Beauty and the Beast (Kráska a zvíře)
81/100 - 127×

Beauty and the Beast(Kráska a zvíře)

Návrat klasické pohádky v novém hávu – Když byla teenager, byla Catherine Chandlerová (Kristin Kreuk) svědkem vraždy své matky. Mohla být také zabita, ale někdo – nebo něco – ji zachránil.

USA | 2012 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | CW | 43 minut
žánr
Akční, Detektivní, Romantický
hrají
Max Brown (Evan Marks), Kristin Kreuk (Catherine Chandlerová), Nicole Gale Anderson (Heather Chandlerová), Austin Basis (J.T. Forbes), Brian White (Joe Bishop), Nina Lisandrello (Tess Vargasová), Jay Ryan (Vincent Keller), Sendhil Ramamurthy (Gabe Lowan)

"Vincent se musí omluvit," říká Kristin Kreuk na Comic Conu v New Yorku

"Vincent se musí omluvit," říká Kristin Kreuk na Comic Conu v New Yorku

Co prozradili Kristin Kreuk, alias vaše oblíbená Catherine Chandlerová a Jay Ryan, alias Vincent Keller na Comic Conu v New Yorku?

1 0
22.10.2013

Co bude v jejich vztahu následovat?
Kristin: Catherine vážně věří, že by jí Vincent nikdy neublížil. To byla její základní víra. A teď, když zjistila, že to není pravda, musí se ptát: Je tenhle muž tím, kým jsem myslela, že je? A jak se s ním mám znovu spojit? Je zničená, ale pořád má naději. Tak nějak musí.

Myslíte, že bude na Vincentovi, aby Catherine znovu dokázal, kým je? Aby znovu získal její přízeň.
Jay: Jo, myslím, že ano. Vincent je vůči Catherine podezřívavý. Víc než ona vůči němu. Jo, začne se…
Kristin: Musí se omluvit. 

Vincent se oproti první řadě změnil?
Jay: Jo, v téhle řadě máme něco jako bestii 2.0. Příběhem téhle řady je to, že Vincent byl zajat svými tvůrci a upraven, aby byl super vojákem s misí a vyhubil všechny další bestie, které v New Yorku žijí. Je úplně jiným mužem, než byl v minulé řadě.
Vincent je v této řadě více jako Jekyll a Hyde. Má v sobě ty romantické prvky, ale také je super voják. Myslím, že fanoušci ho shledají více nebezpečným.
V téhle řadě je něco pro muže i pro ženy. Máme tu romanci, protože to lidé chtějí, epickou lásku, ale máme tu i akci.

Co nám povíte o tom, jak se ty dvě postavy dávají znovu dohromady.
Jay: Myslím, že oba nejdříve musejí zjistit, kdo vlastně jsou, než se znovu dají dohromady. V první řadě se dali do kupy hodně rychle, protože všichni věděli, že si tyhle dvě postavy jsou souzeny, ale nevíme, jací jsou, když spolu nejsou. Kým jsou bez toho druhého. Takže Vincentova amnézie nám dala možnost začít znovu s čistým štítem. Já osobně jsem chtěl prozkoumat bestii a tu možnost jsem dostal.

A co Catherine a její slabost pro špatné hochy?
Kristin: Myslím, že to začalo poté, co zemřela její matka. Ačkoli děláme epizodu, která říká, že by to tak být nemuselo. Ale i přes všechen ten chaos ohledně toho s Vincentem, přes ty ztracené vzpomínky a to, že se stane velmi agresivním a tím, že ona s tím má velký morální a osobní problém, najde sama sebe. Což nejspíš napraví ten její problém se špatnými hochy. Je přinucena konfrontovat sama sebe. A myslím, že to je ta nejděsivější část u všeho toho smutku a vzteku a toho zamilovávání se do těch nepravých, kterou si v sobě tak dlouho nesla. Ona nechce být zranitelná a je přinucena být zranitelnou.

Taky jsou tu jisté záležitosti s otcem.
Kristin: Catherine si prochází řadou věcí, co se otců týče. Otec, o kterém si myslela, že je její otec, jejím otcem nebyl. Ještě to neví, ale brzy se to dozví. A bude se vyrovnávat se zjištěním, kdo je jejím skutečným otcem. A uvědoměním si, že nikdy nebyl součástí jejího života a že si vybral jí nebýt. A to je pro ni opravdu obtížné. A je z toho naštvaná. A smutná. A nakonec taky bude muset zjistit, že to on udělal Vincentovi všechny ty hrozné věci. A to pro ni bude také výzva.

Myslíte si, že si Catherine stihne se svým skutečným otcem vybudovat nějaký vztah, než ho začne nenávidět za to, že ublížil jejímu milovanému Vincentovi?

Zdroj: CW

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Seriál byl ukončen

Po čtyřech řadách byl seriál Beauty and the Beast ukončen a dalších epizod se již nedočkáme.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama