Bag of Bones
62/100 - 17×

Bag of Bones

Úspěšný spisovatel Mike Noonan (Pierce Brosnan) truchlí nad náhlou smrtí své manželky Jo. Inspirován jedním snem, který se mu zdá, rozhodne se odjet k jezeru na západě Maine, které se pro něj a jeho ženu stalo symbolické. Zde se Noonan zaplete do boje o výchovu dítěte mezi dcerou atraktivní mladé vdovy a nechutně bohatým dědečkem malé dívky, o kterou se hádají. Zdánlivě obyčejný lidský příběh však přeroste v mysteriózní boj mysli s duchy, nočními můrami a mrtvou spisovatelovou manželkou, která zjevně ještě neřekla své poslední slovo. Bag of Bones je dvoudílná minisérie natočená podle předlohy Stephena Kinga.

USA | 2011 | Ukončeno
vysílání
1 sezóna | 101 Network | 60 minut
žánr
Drama, Hororový, Mysteriózní

Bag of Bones

Bag of Bones

Po tragické smrti své manželky přijíždí spisovatel Mike Noohan do Dark Score Lake, aby zahnal své noční můry a mohl pokračovat v psaní. Jeho život se však změní, když potká Mattie Devore a její dceru Kyru.

Hororová minisérie je natočená podle knižní předlohy Stephena Kinga.

0 0
5.12.2011

Mike Noonan je úspěšný spisovatel, který má navíc milující ženu Johanu. Idylka končí v okamžiku, kdy Jo tragicky umírá, s čímž se Mike není schopen smířit. Propadá se do depresivních stavů, není schopen se soustředit na svou spisovatelskou práci, a navíc mívá noční můry, které ho zavedou až do domu jménem Smějící se Sára u jezera Dark Score, ve kterém, jak doufá, získá zpět svůj ztracený klid. Bohužel pro něj se na tomto místě mezitím odehrály události, které jakékoliv klidné setrvání naprosto vylučují. Po boku Mattie Devore (Melissa George) a její dcery Kyry tak Mike musí čelit výzvě, kterou si nikdy v životě nedokázal ani představit. Dostává se do sporu o opatrovnictví Kyry mezi Mattie a Kyřiným bohatým dědečkem Maxem. Ačkoliv se mu vrací jeho inspirace, Mike je sužován nočními můrami a záhadnými návštěvami ducha bluesové zpěvačky Sary Tidwell, jejíž duch přetrvává v domě, a uvědomuje si, že mu jeho mrtvá žena Jo ještě neřekla své poslední slovo.

Na motivy knihy úspěšného amerického spisovatele Stephena Kinga Bag of Bones nám televize A&E připravila čtyřhodinovou minisérii s Piercem Brosnanem a Annabeth Gish v hlavních rolích. Pod režisérským vedením Micka Garrise, který má na kontě několik filmů na motivy knih Stephena Kinga, jako Sleepwalkers, The Stand, Riding the Bullet a Desperation, a scénářem od Matta Venneho (seriály Masters of Horror nebo Fear Itself) se připravte na mrazivý a depresivní příběh plný duchů a tajemna.

Zdroj: 101 Network

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama