Black Lightning
64/100 - 46×

Black Lightning

Jefferson Pierce, čtyřicetiletý středoškolský ředitel z Los Angeles, ovládá superschopnosti, které nepoužívá už přes deset let. To se však změní ve chvíli, kdy musí zachránit své dvě dcery, které byly uneseny pouličním gangem jménem One Hundred. Pierce na sebe opět navlékne kostým Black Lightninga, aby tento gang porazil.

USA | 2018 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | CW | 43 minut
žánr
Akční, Dobrodružný, Komiksový
hrají
Cress Williams (Jefferson Pierce), China Anne McClain (Jennifer Pierce), Nafessa Williams (Anissa Pierce), Christine Adams (Lynn Stewart), James Remar (Peter Gambi), Marvin „Krondon“ Jones III (Tobias Whale), Damon Gupton (Bill Henderson), Kyanna Simone Simpson (Kiesha Henderson), Skye P. Marshall (Kara Fowdy), William Catlett (Latavius "Lala" Johnson), Dabier Snell (Will), Charlbi Dean Kriek (Syonide), Jordan Calloway (Khalil Payne), Jill Scott (Lady Eve), Edwina Findley (Tori Whale)

Tvůrci nám odhalili prvního padoucha

Tvůrci nám odhalili prvního padoucha

Producent Salim Akil se opět rozpovídal o sérii Black Lightning a odhalil nám prvního padoucha, který zavaří Black Lightningovi. O koho půjde, se dozvíte v našem článku.

10 0
27.6.2017

Producent Salim Akil nám prozradil, že Black Lightning nebude stát jen proti zločineckému gangu The 100, který terorizuje jeho město a který mu navíc unesl dceru. Je hloupost, aby byla první řada stavěna na této myšlence. Hlavní myšlenkou, které se drží producenti, je prozkoumat Black Lightningův svět. Proto se setkáme s Tobiasem Whalem.

(Tobias Whale bude padouchem první řady seriálu Black Lightning.)

„Nemyslím si, že se Black Lightning bude soustřeďovat pouze na jednu postavu. Rozhodně to nebude jen padouch týdne, o to se ani nesnažím. Hrajeme si s myšlenkou, že chceme prozkoumat všechny postavy z tohoto světa, i ty zlé. Nejzajímavější postavou je Tobias Whale. Příběhu může tolik nabídnout. Chceme prozkoumat jeho minulost a zjistit, proč je uvnitř zkažený,“ řekl Salim Akil.

Tobias Whale se poprvé objevil v prvním svazku komiksové série Black Lightning. Jedná se o zkorumpovaného politika, který spolupracuje s gangem The 100. V komikse je Whale zodpovědný za vznik Black Lightninga.

Foto: DC Entertainment

Diskuze /7

tominotomino

Páni, to jsem nevěděl, že mladí delikventi z The 100 (Clarke, Bellamy, Octavia a spol.) budou záporáky v tomhle seriálu :D :D :D

#2 Kubc6a #4 azoxid
webmaster
27.6.2017 | 20:27:45
Kubc6a

#1 tominotomino: Můžu to změnit na One Hundred, jestli chceš. :D

webmaster
27.6.2017 | 20:39:54
Lex Luthor

Whale se také objevil v animovaném seriálu Beware the Batman

27.6.2017 | 20:54:08
azoxid

#1 tominotomino: To si piš. Clarke, Bellamy a Octavie dají našemu učitelskému Black lightningovi pořádně zabrat !

27.6.2017 | 21:25:13
Lex Luthor

Tak uvidímě, jak si Tobias Whale povede v seriálu Black Lightning

27.6.2017 | 23:32:10
HellTsuku

Tak docela se začínám těšit

28.6.2017 | 13:10:12
CoRnDuCK

Tobias Whale vypadá zajímavě. Hlavně aby to byl běloch :D

28.6.2017 | 16:25:26
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Black Lightning v české nabídce Netflixu

Netflix ve své videotéce nabízí všechny série s českými titulky. Příběhy Black Lightninga můžete sledovat zde.

Novinky z Freelandu

Black Lightning by se mohl objevit v seriálu The Flash

Black Lightning by se mohl objevit v seriálu The Flash

The Flash, který se po ukončeném Arrowovi stal vedoucím seriálem univerza Arrowverse, čeká začátkem letošního podzimu osmá série, která by měla odstartovat několika crossoverovými epizodami. V jedné z nich by se mohl objevit i Jefferson.

Reklama

Závěrečná série

Thumbnail Play icon

Fotografie postav

Fotografie postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Filtr seriálů








Reklama