Beauty and the Beast (Kráska a zvíře)
81/100 - 127×

Beauty and the Beast(Kráska a zvíře)

Návrat klasické pohádky v novém hávu – Když byla teenager, byla Catherine Chandlerová (Kristin Kreuk) svědkem vraždy své matky. Mohla být také zabita, ale někdo – nebo něco – ji zachránil.

USA | 2012 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | CW | 43 minut
žánr
Akční, Detektivní, Romantický
hrají
Max Brown (Evan Marks), Kristin Kreuk (Catherine Chandlerová), Nicole Gale Anderson (Heather Chandlerová), Austin Basis (J.T. Forbes), Brian White (Joe Bishop), Nina Lisandrello (Tess Vargasová), Jay Ryan (Vincent Keller), Sendhil Ramamurthy (Gabe Lowan)

Druhá řada je za námi...

Druhá řada je za námi...

Druhá řada seriálu Beauty and the Beast je za námi. Máme za sebou všech 22 epizod, kde jsme byli svědky vývoje vztahu nejen mezi hlavními dvěma postavami, ale i mezi zbytkem osazenstva. Jak se vám druhá řada líbila? Co vás nejvíc zaujalo? Jste potěšeni vývojem, nebo byste to raději viděli úplně jinak? A jak se těšíte na řadu třetí, kterou si seriál vysloužil?

Podělte se..

0 0
11.7.2014

Zdroj: CW

Diskuze /8

sylek1

První polovina druhé série mi moc nevoněla. Potom už to bylo o něco lepší, ale ten konec? Jako v pohádce, kde nakonec dobro zvítězí nad zlem a princ si vezme princeznu? Možná to tak trochu působí. Ale hlavně jsem čekal na nějaký náznak, co by se mohlo odehrávat ve třetí sérii, protože jsem já osobně třetí řadě moc šancí nedával. Vše je jinak. Nová zápletka? Nové, ještě horší potvory, se kterými budou muset zápolit? Uvidíme, co to bude, co si na nás připravili do třetí série. Aby to nepřepískli a nebyl z toho brak.

11.7.2014 | 21:21:57
vikimi

Já mám pocit, že seriál jede jenom, aby vydělával peníze. Děj je takový o ničem – spíš se na to koukám, když se nudím a pouštím si to jenom anglicky, abych se trošku procvičila ve znalostech. Je to natahované a po pravdě si říkám, jestli to 3.série zcela nezabije. Vincent a Cat – jejich láska je tak kýčovitá a nereálná. To mě na tom mrzí. Pro nedostatek seriálů jsem se tímto zabývala, ale moje nadšený už dávno opadlo. Bohužel!

#3 AdriaMorganNight
11.7.2014 | 22:40:11
AdriaMorganNight

#2 vikimi: Nemyslím si, že je láska mezi Cat a Vincentem kýčovitá a nereálná. Spíš je problém v tom, že strašně rychle je dali k sobě a nedokázali mezi ně postavit nějaké smysluplné překážky. Jako chápu, že v první sérii mezi němi být musel sex, protože jinak by to asi působilo jako jedna z těch nekonečnejch kriminálek, kdy se daj hlavní postavy dohromady po 6–8 sériích a herci už jsou tak starý, že už je to některým fanouškům jedno. Ale udělali zásadní chybu, když nechali Cat a Vincenta, tak rychle se dostat do takovýho už téměř stereotypního nudného vztahu, kde mezi sebou jen obyčejně vrkaj, jak dvě zamilovaný hrdličky. Jako celý ten nápad s amnézií byl skvělý, ale pak to hned na to podělali, protože kdyby nechali Vincenta si vzpomenout, ale zároveň jeho vylepšenou verzi zvířete udělali nebezpečnější a využili toho, tak že by nemohl být s Cat, kvůli své mutaci bylo by to mnohem víc jako Kráska a Zvíře. Ty pokusy pak s někým dočasně spárovat Cat i Vincenta byly trapný. Do tohohle seriálu se to fakt nehodí, protože je snad každýmu nad slunce jasný už jen z názvu, že Cat buď bude mít happy end s Vincentem nebo to celé skončí tragédií. Jen doufám, že se tvůrci probudí, přestanou z toho dělat telenovelu a znovu vpraví seriálu trochu akčního života a jiskru. Opravdu by bylo fajn, kdyby vyysleli, jak Cat a Vincenta donutit se od stereotypu a chování, jak po 20 letech v manželství se znovu vrátit k tomu vášnivému vztahu plnému jisker.

#4 Science Fiction
12.7.2014 | 3:11:23
Science Fiction

#3 AdriaMorganNight: Také si nemyslím, že láska mezi C+V je kýčovitá. Naopak, jsou spolu úžasní a musím říct, že jsem snad ještě neviděla dvojici, která má mezi sebou takovou chemii. Bohužel musím souhlasit, že od druhé poloviny druhé řady je to mezi nimi, jako po 20-ti letech manželství. Vášeň a jiskření se nějak vytratilo. Naposledy jsem to u nich zaznamenala při sprchovací scéně a pak už jen „mamka a taťka“ :-). Zato Tess a J.T. se mi moc líbí. Jinak vzato celkově, první řada se mi moc líbila, až na nějaké ty maličkosti (např. prásknou s Cat o zem, rána jako z děla, normálně by musela být ženská jejího vzrůstu mimo a ona nic … ), ale takovéto maličkosti tvůrcům ráda odpustím. Druhá řada začala skvěle, souhlasím, že nápad s amnézií byl dobrý. Bohužel, v druhé polovině řady jsem měla pocit, jako by se ze seriálu vytratil švih a jiskra, jako by se snažili děj do konce řady prostě zaplácnout. Snad mají scénáristi pro třetí řadu vymyšlenou dobrou zápletku a také doufám, že vrátí Cat a Vincentovi jejich úžasnou jiskru a vášeň. :-)

12.7.2014 | 9:51:40
anndy

souhlasím, druhá řada byla o dost slabší v porovnání s první. chybělo to napětí, vášeň, a hlavně hlavní zápletka aneb kráska a zvíře – zvíře nějak vyprchalo. romantika, kdy vinc hlídal cat … tajné schůzky…Je škoda, že to scénáristi takhle kazí.

12.7.2014 | 10:50:30
anndy

k poslednímu dílu, který jsem teda konečně viděla, bylo to nějaký moc rychlý, gabe tam mohl škodit dýl, po takovým konci už ani nemusela další řada být. chvíli jsem fakt myslela, že je JT mrtvý, nezbývá než doufat, že z něj nebude nějaký mutant :-)

ale mám ve všem nějaký zmatek, takže až/jestli bude někdy chuť musím se na to podívat znovu, a nebo se budu dívat na Love ode dneška. Napřed vládní experiment a najednou mají beastové starší kořeny.....

12.7.2014 | 12:03:50
Danielle9

že ako rýchlo odpinkli Gaba…O___o

16.7.2014 | 0:41:29
dagsoftware

Končene nejaký poradny dobrý koniec série, nie ako Castle, Glades, a pod. A že gabe je končene mŕtvy som rád.

18.7.2014 | 18:30:40
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Seriál byl ukončen

Po čtyřech řadách byl seriál Beauty and the Beast ukončen a dalších epizod se již nedočkáme.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama