Assassin's Creed
88/100 - 29×

Assassin's Creed

Assassin's Creed vypráví příběh mnoha hrdinských činů napříč dějinami a jejich vliv na události budoucí. Michaelu Fassbenderovi se líbila myšlenka přivést na filmová plátna muže, který dokáže skrze genetický kód vstupovat do zapomenutých vzpomínek svých předků, a tak vznikl první film na motivy herní série.

USA | 2016 | Vysílá se
vysílání
1 sezóna |
žánr
Akční, Dobrodružný, Historický
hrají
Michael Fassbender (Callum Lynch), Michael Fassbender (Aguilar de Nerha), Marion Cotillard (Sophia Rikkin), Jeremy Irons (Alan Rikkin), Ariane Labed (Maria), Michael K. Williams (Moussa), Michelle H. Lin (Lin), Brendan Gleeson (Joseph Lynch), Charlotte Rampling (Ellen Kaye), Javier Gutiérrez (Tomás de Torquemada), Hovik Keuchkerian (Ojeda),

Tržby: Assassin's Creed zatím v kinech moc nezazářil

Tržby: Assassin's Creed zatím v kinech moc nezazářil

Českou premiéru si film Assassin's Creed odbyl včera, ale ve spoustě států měl snímek premiéru už před týdnem. Proto vám přinášíme první článek o tržbách filmu. Zaplatí se vůbec hutný rozpočet a náklady na marketing?

13 1
30.12.2016

Assassin's Creed měl premiéru 21. prosince, tedy těsně před vánočními svátky. Ubisoft nasadil film úmyslně v tuto dobu, protože doufá, že snímek vydrží v kinech delší dobu i po Novém roce. Film tak startoval těsně před Štědrým dnem například v Americe, Velké Británii a Francii. A kolik si zatím asasíni vydělali?

Upřímně – moc ne. Z Ameriky si film zatím za týden odnesl 26 milionů dolarů. Zbytek světa přispěl 14 miliony dolary. Celosvětově je tak Assassin's Creed na 40 milionech dolarech, což upřímně není moc. Jen rozpočet filmu činil okolo 125 milionů dolarů. V rozpočtu pochopitelně nejsou započítány náklady na marketing.

Pokud se má natočit údajné pokračování, o kterém se v posledních dnech mluvilo, film musí vydělat o hodně více. Snad zbytek světa, který si odbyl premiéru včera, film podpoří a Assassin's Creed něco vydělá. Studio Ubisoft sice počítalo, že tržby nebudou oslnivé, ale asi nečekali tak špatné výsledky. Filmu nepomáhají ani rozporuplné názory kritiků a pár špatných recenzí.

Na jakém čísle podle vás Assassin's Creed skončí? A odsouhlasí Ubisoft pokračování?

Diskuze /12

Pouty

No obávám se o pokračování. Mě, jakožto die hard fanouška herní série film potěšil. Samozřejmě, bylo co zlepšovat, ale odcházel jsem spokojený. Ale pro neznalce bude nejspíš problém v tom, že se to odehrává především v současnosti, k historickým postavám nemáme moc čas přilnout, nic moc o nich nevíme. Akční scény super, vizuálně to taky vypadalo dobře a dle mého názoru skvělá hudba. 7/10

30.12.2016 | 18:12:11
m.dak

To je docela provar…

30.12.2016 | 18:29:07
NighTT

Ubisoft říkali,že jim nejde o výdělek filmu,ale chtějí mít prostě z AC trilogii..

#4 VatyXC #5 tom99
30.12.2016 | 20:20:09
VatyXC

#3 NighTT: tak Ubisoft na to má, že? :D

30.12.2016 | 21:47:12
tom99

#3 NighTT: To sice jo, ale tak nemůže to zase vydělat 40 milionů proti 125 milionovému rozpočtu. Zase musíme stát pevně nohama na zemi :D

webmaster
30.12.2016 | 22:11:23
Monkeyskunk

Ubisoft klasika soustředění na marketing místo na kvalitku. Ještě jsem neviděl, ale uřpímně, ani se mi na to do kina nechce. Asi je to tou alergií na ně. Dřív dělali skvosty, ale v poslední době v tom všem moc smrdí hamižnost.

31.12.2016 | 2:02:50
Daren

Pre mna ako cloveka ktory hru nikdy nehral velke sklamanie skoro som v kine zaspal. Pre mna celkom nuda, najviac ma vytacali nepochopitelne zdlhave zabery na tvare postav.

31.12.2016 | 10:31:05
Chomy/Ema

Mě film celkem ujde :) dala , bycha asi tak 8,5 půl bodu z desítka za ten konec toho filmu......... mohli ho udělat delší :/

31.12.2016 | 22:42:13
martik642

Od filmu jsem nic nečekal, ale velmi příjemně mě překvapil a při odchodu z kina jsem byl nadšený.

PS: Hrál jsem první dvě hry

31.12.2016 | 22:46:46
MiremelWinchester

Veľmi som tie hry nehrávala, len pár krát u kamarátov, takže som viac-menej ten nehráčsky typ, no film bol podľa mňa perfektný. :-) Obsadenie bolo kvalitné, Michael Fassbender tam bol skvelý, soundtrack a efekty taktiež super, každým momentom z toho bola cítiť epickosť :-D Za mňa 9/10 <3

1.1.2017 | 13:29:37
Blahar

Podle IMDB film otvírá v Číně až v únoru a v Japonsku až v březnu, tak třeba to tam hráčská komunita ještě zachrání! :D

7.1.2017 | 11:59:35
league

Hlavní chyba filmu! Bylo to všechno jenom o tom jablku a na jablko se zaměřili moc hodně.

15.1.2017 | 16:48:57
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Aktuální film

Assassin's Creed

Název: Assassin's Creed
Režie: Justin Kurzel
Hudba: Jed Kurzel
Hrají: Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson, Michael Kenneth Williams, Brian Gleeson a další.

PROFIL FILMU
OHODNOŤTE FILM
OHODNOŤTE POSTAVY – AKTUALIZOVÁNO
RECENZE FILMU

Nejlepší postavy z filmů

Reklama

Zajímavosti

Michael Fassbender promluvil o tom, proč se film moc nepovedl

Michael Fassbender promluvil o tom, proč se film moc nepovedl

Skoro se i zdá, že filmy podle herní předlohy jsou zakleté. Zatím žádný takový film nedokázal napodobit úspěch předcházejících herních titulů. Nepovedlo se to ani snímku Assassin's Creed v hlavní roli s Michaelem Fassbenderem. Ten nyní prozradil, co se nepovedlo.

Nejlepší film

Fotky z filmu

Fotky z filmu

Novinky

Bude se další díl odehrávat v Japonsku? Jsou tu dvě indície, které to naznačují

Bude se další díl odehrávat v Japonsku? Jsou tu dvě indície, které to naznačují

Všichni zřejmě nedočkavě očekáváme další příběh asasínů, který se bude odehrávat v Řecku. Jenže co bude dál? Možná pro vás máme odpověď, kam se podíváme s našimi hrdiny v další hře. Chytří fanoušci hraním předchozích her našli skrytý odkaz, který vede k velice zajímavým myšlenkám.

Narozeniny

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama