Beauty and the Beast (Kráska a zvíře)
81/100 - 127×

Beauty and the Beast(Kráska a zvíře)

Návrat klasické pohádky v novém hávu – Když byla teenager, byla Catherine Chandlerová (Kristin Kreuk) svědkem vraždy své matky. Mohla být také zabita, ale někdo – nebo něco – ji zachránil.

USA | 2012 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | CW | 43 minut
žánr
Akční, Detektivní, Romantický
hrají
Max Brown (Evan Marks), Kristin Kreuk (Catherine Chandlerová), Nicole Gale Anderson (Heather Chandlerová), Austin Basis (J.T. Forbes), Brian White (Joe Bishop), Nina Lisandrello (Tess Vargasová), Jay Ryan (Vincent Keller), Sendhil Ramamurthy (Gabe Lowan)

Co prozradila Kristin Kreuk ke druhé řadě?

Co prozradila Kristin Kreuk ke druhé řadě?

Druhá řada seriálu Beauty and the Beast začíná již dnes v noci. A co o ní prozradila Kristin Kreuk, která hraje jednu z hlavních rolí Catherine Chandlerovou, si můžete přečíst v následujícím článku.

0 0
7.10.2013

První řada skončila pořádným chaosem. Vincent, neboli bestie, byl chycen do sítě a odnášen pryč Catherininým otcem, o kterém neví, že je jejím otcem. Heather zjistila, že osoba, kterou Catherine považuje za svého otce, jejím otcem není. Catherine je zanechána v pocitu ztracenosti a prochází si těžkým obdobím. Gabe byl x-krát střelen do hrudi.

A druhá řada začíná tři měsíce po tom. Catherine je v háji. Poslední tři měsíce strávila pitím kávy, možná alkoholu. Vzdala se pro hledání Vincenta všeho. Její vztah se sestrou se rozpadl, protože ho prostě hledala.

Její kariéra byla odstavena na vedlejší kolej. Všechnu práci nechává na Tess, která už není ve vztahu s Joeem, který je pryč a ona se vyrovnává i s tímhle.

Cat a Tess jsou stále nejlepší kamarádky a Tess ji velmi podporuje, ale také vidí, co Catherine dělá. Vidí, že investuje celý svůj život a všechnu svou energii do tohoto muže a vidí, jak špatné by to mohlo být z dlouhodobého hlediska. Takže v tomhle se neshodnou, ale pořád jsou blízké přítelkyně. Tess je v podstatě hlas rozumu, protože Catherine nikoho nemá a je zcela přesvědčená, že tohle je láska. Že se pro ni všeho vzdáte.

V téhle řadě uvidíme mnohem víc ze vztahu Tess a J.T.ho.

Heather se odstěhuje, protože Nicole dostala roli v seriálu Rawenswood, takže Catherine zůstává sama. Už nemá žádnou rodinu a snaží se zjistit, kdo je.

V druhé řadě bude epizoda s Díkůvzdáním. A bude tu sraz ze střední a párty a tango.

Vincent nyní nemá své vzpomínky, takže on a Catherine jsou svým způsobem ve stejné pozici, jako byli na začátku minulé řady. Ovšem bude to jiné, protože Catherine ho zjevně miluje a on cítí – když jste si souzeni, bez ohledu na cokoli cítíte to spojení mezi dvěma lidmi a on to cítí. Takže to bude jiné než loni, ale stejně se budou znovu zamilovávat.

Vincent je svým způsobem nový a vylepšený, takže je víc schopný jako bestie. Je tu někdo, kdo s ním manipuluje. Kdo ho poslal na misi. Takže se snažíte přijít na to, jaká je jeho mise. A bude to šou hodně proplétat, takže v téhle řadě uvidíte řadu bestií.

Začátek řady je o tom, jak Vincenta přimějeme, aby si vzpomněl, kým je.

Těšíte se?

Zdroj: CW

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Seriál byl ukončen

Po čtyřech řadách byl seriál Beauty and the Beast ukončen a dalších epizod se již nedočkáme.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama