Beauty and the Beast (Kráska a zvíře)
81/100 - 127×

Beauty and the Beast(Kráska a zvíře)

Návrat klasické pohádky v novém hávu – Když byla teenager, byla Catherine Chandlerová (Kristin Kreuk) svědkem vraždy své matky. Mohla být také zabita, ale někdo – nebo něco – ji zachránil.

USA | 2012 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | CW | 43 minut
žánr
Akční, Detektivní, Romantický
hrají
Max Brown (Evan Marks), Kristin Kreuk (Catherine Chandlerová), Nicole Gale Anderson (Heather Chandlerová), Austin Basis (J.T. Forbes), Brian White (Joe Bishop), Nina Lisandrello (Tess Vargasová), Jay Ryan (Vincent Keller), Sendhil Ramamurthy (Gabe Lowan)

Co náš čeká v následujících epizodách?

Co náš čeká v následujících epizodách?

Jste zvědaví, co nás čeká v nadcházejících epizodách? Pak čtěte uvnitř.

0 0
1.3.2013

Pozor, obsahuje spoilery!

Z 15.epizody Any Means Possible: Také jste zvědaví, k čemu povede první polibek mezi Catherine a Vincentem? Měla by si Catherine dělat starosti s tím, jestli se Vincent uprostřed nějaké intimní chvilky nezmění v bestii? Výkonný producent Brian Peterson si podobnou situací prošel už v seriálu Smallville s Clarkem a Lanou (kterou si také zahrála Kristin Kreuk). Clark, který byl super silným mimozemšťanem, stejně jako Vincent nevěděl, jestli se dokáže ovládnout a Laně neublíží, když se rozohní a ztratí nad sebou kontrolu. „Rozhodně to budeme řešit,“ říká Peterson, „Budeme to řešit hlavně z Vincentovy strany, protože on se tolik bojí toho, kým je a v co by se mohl změnit. Nechceme z toho dělat nějakou velkou věc. Takže je to tam, ale není to hlavní zápletkou.“

„Začneme s tímto krásným polibkem a věci se hodně rychle stanou žhavými,“ škádlí nás Peterson.

„Určitě budou mít úžasný romantický večer.“ „Na začátku dubna vzdají Catherine a Vincent hold pozdním osmdesátým létům,“ říká Peterson. „Pak dojde k masivnímu přesunu na nové místo a během posledních pár epizod budeme potkávat lidi z Catherininy a Vincentovy minulosti.“

Z 16.epizody Insatiable: Popis epizody: Cat a Vincent dostávají nový začátek – Poté, co svůj vztah povznesou na zcela novou úroveň, se musejí Cat a Vincent vypořádat s realitou, když někdo tzv. Ochránce falešně obviní. Evan najde důkaz, že Catherine ví o Bestii víc, než říká. Muirfiled a policie se k Vincentovi přibližují a tentokrát není úniku, proto JT a Cat přijdou s extrémním řešením. Mezitím Tess následuje tip, který dostala a najde něco, co navždy změní její vztah s Cat.

Ze 17. a 18.epizpody: Máte špatný pocit z toho, jak se Evan šťourá ve Vincentově světě? Měli byste. Situace se vyhrotí v 17. a 18.epizodě konfrontací dvou lidí, která vůbec neprobíhá hladce. Dostane se díky tomu někdo do nebezpečí? Možná. Změní to vztah mezi Catherine a Vincentem? Rozhodně.

Z 18.epizody Moving On: V 18.epizodě se setkáme s Kirkem, novým soudním lékařem, který je pohledný, ale podrážděný a agresivní. Můžeme očekávat, že se v seriálu zdrží.

Poslední epizoda bude odvysílána 17.5.2013 ve 3:00.

Zdroj: CW

Diskuze /2

xmalinka

tak to vyzerá, že nás čaká romantika :) :) ale potom sa to pokašle ?! ?!

2.3.2013 | 10:28:40
Shanib

nemám ráda seriálové pauzy! ostatně kdo je rád má? :D na tu romantiku se těším, kór po tý době, co nás napínali jinak se mi zdá, že to pro Evana neskončí dobře…vzhledem k tomu popisu z 18. epizody

2.3.2013 | 12:07:33
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Seriál byl ukončen

Po čtyřech řadách byl seriál Beauty and the Beast ukončen a dalších epizod se již nedočkáme.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama