Bitten
77/100 - 70×

Bitten

Elena si myslí, že konečně našla toho pravého a bude si žít jako v pohádce, ale jedno malé kousnutí jedné noci všechno změní. Jak se Elena poté zoufale snaží utéct jak před světem, do nějž nikdy nechtěla patřit, tak před mužem, který ji proměnil ve vlkodlaka, opouští svou smečku a vydává se hledat útočiště v novém městě. Zde pracuje jako fotografka a skrývá své vlkodlačí já před novým přítelem. Když se na území její smečky začnou kupit těla, Elena se ocitá zpět ve Stonehaven, vlkodlačím domácím území. Rozpolcena mezi dvěma světy a dvěma láskami si rychle uvědomí, že když přijde na věc, nic ji nezastaví v ochraně její smečky.

Kanada | 2014 | Ukončeno
vysílání
3 sezóny | SPACE | 45 minut
žánr
Akční, Fantasy, Romantický
hrají
Greyston Holt (Clayton Danvers), Laura Vandervoort (Elena Michaelsová), Greg Bryk (Jeremy Danvers), Steve Lund (Nicholas Sorrentino)

Bitten After Bite epizoda Dead Meat

Bitten After Bite epizoda Dead Meat

Zajímá vás, co k seriálu a své roli v něm prozradily Genelle Williams a Kiara Glasco, představitelky Rachel a Savannah? Pak si přečtěte výtah z Bitten After Bite ke čtvrté epizodě.

2 0
7.3.2015

Kiaro, jaké to je pracovat v televizi?
Kiara: Myslím, že je úžasné vidět, jak čarodějka získává své síly a vidět, jak se to ze scénáře přenáší do televize a jak se to mohlo ubírat tolika cestami a stalo se to takhle… Je prostě úžasné tohle dělat.

Co si myslíte o postavě Rachel v této řadě?
Genelle: V téhle řadě jsem se do Rachel asi víc zamilovala. Je mnohem mocnější a silnější a v téhle řadě to prostě dává. A nemůžu se dočkat, kam se to pro ni bude vyvíjet.

Jaké je to pracovat s Seanem? (Alleister)
Kiara: Sean je úžasný herec. Aleistera hraje báječně a prostě se tou postavou stává. Bylo zajímavé s ním pracovat, protože je jak můj nepřítel, tak můj přítel. Takže se snažíme přijít na to, jak to vlastně je. Ale je to úžasný spolupracovník.

Rachel tahle epizoda rozhodně otevřela oči. Jak to pro ni věci změní?
Genelle: Každopádně je to děsivé. Může se to vyvinout oběma směry. V první chvíli mě napadlo: ´Bezva, Rachel je mrtvá. Dík, lidi, zabili jste mě.´ Protože proměnu ve vlkodlaka lidi vidět nemají. Ale pak tu máme Grega, který hraje Jeremyho a všemu vládne a ten by mohl říct: ´No, nějak to zvládneme.´ Samozřejmě nemůžu říct, co se stane, ale doufám, že fanoušci budou vývojem nadšení.

A jaké jsou předpovědi moderátorů do dalších epizod:
Teddy Wilson: No, korektně jsem předpověděl, že Malcolm ve třetí epizodě umře, nikdy se v něčem netrefím, takže… Ale předpovídám, že vaše postavy přežijí do konce řady a Nick a Paige se dají dohromady. Bude tam milostné spojení.
Ajay Fry: Já myslím, že všichni vlkodlaci se nakonec dostanou do Aleisterovy skrýše. Všichni budou zajati a společně utečou z vězení. Všichni budou sjednoceni.

A jedna zajímavost na konec:
Součástí osazenstva Bittenu je pes jménem Cheevy, který hraje všechny vlky. Jeho pohyby jsou základem pro počítačové animace, když se vlčí svět tvoří. Ve čtvrté epizodě, kdy Elena utíká od Aleistera a za ní běží vlk, se dokonce ani nejedná o animaci, ale byl skutečně ponechán tento pejsek. Poznali jste rozdíl?

Pátá epizoda Bittenu nás čeká již dnes v noci.

Zdroj: SPACE

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Seriál byl ukončen

Po třech řadách byl seriál Bitten ukončen a dalších epizod se již nedočkáme.

Stav překladu

Epizoda S03E10: Truth, Changes, Everythin

cz100%
DOKONČENO

Titulky pro vás překládají Danyssimo a Milenka

Přečas na WEB-DL verzi Supe

Sedí na verze:
HDTV.x264-KILLERS
WEB DL.AAC2.0.H.264

Reklama

Viděli jste...

Viděli jste...

Promo fotky postav

Promo fotky postav

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama