Assassin's Creed
88/100 - 29×

Assassin's Creed

Assassin's Creed vypráví příběh mnoha hrdinských činů napříč dějinami a jejich vliv na události budoucí. Michaelu Fassbenderovi se líbila myšlenka přivést na filmová plátna muže, který dokáže skrze genetický kód vstupovat do zapomenutých vzpomínek svých předků, a tak vznikl první film na motivy herní série.

USA | 2016 | Vysílá se
vysílání
1 sezóna |
žánr
Akční, Dobrodružný, Historický
hrají
Michael Fassbender (Callum Lynch), Michael Fassbender (Aguilar de Nerha), Marion Cotillard (Sophia Rikkin), Jeremy Irons (Alan Rikkin), Ariane Labed (Maria), Michael K. Williams (Moussa), Michelle H. Lin (Lin), Brendan Gleeson (Joseph Lynch), Charlotte Rampling (Ellen Kaye), Javier Gutiérrez (Tomás de Torquemada), Hovik Keuchkerian (Ojeda),

Tržby: Film se vyškrábal na 200 milionů dolarů

Tržby: Film se vyškrábal na 200 milionů dolarů

Asasíni bojují v kinech ze všech sil a tentokrát utržili v kinech dalších pár milionů dolarů, a to především díky premiéře v Argentině. Filmu se stále ale nedaří tak, jak by studio očekávalo, bídné domácí tržby zatím moc nepomáhají případnému sequelu. Zachrání film silná komunita hráčů v Asii?

17 1
25.1.2017

Na nějaký čas tu máme poslední novinku o tržbách filmu Assassin's Creed, protože v následujících dnech se toho příliš nezmění. Asasíni se dokázali přehoupnout přes dvoustovku a aktuálně vydělali celosvětově 203 milionů dolarů. S domácími tržbami to prakticky nehnulo a Michael Fassbender dokázal v Americe vydělat pouze 53 milionů dolarů. Zbývajících 150 milionů dolarů přiletělo ze světa.

Studio sdělí finální verdikt ohledně pokračování nejpravděpodobněji po premiérách v Číně a Japonsku. V Číně bude mít film premiéru až za dva týdny, Japonsko si musí počkat na začátek března. Ty nejoptimističtější analytici předpovídají asasínům další dvoustovku ukořistěnou na asijských trzích. Film by se tak mohl dostat na podobná čísla jako loňský Warcraft, ale jedná se o opravdu pohádkovou představu.

V následujících měsících zřejmě studio Ubisoft odvrátí svou pozornost od filmu zpět ke hrám, kde zatím věrní hráči nezklamali ani jednou a svými koupěmi herních titulů udělali z každé hry hit. Bohužel stejná úměra neplatí pro film. Justin Kurzel si tak zatím musí nechat zajít chuť na případné režírování dvojky a výpravy do období Studené války, kam by se rád, jak se v jednom rozhovoru rozpovídal, vydal.

Diskuze /11

zorgSVk

Ani sa nečudujem že sa mu tak zle darí, pre tých ktorý hernú sériu nepoznajú a išli/alebo chceli ísť na to do kina len ako na nejaký akčný film s assanami to muselo byť riadne zmätkové a nechápali tomu určite ked to bolo tak zle zostrihané, postavy prišli odišli a podobne.

#2 Imogen
25.1.2017 | 12:16:14
Imogen

#1 zorgSVk: Já na tom byl s přítelkyní (neměla páru co to bude) a líbilo se jí to :) Ten den jsme ještě byli na Star Wars a líbili se ji víc asasíni (a to má SW ráda) … já hrál AC až do Unity a byl jsem taky spokojen, mohlo tam být víc historický linky a líp udělaná, ale zas v tom čase, který měli vymezený se to víc narvat nepodařilo si myslim.

Warcraft oproti tomu se mi nelíbil daleko víc. Ale zas má větší fan zonu, kór v Asii která to vytáhla. Btw na to že snímek stál $125mega a vydělal bez Asie $203mega si myslím, že je úspěch. Na další pokračování to nebude asi, ale takhle jak to natočili jsem i spokojený a nepotřebuji pokračování.

#3 Blahar
25.1.2017 | 12:52:10
Blahar

#2 Imogen: Není to úspěch, studio má z těchto tržeb z USA cca 50% a ze zbytku světa asi 40%. Bohužel tak mají furt do plusových čísel sakra daleko. :D

#4 NighTT
25.1.2017 | 13:01:40
NighTT

#3 Blahar: O čem to kurva mluvíš? Všechny tržby co film vydělá jde do studia a následně peníze režisérovi,her­cům atd..

#5 Engeneer #6 Blahar
25.1.2017 | 13:45:10
Engeneer

#4 NighTT: Vůbec ne, půlka zůstává provozovatelům kin a podobně. Do studia ze vrací ten zbytek a to obvykle v rozpočtu nejsou zahrnuty náklady na marketing. Udává se, že film musí vydělat alespoň 2,5 násobek rozpočtu, aby byl ziskový.

#6 Blahar #7 Blahar
25.1.2017 | 13:54:30
Blahar

#4 NighTT:
#5 Engeneer: Když už tu jsou články o tržbách, mel by tu vyjít článek, jak vlastně tržby fungují, pak tu zbytečně vznikají hádky. :)

#8 tom99
25.1.2017 | 18:41:39
Blahar

#5 Engeneer: U blockbasterů už většinou ani ten 2,5 násobek nestačí, vždycky žasnu když vidím ty náklady na reklamu! :D

25.1.2017 | 18:44:08
tom99

#6 Blahar: Článek vyjde, neboj. Jen ne na tomto webu, ale obecně na Edně :-)

#9 Blahar
webmaster
25.1.2017 | 19:06:21
Blahar

#8 tom99: Paráda, těším se! :)

25.1.2017 | 19:12:07
league

Zklamalo mě to protože vy jste nehráli pc hry a assasíni byly špatně vyobrazený. Proto to beru jako neúspěch.

27.1.2017 | 22:52:57
majka147

Assassins creed film som očakávala netrpezlivo už 2 roky.. Trošičku ma film sklamal… A tiež je mi ľúto že boli tržby tak nízke.. Ja som šla hneď na premieru…A taktiež mam taký pocit že tretina ľudí v kine nemala s hrou skúsenosti čo je veľká škoda,ake pre mňa ako fanúšičku to bol parádny zážitok najmä z toho dôvodu pretože som si to prepojovala s hrou napriek tomu že boli iné postavy, iné obdobie a podobne.. Fassbender, Irons boli úžasný zvyšok skôr priemer… Obávam sa že to skončí podobne ako Princ z perzie= herné podklady výborne,spracovanie filmu celé zle :/

11.3.2017 | 17:02:19
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Aktuální film

Assassin's Creed

Název: Assassin's Creed
Režie: Justin Kurzel
Hudba: Jed Kurzel
Hrají: Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson, Michael Kenneth Williams, Brian Gleeson a další.

PROFIL FILMU
OHODNOŤTE FILM
OHODNOŤTE POSTAVY – AKTUALIZOVÁNO
RECENZE FILMU

Nejlepší postavy z filmů

Reklama

Zajímavosti

Michael Fassbender promluvil o tom, proč se film moc nepovedl

Michael Fassbender promluvil o tom, proč se film moc nepovedl

Skoro se i zdá, že filmy podle herní předlohy jsou zakleté. Zatím žádný takový film nedokázal napodobit úspěch předcházejících herních titulů. Nepovedlo se to ani snímku Assassin's Creed v hlavní roli s Michaelem Fassbenderem. Ten nyní prozradil, co se nepovedlo.

Nejlepší film

Fotky z filmu

Fotky z filmu

Novinky

Bude se další díl odehrávat v Japonsku? Jsou tu dvě indície, které to naznačují

Bude se další díl odehrávat v Japonsku? Jsou tu dvě indície, které to naznačují

Všichni zřejmě nedočkavě očekáváme další příběh asasínů, který se bude odehrávat v Řecku. Jenže co bude dál? Možná pro vás máme odpověď, kam se podíváme s našimi hrdiny v další hře. Chytří fanoušci hraním předchozích her našli skrytý odkaz, který vede k velice zajímavým myšlenkám.

Narozeniny

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama