecaCZE

Když jsem viděl to jméno, říkal jsem si, že je na tu roli starej, ale sedí mi tam. Nevypadá to špatně. Asi vlastně dobře, že víc uvidíme přítomnost než minulost… bude se přikládat větší důraz v příběhu na to co se děje v tý korporaci.

#4 téčko171
16.6.2016 | 19:00:52
téčko171

#3 PecaCZE: Hlavně jsem zvědavej, jestli to nějak ovlivní i hry. Initiates a tak. Zatím to vypadá, že si Abstergo vychovává vlastní jednotku asasínů pomocí Animu a Bleeding Effectu.

#5 Blackhand47XD
webmaster
16.6.2016 | 19:03:29
Blackhand47XD

#4 téčko171: Minimálně se dozvíme víc informací o Rikkinovi jakožto šéfovi Absterga a seznámíme se také s potomkem zrádného asasína Baptiste z AC:Liberation.

#6 téčko171
webmaster
16.6.2016 | 19:58:22
téčko171

#5 Blackhand47XD: To s tím Baptistem jsem sem právě nechtěl psát kvůli potenciálním spoilerům. Jinak jsem trošku doufal spíš v Adéwalého, ale Baptiste tomu, pravda, dodá víc šťávy. Třeba si ho Abstergo vytipovalo právě kvůli potenciální náklonnnosti ke spolupráci. V souvislosti s tím by bylo drsný, kdyby se tam někde mihnul Otso Berg, ale to je asi jen vlhký sen.

webmaster
16.6.2016 | 20:39:24
ScreeSoul

Když tam hraje i Jeremy Irons, nemůže to být úplně marné. :) Každopádně se těším a doufám, že to nebude další zklamání.

#8 téčko171
20.6.2016 | 17:09:09
téčko171

#7 ScreeSoul: Na Ironse bych úplně nespoléhal (Dračí doupě, Stroj Času, Eragon), ale je pravda, že film má všechny předpoklady k tomu, aby byl dobrý. Pokud ten Kanye West v traileru byl jenom takovej úlet.

webmaster
27.6.2016 | 10:18:32
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Aktuální film

Assassin's Creed

Název: Assassin's Creed
Režie: Justin Kurzel
Hudba: Jed Kurzel
Hrají: Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson, Michael Kenneth Williams, Brian Gleeson a další.

PROFIL FILMU
OHODNOŤTE FILM
OHODNOŤTE POSTAVY – AKTUALIZOVÁNO
RECENZE FILMU

Nejlepší postavy z filmů

Reklama

Zajímavosti

Michael Fassbender promluvil o tom, proč se film moc nepovedl

Michael Fassbender promluvil o tom, proč se film moc nepovedl

Skoro se i zdá, že filmy podle herní předlohy jsou zakleté. Zatím žádný takový film nedokázal napodobit úspěch předcházejících herních titulů. Nepovedlo se to ani snímku Assassin's Creed v hlavní roli s Michaelem Fassbenderem. Ten nyní prozradil, co se nepovedlo.

Nejlepší film

Fotky z filmu

Fotky z filmu

Novinky

Bude se další díl odehrávat v Japonsku? Jsou tu dvě indície, které to naznačují

Bude se další díl odehrávat v Japonsku? Jsou tu dvě indície, které to naznačují

Všichni zřejmě nedočkavě očekáváme další příběh asasínů, který se bude odehrávat v Řecku. Jenže co bude dál? Možná pro vás máme odpověď, kam se podíváme s našimi hrdiny v další hře. Chytří fanoušci hraním předchozích her našli skrytý odkaz, který vede k velice zajímavým myšlenkám.

Narozeniny

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama