Broadchurch
94/100 - 148×

Broadchurch

V pobřežním městečku Broadchurch dojde k záhadné vraždě chlapce, která zasáhne a ovlivní celou městskou komunitu. Hlavní role vyšetřovatelů ztvárnili David Tennat a Olivia Colman.

VB | 2013 | Ukončeno
vysílání
3 sezóny | ITV | 40 minut
žánr
Detektivní, Krimi, Thriller

Co zatím víme o druhé sérii

Co zatím víme o druhé sérii

Druhá sezóna tajemné detektivky stanice ITV je již potvrzena, datum vysílání stále není určeno, nicméně tvůrci i herci poskytli několik vodítek, která nám mohou naznačit na co se můžeme v pokračování seriálu těšit.

2 0
5.2.2014

Veškeré detaily o nové sérii si ITV přísně střeží, serveru RadioTimes.com se však podařilo získat několik informací od scenáristy Chirse Chibnalla. Ten slibuje divákům, že sérii neotevře další mrtvola na pláži a zároveň říká, že se nějaká vražda nebo vrah v seriálu vůbec nemusí objevit. Broadchurch se prý má vydat „novou, zajímavou cestou“. Představitelka detektivky Ellie Miller Olivia Colman o Chibnallovi tvrdí, že je skvělý scénárista a cliffhangery, které přitáhnou diváky k obrazovkám každý týden, prý umí napsat báječně.

Otazníky visí i nad představiteli hlavních roli. Olivia Colman pro RadioTimes uvedla, že zatím je součástí natáčení, ale může se stát i to, že v natáčení pokračovat nebude. Sama prý zatím vlastně nic neví. Její kolega, David Tennant má o roli Aleca Hardyho také strach – přece jen trpěl v první sérii srdeční vadou a musel u policie skončit. Tvůrce seriálu Chibnall jeho strach potvrzuje jako oprávněný. Odvolává se jednak na osud postavy koncem první série, ale i na to že je Tennant v současné době hodně vytížený zejména natáčením seriálu Gracepoint – amerického remaku Broadchurch .
Druhá série je tedy zahalena tajemstvím, co víme jistě je, že se můžeme opět těšit na brilantní scénáristickou práci Chrise Chibnalla.

Zdroj: ITV

Diskuze /4

sedlo03

Bez Tennanta by to pro mě asi nemělo smysl. A proč do háje Amíci natáčejí ramake Broadchurch a obsadí tam stejnyho herce? Co takhle koupit práva a vysílat britský originál? Všechno musí být poamerizováno v dnešní době.

5.2.2014 | 14:53:34
Jess-ica

kdyby tam byla další vražda, tak by to bylo už skoro jak Vraždy v Midsomeru. Ale bez Tennanta by to už nemělo moc smysl.

15.8.2014 | 14:11:15
Jess-ica

Ale na Gracepoint se podívám už z důvodu toho, že tam bude hrát Tennant :)

#4 Lucikada
15.8.2014 | 14:13:35
Lucikada

#3 Jess-ica: Protože tam hraje Tennant a protože tam má americký přízvuk… mimochodem opravdu dobrý :D

5.1.2015 | 19:46:25
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama