Beauty and the Beast (Kráska a zvíře)
81/100 - 127×

Beauty and the Beast(Kráska a zvíře)

Návrat klasické pohádky v novém hávu – Když byla teenager, byla Catherine Chandlerová (Kristin Kreuk) svědkem vraždy své matky. Mohla být také zabita, ale někdo – nebo něco – ji zachránil.

USA | 2012 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | CW | 43 minut
žánr
Akční, Detektivní, Romantický
hrají
Max Brown (Evan Marks), Kristin Kreuk (Catherine Chandlerová), Nicole Gale Anderson (Heather Chandlerová), Austin Basis (J.T. Forbes), Brian White (Joe Bishop), Nina Lisandrello (Tess Vargasová), Jay Ryan (Vincent Keller), Sendhil Ramamurthy (Gabe Lowan)

Sendhil Ramamurthy o Gabeově z mrtvých vstání

Sendhil Ramamurthy o Gabeově z mrtvých vstání

„Je přiveden zpět k životu někým, od koho bychom to čekali nejméně,“ říká Sendhil Ramamurthy o Gabeově z mrtvých vstání.

Beauty and the Beast vstupuje do druhé řady s několika klíčovými změnami. Poté, co je Vincent ve finále první řady zajat Muifieldem, věci pro něj a Catherine nevypadají zrovna nejlépe a Gabeův osud, ač je pravděpodobně mrtev, je nejasný. Druhá řada se vrací o tři měsíce později, Vincent trpí amnézií a vynořují se noví darebáci. Ale jak se do boje vrátí Gabe?

Sendhil Ramamurthy, představitel státního návladního a bývalé bestie Gabea Lowana, v rozhovoru pro The Hollywood Reporter prozradil něco o Gabeově oživení a fyzických změnách, které ho potkaly, o jeho misi k vykoupení se a o tom, zda jsou jeho úmysly skutečně čisté. Více čtěte uvnitř.

0 0
15.10.2013

Když jsme Gabea naposledy viděli, nenacházel se zrovna na dobrém místě. Jak se dokázal vrátit zpátky do života?
No, byl tak trochu mrtvý. Je přiveden zpět k životu tou nejnepravděpo­dobnější osobou, na kterou byste pomysleli. Gabeův fyzický stav se také dramaticky změní. To je něco, co budeme více prozkoumávat během řady, kdy se bude Gabe snažit přijít na to, jak se to stalo.

Je posláním druhé řady přijít na to jak a proč k těmto fyzickým změnám došlo?
Jo, je to jedna z hlavních věcí, co se dějí v první části řady. Je to o tom, jak se snaží vykoupit se v očích ostatních postav a má pocit, že nejlepším způsobem, jak to udělat, je pomoci jim najít Vincenta a pokusit se ho vyléčit. A to dělá. Neví, jestli to bude fungovat, nebo jestli někdo z nich bude schopný mu odpustit. To je jedna z věcí, které mám na Gabeovi rád. V téhle řadě tam být nemusel. Je to bohatý člověk. Mohl se prostě sebrat a odjet někam žít skvělý život, ale on zůstal, i když ho tam nikdo nechtěl a i když o něj nikdo nestojí. Scénáristé mu to neusnadnili. Neřekli: „Fajn, teď budou mít Gabea všichni rádi.“ Jsou tam situace, kdy tam je a ostatní postavy mu dávají jasně najevo, že ho tam nechtějí. Musí se k tomu postavit čelem, protože ví, jak to je. Ví, co udělal. To na něm mám rád. Shledávám to milým.

Jak moc odlišná je tahle verze Gabea od té, kterou známe z předchozí řady?
U všech postav jsou výrazné změny a rozdíly. Podívejte se na Vincenta. Nic si nepamatuje. Je to svým způsobem jako restart postav, ale není to kompletní amnézie. Samozřejmě že mají vzpomínky, jinak by to byla zcela jiná šou. To se u Gabea stane skutečnou otázkou – alespoň doufám. Bude teď svatoušek? O tom pochybuji. Nedokážu to zodpovědět. Zatím je v téhle řadě docela klaďas. Čekám, kdy dojde k nějakému poklesku. Uvidíme. Právě teď je jeho misí zachránit Vincenta a pomoct Catherine jakkoli bude moct.

Jak daleko Gabe zajde, aby si všechny získal?
Zajde daleko. Nastanou chvíle, kdy bude v nebezpečí. V této řadě není v bezpečí nikdo, protože nám budou představeny další bestie. Budeme mít nového záporáka a všichni se budou snažit přijít na to, kdo to je, nebo kdo jsou. Gabe je také v emocionálním ohrožení, kam se dostáváme právě teď, když točíme sedmou epizodu. Budou tu jisté emocionální věci, které Gabeovi jeho cestu výrazně ztěžují.

V prvním díle je pár pozoruhodných scén mezi Gabem a Tess. Uvidíme je tenhle rok více spolupracovat?
Gabe a Tess spolu budou letos dělat hodně zábavných věcí. Pracujeme spolu na řadě případů a Tess Gabea nespustí z očí. Hodně se spolu pobaví. Tess a Gabe spolu v této řadě stráví trochu víc času a hrát tuhle dynamiku bylo skutečně zábavné. Byla to zábava pro všechny klíčové postavy, když se všichni proti něčemu sjednotili. Tak to právě teď vypadá.

Je konfrontován ohledně jeho motivů? Měli bychom zpochybňovat jeho důvody, proč pomáhá Cat?
To je něco, co začneme prozkoumávat v následujících epizodách. „Dobře, chceš se napravit, chceš být dobrák, ale jaké jsou tvé skutečné motivy?“ Uvidíte – skrz situace, do kterých se Gabe dostane – že tam musí být něco dalšího. Musí tam být víc. Během řady zjistíme, jaká je jeho skutečná motivace. Náš nový spolupracovník, Brad Kern, rozdělil tuhle řadu do částí. První část je prvních osm epizod, kdy se Gabe snaží napravit a nyní, jak natáčíme posledních pár epizod téhle části, se začínají vynořovat další důvody. Otázkou je: jsou to dobré důvody, nebo špatné? Jen musíte počkat a uvidíte.

Je nějaká scéna, na kterou bychom se měli těšit?
Včera (3.října) jsme točili scénu, kde byla velká rodinná večeře, kdy se Gabe dostane do středu, nevědomky tam vpadne. Celá věc se hodně rychle zvrtne a skončí to jednou z nejchaotičtějších večeří všech dob. Byla zábava to točit a byla to noční můra pro rekvizitáře.

Jak se vám Gabe v seriálu zatím líbí?

Zdroj: CW

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Seriál byl ukončen

Po čtyřech řadách byl seriál Beauty and the Beast ukončen a dalších epizod se již nedočkáme.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama