Assassin's Creed
88/100 - 29×

Assassin's Creed

Assassin's Creed vypráví příběh mnoha hrdinských činů napříč dějinami a jejich vliv na události budoucí. Michaelu Fassbenderovi se líbila myšlenka přivést na filmová plátna muže, který dokáže skrze genetický kód vstupovat do zapomenutých vzpomínek svých předků, a tak vznikl první film na motivy herní série.

USA | 2016 | Vysílá se
vysílání
1 sezóna |
žánr
Akční, Dobrodružný, Historický
hrají
Michael Fassbender (Callum Lynch), Michael Fassbender (Aguilar de Nerha), Marion Cotillard (Sophia Rikkin), Jeremy Irons (Alan Rikkin), Ariane Labed (Maria), Michael K. Williams (Moussa), Michelle H. Lin (Lin), Brendan Gleeson (Joseph Lynch), Charlotte Rampling (Ellen Kaye), Javier Gutiérrez (Tomás de Torquemada), Hovik Keuchkerian (Ojeda),

Tržby: Japonsko a Čína filmu moc nepomáhají

Tržby: Japonsko a Čína filmu moc nepomáhají

Může se zdát, že film Assassin's Creed svou pouť v kinech pomalu ukončuje, ale teprve nedávno snímek vstoupil do kin v Číně a Japonsku. Po nepříliš přívětivých tržbách tvůrci doufali, že film zaboduje alespoň v Asii. Zatím to ale tak nevypadá. Jak si tedy asasíni polepšili?

9 0
8.3.2017

Poslední novinku o tržbách filmu Assassin's Creed jsme vám přinesli zhruba před měsícem. Údajnou spásou filmu mohly být premiéry v Číně (24. února) a Japonsku (3. března), ale bohužel tomu situace zatím tak neodpovídá. Tvůrci a také fanoušci doufali, že Asie film podrží podobně jako v případě Warcraftu, ale ten má v Japonsku a v Číně mnohem větší fanouškovskou základnu než Assassin's Creed.

Film tak zatím celosvětově vydělal 238 milionů dolarů, což je oproti poslední novince nárůst o 35 milionů dolarů. S domácími tržbami se prakticky nehlo, snímek na americké půdě vydělal 54 milionů dolarů. Ze světa si film prozatím odnesl 184 milionů dolarů. V Japonsku měl premiéru film teprve nedávno a tak sumarizovat zdejší tržby je zatím bezpředmětné. V Číně asasíni vybojovali pouze 79 tisíc dolarů, což je pro tvůrce veliké zklamání.

Pokud tvůrci čekali na výsledky z Asie, musí být zklamaní. Čína a zatím bohužel ani Japonsko filmu nijak nepomáhají. Pokračování je tak nejisté, ale fanoušci musí být pozitivní – nepadl finální verdikt. Největším problémem jsou domácí tržby, na kterých nejvíce záleží. A 54 milionů z Ameriky je velice málo. Silná herní značka a známí herci filmu bohužel moc nepomohli.

Diskuze /4

King0s

To bude tím, že filmový příběh nemá pořádné grády. Dívalo se na to hezky po vizualní stránce, ale ten příběh byl k pláči.

8.3.2017 | 22:05:07
CoRnDuCK

RIP :'(

12.3.2017 | 19:13:24
league

To je dobře na tu kravinu se nedalo koukat tak 1. Assasíni byli blbě představený! 2. Jsem fanoušek her Assasins creed série a tam představili v té první hře co jsou assasíni skutečně zač! A také vás tam nechali selhat aby hlavní hrdina vyděl následky. A ukázali celý bratrstvo. Takže pokud se film nelíbil doporučuju zahrát assasins creed 1 hra má cz dabing a je dost dlouhá. Měli udělat děj podle pc hry Bylo by to lepší. Mě podle filmu assasíni přišli že jdou na sebevražednou misi a musí chcípnout jenom aby ochránili to jablko.

#4 Blackhand47XD
18.3.2017 | 21:53:25
Blackhand47XD

#3 league: Ve filmu šlo taky o jinou buňku. Když máš jednu obrovskou skupinu, která je rozlezlá po celém světě, tak se jednotlivé části budou kvůli kultuře apod dané země chovat úplně jinak. Kdyby to navíc dělali podle hry, tak by ten film musel mít několik aspoň deset hodin nebo musel být úplně zkratkovitý.

webmaster
24.3.2017 | 9:19:23
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Aktuální film

Assassin's Creed

Název: Assassin's Creed
Režie: Justin Kurzel
Hudba: Jed Kurzel
Hrají: Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson, Michael Kenneth Williams, Brian Gleeson a další.

PROFIL FILMU
OHODNOŤTE FILM
OHODNOŤTE POSTAVY – AKTUALIZOVÁNO
RECENZE FILMU

Nejlepší postavy z filmů

Reklama

Zajímavosti

Michael Fassbender promluvil o tom, proč se film moc nepovedl

Michael Fassbender promluvil o tom, proč se film moc nepovedl

Skoro se i zdá, že filmy podle herní předlohy jsou zakleté. Zatím žádný takový film nedokázal napodobit úspěch předcházejících herních titulů. Nepovedlo se to ani snímku Assassin's Creed v hlavní roli s Michaelem Fassbenderem. Ten nyní prozradil, co se nepovedlo.

Nejlepší film

Fotky z filmu

Fotky z filmu

Novinky

Bude se další díl odehrávat v Japonsku? Jsou tu dvě indície, které to naznačují

Bude se další díl odehrávat v Japonsku? Jsou tu dvě indície, které to naznačují

Všichni zřejmě nedočkavě očekáváme další příběh asasínů, který se bude odehrávat v Řecku. Jenže co bude dál? Možná pro vás máme odpověď, kam se podíváme s našimi hrdiny v další hře. Chytří fanoušci hraním předchozích her našli skrytý odkaz, který vede k velice zajímavým myšlenkám.

Narozeniny

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama