Chicago Med
91/100 - 45×

Hvězdy Chicago Med a Fire se zúčastnily benefičního koncertu

Hvězdy Chicago Med a Fire se zúčastnily benefičního koncertu

Čtveřice herců z Chicago Med a Chicago Fire se 20. března zúčastnila benefiční akce Concert For America, která se konala v Chicagu.

5 0
23.3.2017

Kdo jsou ti talentovaní dobrodinci? Byli to Torrey DeVitto (Natalie Manning), Colin Donnell (Dr. Connor Rhodes), Yuri Sardarov (Brian „Otis“ Zvonecek) a Miranda Rae Mayo (Stella Kidd). Koncert se odehrál v Auditorium Theatre na Rooseveltově univerzitě. Vybrané peníze následně poputují na podporu několika různých dobročinných organizací. Jedná se o Southern Poverty Law Center, National Immigration Law Center, The Sierra Club Foundation, NAACP a National Coalition Against Domestic Violence.

Torrey DeVitto už nějaké zkušenosti s koncetrováním má. Od šesti let hraje na housle, a na střední škole byla ve školní kapele. V roce 2004 si zahrála na housle v albu Ray Ray, a v roce 2011 jste ji mohli zaslechnout v albu In Your Dreams. Zahrála i v seriálu Chicago Med, když na střeše nemocnice uspořádali spolu s dalšími kolegy malý koncert.

(Natalie Manning hraje na housle na střeše nemocnice, ep. Brother's Keeper, foto NBC)

Colin Donnell zase hraje na kytaru, a v 17 letech se začal učit zpívat. Na střední škole byl v pěveckém sboru, a také si zahrál ve školním muzikálu. Ve vedlejších rolích se objevil v mnoha muzikálech, například Jesus Christ Superstar, Mamma Mia! či High School Musical on Stage!. Celkově měl skoro 20 divadelních ro­lí.

Miranda Rae Mayo se kromě herectví také občas věnuje zpěvu, ale spíše okrajově. Před necelými dvěma týdny například zpívala národní hymnu na zápase Chicago Bulls. Yuri Sardarov hrál několik menších rolí v divadle.

(Will Halstead hraje na kytaru na své kolaudační párty, ep. Free Will, foto NBC)

Jen je škoda, že se nepřidal ještě Nick Gehlfuss, ten občas hrával na kytaru v irských hospodách. A opět se to promítlo i do seriálu – jakožto Dr. Will Halstead si přivydělával na svatbách hraním na kytaru a zpěvěm.

Zdroj: NBC

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Nové postavy

V průběhu osmé řady seriálu budeme pravidelně aktualizovat sekci postav. Proto se nezapomeňte podívat na aktuální profily a postavy ohodnotit:

 

Reklama

Zajímavé články

Luke Mitchell bude novým doktorem v deváté řadě

Luke Mitchell bude novým doktorem v deváté řadě

Po odchodu důležitých postav v minulé řadě je potřeba rozšířit personál nemocnice a herec Luke Mitchell známý ze seriálů Blindspot či Big Sky bude jednou z těchto posil. Koho si zahraje a jaký bude příběh postavy se dozvíte ve článku.

Chicago svět

Nejbližší narozeniny herců

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama