Assassin's Creed
88/100 - 29×

Assassin's Creed

Assassin's Creed vypráví příběh mnoha hrdinských činů napříč dějinami a jejich vliv na události budoucí. Michaelu Fassbenderovi se líbila myšlenka přivést na filmová plátna muže, který dokáže skrze genetický kód vstupovat do zapomenutých vzpomínek svých předků, a tak vznikl první film na motivy herní série.

USA | 2016 | Vysílá se
vysílání
1 sezóna |
žánr
Akční, Dobrodružný, Historický
hrají
Michael Fassbender (Callum Lynch), Michael Fassbender (Aguilar de Nerha), Marion Cotillard (Sophia Rikkin), Jeremy Irons (Alan Rikkin), Ariane Labed (Maria), Michael K. Williams (Moussa), Michelle H. Lin (Lin), Brendan Gleeson (Joseph Lynch), Charlotte Rampling (Ellen Kaye), Javier Gutiérrez (Tomás de Torquemada), Hovik Keuchkerian (Ojeda),

Tržby: Asasíni dál válčí v kinech, ale stále jim to nejde

Tržby: Asasíni dál válčí v kinech, ale stále jim to nejde

Máme tu konec týdne a je třeba se podívat, jak se daří filmu Assassin's Creed v kinech. Budou tržby stačit na to, aby studio Ubisoft odsouhlasilo pokračování? A jak si film vede v domácích tržbách oproti ostatním snímkům podle videoher v tomto roce?

11 1
8.1.2017

Když jsme vás naposledy informovali o tržbách filmu Assassin's Creed, snímek utržil celkem 40 milionů dolarů. S premiérou v Evropě došlo ke zlepšení, ale ne k razantnímu. Assassin's Creed celosvětově zatím vydělal 97 milionů dolarů, což je nárůst o 57 milionů dolarů. V Americe se filmu stále nedaří, tam asasíni nasbírali 47 milionů dolarů. Zbylých 50 milionů dolarů přiletělo ze zbytku světa.

Film ještě nějaký ten pátek v kinech bude, ale v zázrak už asi nikdo nedoufá. Snímek stál 125 milionů dolarů a vydělal pouhých 97 milionů. Jakákoliv pokračování se budou velice pečlivě zvažovat. Pokud máme být alespoň v něčem pozitivní, tak v tom, že Assassin's Creed určitě dožene v domácích tržbách jinou herní adaptaci z roku 2016 – Warcraft, který vydělal doma pouze 47 milionů dolarů. Jenže Warcraft alespoň držel nad vodou svět, odkud si studio odvezlo 386 milionů dolarů.

V roce 2016 byla také do kina uvedena další herní adaptace – Hitman: Agent 47, která si z kin odnesla celosvětově 82 milionů dolarů. Hitmana asasíni tedy také porazili, ale stále se jedná o malé vítězství v řadě velkých porážek. Filmům podle her se zkrátka letos nedaří. Ubisoft nepočítal se zázrakem, ale také ne s takovýmto propadákem. Pokud by Assassin's Creed utržil celosvětově jako Warcraft (433 milionů dolarů) nebo například Princ z Persie: Písky času (336 milionů dolarů), tak by zřejmě Ubisoft přimhouřil oči a do dvou let bychom tu měli pokračování. Při těchto tržbách, těžko říci.

Diskuze /5

Kolousek001

Přitom na film podle hry to vůbec nebylo špatné, spíš nadprůměrné , podobně jako Warcraft a pokračování se to na 99% nedočká :/ To by Ubisoft museli bejt blázni aby do toho nacpali peníze znova. By museli hodně zkrouhnout rozpočet a to už teď nebyl nějak velkej …

8.1.2017 | 18:06:10
Lex Luthor

To je škoda přitom to byl dobrý film a měli i otevřený konec, takže s pokračováním asi počítali.

8.1.2017 | 19:04:42
Skarbax

Nový Hitman byl totální shit, to už byl lepší starý Hitman z roku 2007. Ač mi AC zklamal, tak je pořád někde absolutně jinde, oproti novému Hitmanovi…

8.1.2017 | 19:36:30
Jackob32

Je potřeba říci, že cena filmu 125 milionu neobsahuje marketing a věci okolo, to stojí většinou skoro jako ten film. Další věc je, že z tržeb za vstupenky si seberou cca 50% kina. Peníze vydělají ale i prodeje na DVD a práva pro televize, akční figurky, plakáty atd. Vpodstatě by se dalo říci, že se jim zatím vrátilo z cca 200 milionu jen 48milionu

8.1.2017 | 21:59:50
league

Ten film mě vytočil jako bylo tam málo assasinských akcí a dost věcí tam chybělo skok do slámy z věže. Bylo tam málo cílů na zabití a furt se hnal hlavní hrdina za tím jablkem. Prostě zkazili další pc hru ani tam nejezdil na koni hlavní hrdina. Ani tam nebylo ukázáno jak jsou assasíni moudrý. Byli špatně představený! Měli udělat děj podle pc hry assasin creed jedna s devíti templářema a s Al Mualinem.

14.1.2017 | 9:41:26
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Aktuální film

Assassin's Creed

Název: Assassin's Creed
Režie: Justin Kurzel
Hudba: Jed Kurzel
Hrají: Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson, Michael Kenneth Williams, Brian Gleeson a další.

PROFIL FILMU
OHODNOŤTE FILM
OHODNOŤTE POSTAVY – AKTUALIZOVÁNO
RECENZE FILMU

Nejlepší postavy z filmů

Reklama

Zajímavosti

Michael Fassbender promluvil o tom, proč se film moc nepovedl

Michael Fassbender promluvil o tom, proč se film moc nepovedl

Skoro se i zdá, že filmy podle herní předlohy jsou zakleté. Zatím žádný takový film nedokázal napodobit úspěch předcházejících herních titulů. Nepovedlo se to ani snímku Assassin's Creed v hlavní roli s Michaelem Fassbenderem. Ten nyní prozradil, co se nepovedlo.

Nejlepší film

Fotky z filmu

Fotky z filmu

Novinky

Bude se další díl odehrávat v Japonsku? Jsou tu dvě indície, které to naznačují

Bude se další díl odehrávat v Japonsku? Jsou tu dvě indície, které to naznačují

Všichni zřejmě nedočkavě očekáváme další příběh asasínů, který se bude odehrávat v Řecku. Jenže co bude dál? Možná pro vás máme odpověď, kam se podíváme s našimi hrdiny v další hře. Chytří fanoušci hraním předchozích her našli skrytý odkaz, který vede k velice zajímavým myšlenkám.

Narozeniny

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama