Avengers Assemble
82/100 - 24×

Avengers Assemble(Marvel's Avengers Assemble)

Superhrdinská týmovka Avengers se vrací v novém animovaném seriálu.

USA | 2013 | Ukončeno
vysílání
5 sezón | Disney XD | 20 minut
žánr
Animovaný, Dětský, Komiksový
hrají
Fred Tatasciore (Hulk), Adrian Pasdar (Iron Man),

Základní info a popis hlavních postav

Základní info a popis hlavních postav

V neděli začíná nový animovaný seriál Avengers Assemble a to rovnou hodinovým preview, které bude obsahovat dvě epizody s názvem The Avengers Protocol, Část 1. a Část 2. Proto si předtím ještě přečtěte základní info o tomto seriálu a také stručné charakteristiky hlavních postav Avengers.

2 0
21.5.2013

Základní informace

Premiéra: 26. května 2013
Oficiální začátek: 7. červenec 2013
Den vysílání: neděle
Vysílací čas: 11:00 AM
Délka: 20 minut
TV stanice: Disney XD
Žánr: animovaný seriál

Dabing

Iron Man – Adrian Pasdar
Thor – Travis Willingham
Captain America – Roger Craig Smith
Hulk – Fred Tatasciore
Hawkeye – Troy Baker
Black Widow – Laura Bailey
Falcon – Bumper Robinson

Oficiální synopse

V „Marvel's Avengers Assemble“ opět spojí dohromady nejpopulárnější superhrdinský tým, který tvoří Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Hawkeye a Black Widow spolu s novým členem Falconem. Vedeni Iron Manem, hrdinové trénují a bydlí ve společném sídle Avengers Tower. Musí se spojit a zachraňovat svět před nepředstavitelně nebezpečnými hrozbami, které by jednotlivě nedokázali přemoci. A právě proto ti nejnebezpečnější padouši nemají šanci, pokud jsou členové Avengers všichni pohromadě.

Postavy

Tony Stark je génius, miliardář, playboy, filantrop a šéf firmy Stark Industries. Spolu s jeho high-tech oblekem, se kterým dokáže létat a který obsahuje obrovské množství zbraní, je prakticky nezničitelný. Ne však jeho oblek, ale jeho bystrost, rychlá přizpůsobivost a schopnost improvizovat z něj činí opravdového lídra skupiny Avengers.

Zajímavost: Tony má v hrudi obloukový reaktor, který brání šrapnelu, aby se dostal k jeho srdci. Také ho využívá i na pohánění svého Iron Man obleku.

Během 2. světové války se Steve Rogers zapsal do armády, kde mu vpíchli speciální sérum, které ho změnilo v supervojáka Captaina Americu!

Je úžasný stratég a ještě lepší bojovník se svým charakteristickým štítem Je to jeho odvaha a dobré srdce, co z Captaina Americy dělá přirozeného vůdce a skutečného hrdinu.

Zajímavost: Captainův štít je vyroben ze vzácného kovu Vibrania a dokáže ho ochránit téměř před vším. Je perfektně přizpůsoben k házení a obraně.

Thor, syn krále Odina z Asgardu, je vládce blesku a nejmocnější bojovník ve své říši. Vyžívá se v bitvách a vždy se chce předvést před svým týmem, ale nejvíce před Hulkem, se kterým se přou o to, kdo z nich dvou je silnější.

Thorovo legendární kladivo Mjölnir mu dává obrovskou sílu, jejímž prostřednictvím ovládá blesky a dokáže létat. Říši Midgard, čili naši Zemi, považuje za svůj druhý domov a bude ji chránit jako svou vlastní i přesto, že nerozumí zdejším zvykům a životu na Zemi.

Zajímavost: Thorův bratr Loki plánuje zničit skupinu Avengers a ovládnout Asgard.

Bruce Banner se „díky“ absorbování gama záření z nepovedené vojenské zkoušky proměnil v zeleného Hulka. Díky dva a půl metrové výšce, skoro půl tunové váze a své neuvěřitelné síle se řadí mezi nejsilnější superhrdiny ve světě Marvelu!

Hulk rozdrtí vše, co narušuje klid a přátelství ve skupině Avengers, ve kterém našel klid a porozumění.

Zajímavost: Hulk si vždycky potřebuje dokazovat, že je nejsilnějším článkem v Avengers, proto neustále měří síly hlavně s asgardským princem Thorem.

Hawkeye je prvotřídní lukostřelec, který nikdy nemine svůj cíl. Jeho špionážní zkušenosti z předešlých bojů a schopnost trefit cíl i z nemožných úhlů ho činí velmi cenným členem Avengers. Nebere život velmi vážně a v kapse má připravených minimálně tolik vtipů, kolik má šípů.

Zajímavost: Od hákových až po výbušné, Hawkeye má prostě šíp na všechno.

Natasha Romanoff, také známá jako Black Widow, je slavná světová superšpionka a jedna z nejlepších agentů S.H.I.E.L.D.u. Její neuvěřitelné schopnosti v boji jeden na jednoho, inteligence a nepředvídatelnost z ní dělají nebezpečnou a smrtící zbraň.

Black Widow má často v povaze přicházet a odcházet, kdy se jí zlíbí, ale vždy se objeví ve správný čas na správném místě, když ji ostatní potřebují.

Zajímavost: Black Widow je expertka bojových umění, konkrétně v karate, judo, ninjutsu, aikido, savate a kung fu. Je smrtící přesně tak, jak to naznačuje i její přezdívka.

Ze S.H.I.E.L.D.u ho naverboval jeho hrdina a mentor Tony Stark a Falcon je nyní nejnovějším a zároveň i nejmladším členem Avengers. Tak jako Tony, tak i Sam je génius v oblasti technologií a strojírenství.

I když ještě nemá tolik zkušeností, je velmi nadšený z nabídnuté šance být v týmu. Jeho oblek tvoří holografická křídla, různé výbušniny a zatažitelné drápy.

Zajímavost: Díky svému obleku dokáže Falcon létat s větší precizností a vyvinout obrovskou rychlost, která se může srovnávat s vojenskými tryskáči.

Zdroj: Disney XD

Diskuze /5

kayalicious

tenhle článek je po stylistický i pravopisný stránce naprostá hrůza. nápad dobrej, ale provedení silně pokulhává.

21.5.2013 | 15:24:52
JohnyPavic

naprostý souhlas, článek dobrej, ale ty obraty tragický, jen co vidim od psaní komentáře – díky jeho obleku (co svému?) – ale na seriál se těšim, Avengers:EMH byla naprostá pecka :)

#5 Barnaby
21.5.2013 | 23:15:52
Hurley

Tohle je moje chyba. Kuppy, autor článku, je totiž Slovák, kterej píše česky sice téměř bezchybně, ale nikdy to nemůže být stoprocentní. Proto po něm jeho články vždycky ještě projíždíme, u tohohle už jsem na to ale zapomněl.

Teď už jsem ale článek zkontroloval a měl by být v pořádku. Pokud by vás ale přece jen pořád trápily některý stylistický obraty, nezapomeňte, že se jedná o přepis oficiální americký synopse záměrně psaný pro cílovku dvanáctiletejch čtenářů. :)

čestný člen redakce
23.5.2013 | 9:15:31
Barnaby

úroveň seriálu je dosť nízka oproti predošlému seriálu a to vrátane oboch sezon… veľká škoda že nepokračovali sezónou 3 …

9.4.2014 | 12:25:38
Barnaby

#2 JohnyPavic: to bola …ale toto ani z daleka nie je …

9.4.2014 | 12:26:30
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama