Beauty and the Beast (Kráska a zvíře)
81/100 - 127×

Beauty and the Beast(Kráska a zvíře)

Návrat klasické pohádky v novém hávu – Když byla teenager, byla Catherine Chandlerová (Kristin Kreuk) svědkem vraždy své matky. Mohla být také zabita, ale někdo – nebo něco – ji zachránil.

USA | 2012 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | CW | 43 minut
žánr
Akční, Detektivní, Romantický
hrají
Max Brown (Evan Marks), Kristin Kreuk (Catherine Chandlerová), Nicole Gale Anderson (Heather Chandlerová), Austin Basis (J.T. Forbes), Brian White (Joe Bishop), Nina Lisandrello (Tess Vargasová), Jay Ryan (Vincent Keller), Sendhil Ramamurthy (Gabe Lowan)

Čeká nás nová postava

Čeká nás nová postava

Jelikož je natáčení seriálu Beauty and the Beast v plném proudu, seriál obsazuje novou roli, postavu, která se bude do seriálu vracet – Sama. Brilantního a okouzlujícího archeologa, který byl záhadně zasažen něčím, co se mu stalo před šesti lety. Roli získal Tom Everett Scott.

0 0
31.12.2013

Sam je popisován jako někdo, kdo dokáže na jednu stranu být okouzlující, ale na druhou stranu dokáže být pěkný šílenec. Samův příběh bude odhalen, když se prvně objeví ve dvanácté epizodě a další věci se dozvíme, až se budou jeho cesty křížit s Cat, Vincentem a spolem. Dále můžeme prozradit, že byl po mnoho let izolován – možná ne z vlastní vůle – a tato zkušenost ho změnila.

Tom Everett Scott je americký herec pocházející ze čtyř dětí, který si zahrál například v seriálech Southland, Batman: The Brave and the Bold, Law & Order, Saved, Philly…

Jaký myslíte, že bude mít tato postava vliv na děj?

Také se objevily informace, že v druhé řadě Beauty and the Beast si zahraje Ian Bohen, kterého pravděpodobně znáte z role Petera Halea v seriálu Teen Wolf

Zdroj: CW

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Seriál byl ukončen

Po čtyřech řadách byl seriál Beauty and the Beast ukončen a dalších epizod se již nedočkáme.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama