Castle (Castle na zabití)
91/100 - 191×

Castle(Castle na zabití)

Autor detektivek kriminálním vyšetřovatelem. Známý autor detektivek Richard Castle asistuje policejnímu týmu Kate Beckettové při vyšetřování vražd v New Yorku.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | ABC, CTV | 43 minut
žánr
Detektivní, Drama, Romantický
hrají
Molly Quinn (Alexis Castle), Jon Huertas (Javier Esposito), Stana Katic (Kate Beckett), Seamus Dever (Kevin Ryan), Tamala Jones (Lanie Parish), Susan Sullivan (Martha Rogers), Nathan Fillion (Richard Castle), Ruben Santiago-Hudson (Roy Montgomery)

Shledání s otcem... ale ztráta dcery?

Shledání s otcem... ale ztráta dcery?

Zdá se, že tentokrát se v dvojdíle budeme pohybovat na tenkém ledě a epizoda bude pro Castlea velmi osobní, neboť se zde poprvé shledáme s Castleovým otcem a Alexis se ocitne v nebezpečí. Pozor na spoilery!

1 0
5.2.2013

Kdo by to tušil? Barbra Streisand je obrovský fanoušek Castla (a bratříčkuje se s jedním z producentů), takže přesvědčila svého manžela Jamese Berolina, aby se objevil v policejním drama, běžícím na ABC. James si zahraje v epizodě, vysílané 25. února, dlouho ztraceného Rickova otce. Což je druhá část dvoudílné nervákové epizody, která začne 18. února. Výkonný producent Andrew Marlowe drží vše pod pokličkou, ale prozradil „Mezi otcem a synem nastane chvíle, kdy Castle dojde k poznání a oba čelí realitě jejich vztahu.“

V emocionálně vypjatých epizodách dojde k Alexisině únosu. „Pokouší se utéct, ale všechny její pokusy zmaří,“ říká Molly Quinn. „Ke konci se Alexis tak trochu zhroutí.“ Marlowe tvrdil, že Nathan Fillion nechal téct slzy proudem, když ztvárňoval bezmocného otce, který se strachuje o život svého dítěte. „Dali jsme Nathanovi příležitost ukázat nějakou barvu a vypořádat se s škálou emocí, které obvykle neukazuje,“ napovídá Marlow a nenápadně naznačuje, že Castleův otec možná figuruje v Alexisině únosu „neobvyklou cestou. Má pevnou vůli v tom, jak něco vyřešit.“

Nevím jak vy, ale já se tentokrát na dvojepizodu vážně začínám těšit.

Zdroj: ABC, CTV

Diskuze /4

teridivi99

Já se těším na všechny epizody, ale téhle se nemůžu dočkat. Nathan je ÚŽASNÝ herec, a věřím, že v epizodě perlil. Jeho obrovskou výhodo je, že v každé jeho roli cítíte, že je s tou postavou spjatý. Herci, kteří se neumí do svých rolí vžít většinou zakoupnou u nějaké pořádně eocionální scény (brečí, ale vydíte jak se ba i nepatrně směje) Zde jsou ale natolik skvělí herci, že to naprosto nehrozí :-)

5.2.2013 | 22:02:05
hamster

Tak na tohle se opravdu těším, jestli bude dvojdíl zaměřený hlavně na Castla. Určitě je dobře, že i on se dostane do takových krajně emočních situací a ne jen Beckettová. Veřím tomu, že Nathan tuhle stránku svého charakteru ztvární dokonale.

6.2.2013 | 9:11:07
Katei

já osobně se vždycky těším na dvojdíly ale na tenhle se těším tak 3krát víc než normálně..dokonce myslím že už teď mám dost dobře našlápnuto na pozici nejlepšího dvojdílů..:)

6.2.2013 | 12:46:51
Helo73

Článek jsem nečetl, ale mohli byste volit trochu míň spoilerově vyhlížející nadpisy? díky :-D

7.2.2013 | 12:17:24
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Castleova Bibliografie

Deadly Heat (5)

Deadly Heat (5)

Český název: Heatová v žáru smrti

Již pátá kniha ze série o newyorském detektivovy z vražd Nikki Heatové, které pomáhá úspěšný novinář Jameson Rook.

Reklama

Narozeniny

Filtr seriálů








Reklama