Bitten
77/100 - 70×

Bitten

Elena si myslí, že konečně našla toho pravého a bude si žít jako v pohádce, ale jedno malé kousnutí jedné noci všechno změní. Jak se Elena poté zoufale snaží utéct jak před světem, do nějž nikdy nechtěla patřit, tak před mužem, který ji proměnil ve vlkodlaka, opouští svou smečku a vydává se hledat útočiště v novém městě. Zde pracuje jako fotografka a skrývá své vlkodlačí já před novým přítelem. Když se na území její smečky začnou kupit těla, Elena se ocitá zpět ve Stonehaven, vlkodlačím domácím území. Rozpolcena mezi dvěma světy a dvěma láskami si rychle uvědomí, že když přijde na věc, nic ji nezastaví v ochraně její smečky.

Kanada | 2014 | Ukončeno
vysílání
3 sezóny | SPACE | 45 minut
žánr
Akční, Fantasy, Romantický
hrají
Greyston Holt (Clayton Danvers), Laura Vandervoort (Elena Michaelsová), Greg Bryk (Jeremy Danvers), Steve Lund (Nicholas Sorrentino)

Scenáristé už pracují na druhé řadě Bittenu

Scenáristé už pracují na druhé řadě Bittenu

Zajímá vás, co o své cestě k herectví a potencionální druhé řadě seriálu Bitten prozradil v rozhovoru pro časopis Indulge Greyston Holt, představitel Claytona Danverse? Pak čtěte dále..

1 0
8.5.2014

Osmadvacetiletý Greyston Holt hraje ve vlastní televizní sérii. Rodák z Calgary, který vyrůstal v Salt Spring Island, dostal hlavní roli v seriálu Bitten, šou založené na první knize autorky Kelly Armstrong Women of the Otherworld. Holt hraje Claytona Danverse – vlkodlaka.

Je to jakási Holtova věc, jehož první rolí před kamerou byl v roce 2004 teen horor Sisterhood, film o upírech. „Jo, nízkorozpočtový laciný horor, ale byl to pro mě začátek,“ říká Greyston o filmu Sisterhood, jeho prvním průlomu v herectví.

Říct, že herectví bylo pro Greystona celoživotním snem, by bylo značně přehnané. Dokonce to ani nebylo na jeho radaru, dokud nebyl na pokraji dospělosti. „Ke hraní jsem se asi prvně dostal ve čtvrťáku. Potřeboval jsem nějaké kredity navíc, tak jsem šel na kurz hraní. Odsud už to rostlo. Během dospívání jsem se trochu věnoval modelingu, ale nic jiného.“ Když dokončil střední školu, přestěhoval se do Lower Mainland, aby následoval svou kariéru.

Jeho matka, Nancy, jej následovala krátce potom, když se přestěhovala do White Rock, kde vlastní a provozuje butik. Je tak nějak báječná. „Nikdy jsem ho do ničeho netlačila – vždy jsem ho podporovala ve všem, co dělal. Hraní, do toho prostě spadl. Šel do soutěže a vyhrál největší dospívající talent a odsud už jsme tu cestu jen následovali. V Salt Spring trochu hrál, asi rok, pak jsem řekla ´Dobře, abys tohle mohl dělat, musíš do Mainlandu.´Celou dobu jsem stála při něm.“

Greyston, který už má za sebou tři desítky filmů a televizních rolí, připisuje zásluhy své agentce Kathy Carpenter (KC Talent), že mu sehnala to, co považuje za největší roli svého života. „Je skvelá,“ říká o ní, „Dala dohromady balíček a poslala ho do Toronta a zavolali nám. Z prvního kontaktu jsme získali roli, celý proces trval měsíc a půl.“

„Konečně mít hlavní roli v seriálu, tohle je zatím vrchol mí kariéry. Doufejme, že to povede k ještě větším věcem.“

Greyston říká, že ačkoli knihy Armstrongové neznal, když šel na konkurz, s příběhem se seznámil, jakmile se dozvěděl, že dostal roli. „Není to můj šálek kávy, ale jakmile jsem se do knihy začetl, šlo to samo. Přečetl jsem to během chvilky,“ říká.

Třinácti dílná první série Bittenu pokryla celou knihu.

Scénáristé už pracují na druhé řadě Bittenu, která, jak Greyston říká, bude následovat druhý díl knihy Women of the Otherworld nazvaný Stolen, alespoň do určité míry.

Podle svých slov by se Greyston do role Claytona Danverse vrátil, kdyby o to byl požádán. „Jo, byla to skvělé zkušenost.“

Zatím stále není nic oficiálně potvrzeno ani vyvráceno, ale myslím, že bychom si mohli začít dělat opatrné naděje, že ke druhé řadě skutečně dojde..

Máte stejný názor?

Zdroj: SPACE

Diskuze /3

vikimi

To by bylo skvělé :)

8.5.2014 | 12:15:55
DixiePixie

Doufejme!

8.5.2014 | 13:12:20
Agent24

Zdravím nevíte jestli už se něco ví o 2 sezoně? Díky za odpověd .-)

14.5.2014 | 14:13:51
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Seriál byl ukončen

Po třech řadách byl seriál Bitten ukončen a dalších epizod se již nedočkáme.

Stav překladu

Epizoda S03E10: Truth, Changes, Everythin

cz100%
DOKONČENO

Titulky pro vás překládají Danyssimo a Milenka

Přečas na WEB-DL verzi Supe

Sedí na verze:
HDTV.x264-KILLERS
WEB DL.AAC2.0.H.264

Reklama

Viděli jste...

Viděli jste...

Promo fotky postav

Promo fotky postav

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama