Beyond (Z onoho světa)
71/100 - 65×

Beyond(Z onoho světa)

Holden je mladý muž, který se po dvanácti letech probudí z kómatu. Po probuzení brzy zjišťuje, že má nadlidské schopnosti. Tyto schopnosti ho však zavedou do velmi nebezpečných problémů.

USA | 2017 | Ukončeno
vysílání
2 sezóny | Freeform | 43 minut
žánr
Drama, Fantasy, Mysteriózní
hrají
Burkely Duffield (Holden Matthews), Dilan Gwyn (Willa), Jonathan Whitesell (Luke Matthews), Jeff Pierre (Jeff McArdle), Romy Rosemont (Diane Matthews), Michael McGrady (Tom Matthews)

Postřehy z šestého dílu

Postřehy z šestého dílu

Máme zde další článek z rubriky postřehů. Šestá epizoda nás blíže seznámila s Arthurovou minulostí a vzájemnou spoluprací s doktorem Frostem. Pojďte si s námi zrekapitulovat epizodu Celeste.

5 0
27.2.2017

Mimo výše zmíněné Arthurovy minulosti se epizoda zaměřila také na Charlie a Holdena. Měli jsme příležitost podrobněji prozkoumat Charliiny schopnosti a poprvé jsme se setkali s doktorem Frostem.

Lukovo vyloučení

Ihned z kraje epizody byl Luke povolán do kanceláře děkanky školy. Jakýsi student byl totiž odvezen na ošetřovnu poté, co si vzal drogy. Děkanka žádala po Lukovi jméno dealera, od kterého onen student tabletku získal. Luke se však rozhodl mlčet a důsledkem toho byl vyloučen.

Pátrání po pravdě

Když Jeff pochopil, že Holden nemá moc velký zájem podílet se na dopadení Kevinova vraha a prověření záhadné společnosti Pustá nebesa, obrací svou pozornost k Tomovi. Ten se zpočátku také nechce na této záležitosti podílet, avšak potom, co mu Jeff poví, že Pustá nebesa chtějí dostat Holdena, změní Tom názor.

Vztah Holdena a Charlie

Během této epizody, kdy se Charlie objevila v Holdenově životě, došlo mezi nimi k až velmi urychlenému vzniku blízkého vztahu. Vtipné na tom je, že vytvořit si nějaký ten vztah, ať už s Willou či Jamie, trvalo Holdenovi několik epizod a nyní se objeví záhadná dívka, která tvrdí, že taktéž byla v kómatu a po probuzení nabyla schopnosti, a okamžitě spolu začínají chodit. Holden vezme Charlie rybařit na jeho oblíbené místo. Zde mu Charlie přizná, že byla najata Pustými nebesy a jejím úkolem bylo ho zaujmout a přivést. Holden se zpočátku rozzuří, avšak následně přijímá Charlie do svého života a odpouští jí.

Rodinné vztahy

Willa se od bývalého Arthurova pomocníka dozvídá, že doktor Frost je jejím otcem. V této epizodě jsme zjistili, že Willina matka Celeste podstoupila experiment, na němž pracoval Arthur spolu s doktorem Frostem. Vypadá to, že cestování do Říše byla část Arthurova a Frostova plánu, jak se dozvědět, co se nachází v posmrtném životě.

Most vedoucí přes Oceán světel

Ještě předtím, než Celeste zemřela na následky porodu, pověděla Frostovi, co viděla v Říši. Spatřila tam most, který vedl do světla. Následně nabyl Frost přesvědčení, že po smrti život nekončí a jeho žena na něj čeká právě na druhé straně mostu v Říši.

FOTO: Freeform

Zdroj: Freeform

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Stav překladu

Epizoda S02E10: There’s No Home for You Here

cz100%
DOKONČENO

Nepřehlédněte

Natáčení druhé série začíná

Dnes se herci ze seriálu Beyond sešli ve Vancouveru, kde oficiálně započalo natáčení druhé série. Zatím toho o pokračování nové série moc nevíme, avšak o novinkách vás budeme informovat.

Reklama

Ověřte si své znalosti

Sledujete jednotlivé epizody pečlivě? Pokud si myslíte, že ano, neváhejte a otestujte své vědomosti v kvízech, ať víte, jak na tom jste.

Nejoblíbenější postavy

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny herců

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama