Assassin's Creed
88/100 - 29×

Assassin's Creed

Assassin's Creed vypráví příběh mnoha hrdinských činů napříč dějinami a jejich vliv na události budoucí. Michaelu Fassbenderovi se líbila myšlenka přivést na filmová plátna muže, který dokáže skrze genetický kód vstupovat do zapomenutých vzpomínek svých předků, a tak vznikl první film na motivy herní série.

USA | 2016 | Vysílá se
vysílání
1 sezóna |
žánr
Akční, Dobrodružný, Historický
hrají
Michael Fassbender (Callum Lynch), Michael Fassbender (Aguilar de Nerha), Marion Cotillard (Sophia Rikkin), Jeremy Irons (Alan Rikkin), Ariane Labed (Maria), Michael K. Williams (Moussa), Michelle H. Lin (Lin), Brendan Gleeson (Joseph Lynch), Charlotte Rampling (Ellen Kaye), Javier Gutiérrez (Tomás de Torquemada), Hovik Keuchkerian (Ojeda),

Pokud film zaboduje v kinech, dočkáme se dalších dvou pokračování

Pokud film zaboduje v kinech, dočkáme se dalších dvou pokračování

Studio Ubisoft na konci roku uvede do kin film Assassin's Creed. Ubisoft se pokusí prolomit smůlu herních filmů a zabodovat u fanoušků, kritiků a ještě vydělat slušný balík peněz. Pokud se to skutečně povede, dočkáme se pokračování, na kterém se už nyní neviditelně pracuje.

13 1
23.12.2016

Studio před pár měsíci oznámilo, že cílem filmu je představit žánr potenciálním hráčům, kteří by si mohli koupit starší a následně nové hry, které vyjdou. Hry budou vždy u série Assassin's Creed na prvním místě, alespoň ještě nějaký čas. Ubisoft i tak hledí dopředu a už dokonce uvažuje o celé trilogii, ve které by měl nadále figurovat Michael Fassbender jako producent i hlavní herec.

A měl by se vrátit i režisér Justin Kurzel. V případě dobrých ohlasů na první díl, by možná Kurzel v dalším pokračování mohl dostat větší volnost a svobodu. Justin se jen tak letmo zmínil, že ho zajímá Studená válka a rád by natočil film o asasínech z 20. století. To se ale zatím jeví jako velké sci-fi. Směr značky a příběhu bude nadále na Ubisoftu. Ten se sice ve svých hrách stále přibližuje současnosti, ale až do tak krátké, o které hovoří Kurzel, zase ne.

(Snad si Aguilar de Nerha vyskáče pokračování. Foto: Ubisoft)

Jelikož aktuálně v kinech boduje Rogue One: Star Wars Story, i Michael byl tázán, co mají společného Star Wars a Assassin's Creed. Popravdě Fassbender vůbec nechtěl tyto dvě díla srovnávat. Jedná se o dva zcela jiné žánry. Zatímco Star Wars se odehrávají v předaleké galaxii a celý svět je smyšlený, Assassin's Creed vychází ze skutečných historických událostí, které jsou jen lehce poupraveny. Sám představitel hlavní role v Assassin's Cre­ed, Michael Fassbender, na toto téma řekl následující:

Assassin's Creed není jako Star Wars. Není tam žádná světlá a temná strana. Tam je to moc jednoznačné. My máme na jedné straně asasíny a na druhé straně templáře. V určitém ohledu jsou obě skupiny pokrytci a nemáme ve filmu žádné zcela kladné postavy a zcela záporné. V obou skupinách se najdou vrazi, kteří vraždí pro svůj ojedinělý cíl.

Vyrazíte na film do kina? Prolomí Assassin's Creed smůlu herních titulů a potěší fanoušky tak, jak si to zaslouží?

Diskuze /14

Venous4

I kdyz herni serie neni spatna, tvurci meli vse ukoncit koncem Assassins creed 3 (tedy kompletni linka s Desmondem). Ostatni dily uz vydavaj jenom proto ze nemaj sajn jak to poradne ukoncit a nadobro se s AC rozloucit a prece si i nenechaj ujit miliardove zisky z dalsich dilu. No filmem si Ubisoft reze vetev pod vlastnima nohama a budto vydrzi a nebo praskne a Ubisoft spadne hodne na drzku. Jako ale musim priznat ze pristi dil zasazeny do Egypta muze bejt dobrej – jestli si vzpomenete na pdvni dil AC2 tak pod vilou Monteg. byla hrobka s sesti asasinama a prave dva z nich byly z one doby Egypta tak doufejme no. Na film zajdu ale doufam ze me to nezklame jako 99% ostatnich filmu podle herni predlohy :)

#3 -Skinner-
23.12.2016 | 11:55:59
Captain Deadpool

http://www.moviezone.cz/…ssins-creed/ Kdo pamatuje situaci s Warcraftem, tak ví že tenhle film dopadne hodně blbě

23.12.2016 | 12:13:41
-Skinner-

#1 Venous4: Ja som rád, že to neukončili 3 pretože Black Flag je pre mňa najlepšou hrou zo série.
Problém série AC nie je v kvalite, všetky hry sú dobré. Problém je, že od 4 neprináša nič nové.
AC v Egypte si určite zahrám, taktiež dúfam že spravia AC v starovekom Ríme.

Filmu neverím, prvotné recenzie neveštia nič dobré. Stačí sa pozrieť na rotten tomatoes :D

#4 Captain Deadpool
23.12.2016 | 12:15:13
Captain Deadpool

#3 -Skinner-: A tak Rotteni jsou kreténi, když zkritizovali Warcraft protože čekali něco jako LOTR(myslim teda). Mě spíš děsí první dojmy na Moviezonu. Nevim, půjdu na to, budu doufat že to bude aspoň trochu dobrý.

#5 -Skinner-
23.12.2016 | 12:20:03
-Skinner-

#4 Captain Deadpool: Rotteni možno priveľmi kritizujú filmy to ale nemení nič na tom, že sa to odrazí na tržbách.
Ako si písal vyššie asi to bude podobné ako s Warcraftom. Aj keď Warcraft mal výhodu vo veľkej fanúšikovskej základni v Číne, kde zarobil slušné prachy, ako aj v iných krajinách. Na ČSFD má Warcraft 74%. Bojím sa, že AC nemá toľko fanúšikov.

23.12.2016 | 12:27:47
tom99

Warcraft je případ sám o sobě. Film se dlouho plánoval a samotní tvůrci přirovnávali příběh k Pánovi Prstenů a Hrám o trůny. Tak trošku si sami naběhli. Tohle jsou hrozně odvážná tvrzení… Na druhou stranu jsem celkem překvapený, kolik procent má Warcraft na CSFD, ostatně i na Edně si nevede špatně :-) Já doufám, že Assassin's Creed dopadne dobře. Trailery vypadají slibně a špatnými recenzemi se nedám odradit. Doufám, že to bude prima zážitek :-)

#7 Captain Deadpool
webmaster
23.12.2016 | 12:31:44
Captain Deadpool

#6 tom99: A jo, to je fakt. Jinak i Assassin's Creed leze do červenej čísel. Jinak, vlastně tady byl nějaký článek že Ubisoft už trochu čeká nízký tržby, takže to pokračování je přece jenom možný.

#8 tom99
23.12.2016 | 13:28:25
tom99

#7 Captain Deadpool: Jo, čeká, ale důležité jsou také ohlasy fanoušků, kritiků a něco to také musí vydělat. Nesmí to být propadák…

webmaster
23.12.2016 | 14:07:30
PecaCZE

Možná na to půjdu. Trailery vypadají dobře a doufám, že to i dobře dopadne a budou i další díly. Asi by jsme všichni spíš uvítali, kdyby se alespoň polovina filmu odehrávala v 15. století, ale je to první díl, tak úvod musí být v „přítomnosti“ a příběh se musí rozvíjet v obou časech. Přesně si to nepamatuju, ale zhruba podle hry by se to mohlo odvíjet, že Fassbender se dozví, že je na špatný straně, uteče a jinde pomocí Animusu bude proti nim bojovat … ?

23.12.2016 | 15:28:03
league

Rogue One děsný propadák i když jsem fanoušek Star wars tak Rogue one byl debilní. Na Assasína se těším a další rok chce ubisoft vydat film watch dogs! Znáte také tu slavnou hru od ubisoftu ? Akorát chci vědět jak vyřeší skákání z věží.

#11 Captain Deadpool
23.12.2016 | 23:06:52
Captain Deadpool

#10 league: Watch Dogs? Nepleteš si to s The Division? Že by chtěli udělat WD jsem zatim vůbec neslyšel.

#12 Blackhand47XD
24.12.2016 | 12:20:07
Blackhand47XD

#11 Captain Deadpool: O WD filmu mluvili ještě v době než vydali první hru, ale pak to jaksi utichlo.

webmaster
25.12.2016 | 13:04:37
antty

AC 4 byl dobrý, ale na můj vkus moc lodí a málo velkých měst, nejlepší z toho co jsem hrál podle mě pořád trilogie AC2, díly za čtyřkou jsem nehrál, protože můj notebook je nerozdýchá a nejsem zas takovej fanda her, abych si kvůli tomu běžel koupit nový, když je tenhle úplně v cajku, nebo abych se vrtal v grafice, když tomu totálně nerozumím :).

webmaster
27.12.2016 | 14:51:35
antty

a v tom egyptě by se to mělo odehráv přesně kdy? (myslím tu plánovanou hru). Snad je napadne to dát třeba do 12. stol BC, kdyby to dali ještě dřív, tak nebude mít asasín kam lézt, protože tam budou jen pyramidy, ale kolem tohoto 12. stol. už je tam dost různých staveb a a taky spor s Chetity, který by se ve hře mohl odrazit.

webmaster
27.12.2016 | 14:56:19
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Aktuální film

Assassin's Creed

Název: Assassin's Creed
Režie: Justin Kurzel
Hudba: Jed Kurzel
Hrají: Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson, Michael Kenneth Williams, Brian Gleeson a další.

PROFIL FILMU
OHODNOŤTE FILM
OHODNOŤTE POSTAVY – AKTUALIZOVÁNO
RECENZE FILMU

Nejlepší postavy z filmů

Reklama

Zajímavosti

Michael Fassbender promluvil o tom, proč se film moc nepovedl

Michael Fassbender promluvil o tom, proč se film moc nepovedl

Skoro se i zdá, že filmy podle herní předlohy jsou zakleté. Zatím žádný takový film nedokázal napodobit úspěch předcházejících herních titulů. Nepovedlo se to ani snímku Assassin's Creed v hlavní roli s Michaelem Fassbenderem. Ten nyní prozradil, co se nepovedlo.

Nejlepší film

Fotky z filmu

Fotky z filmu

Novinky

Bude se další díl odehrávat v Japonsku? Jsou tu dvě indície, které to naznačují

Bude se další díl odehrávat v Japonsku? Jsou tu dvě indície, které to naznačují

Všichni zřejmě nedočkavě očekáváme další příběh asasínů, který se bude odehrávat v Řecku. Jenže co bude dál? Možná pro vás máme odpověď, kam se podíváme s našimi hrdiny v další hře. Chytří fanoušci hraním předchozích her našli skrytý odkaz, který vede k velice zajímavým myšlenkám.

Narozeniny

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama