Containment
90/100 - 72×

Containment

V Atlantě propukne epidemie zhoubného viru. Ti, kteří neutekli včas, musí žít v karanténě, bojovat o život a společně s ostatními hledat lék, který zastaví umírání.

USA | 2016 | Ukončeno
vysílání
1 sezóna | CW | 43 minut
žánr
Drama, Thriller
hrají
Chris Wood (Jake Riley), Claudia Black (Sabine Lommers), Kristen Gutoskie (Katie Frank), Hanna Mangan Lawrence (Teresa Keaton),

Co nás čeká v první epizodě?

Co nás čeká v první epizodě?

Oficiální popis prvního dílu byl zveřejněn. Uvidíme například to, jak se naši hrdinové vyrovnají s vyhlášením karantény a jak si někteří z nich poradí uvnitř izolace, jež má zastavit šíření smrtelného viru.

4 0
6.4.2016

1. Pilot

Datum premiéry: 19. dubna 2016

Když v Atlantě vypukne záhadný a nebezpečný virus, je ihned zřízena karanténa. Alex se snaží v ulicích Atlanty udržet pořádek. Jeho práce se však stává obtížnější, když se dozví, že jeho dlouholetá přítelkyně Jana a nejlepší přítel Jake jsou uvězněni uvnitř karantény. Zde se také nachází sedmnáctiletá Teresa, která je v osmém měsíci těhotenství a nyní i oddělena od svého přítele. Mezi uvězněnými v karanténě se mimo jiné nachází učitelka základní školy, Katie Frank, s celou svou třídou včetně jejího syna. Uzavřen je zde také výzkumník CDC, doktor Cannerts, jenž se pokouší nalézt lék na smrtící virus. Vně karantény se doktorka Lommers snaží zabránit šíření nákazy a žádá Alexe, aby jí pomohl udržet izolaci, což je těžší a těžší, kvůli zhoršující se důvěře veřejnosti.

Zdroj: CW

Diskuze /2

5825

Pšššššššššt – nespoilerovat ! :-P :D Nejlepší na tom je,když divák neví,co budou za postavy a vy si tu poznamenáte hned celou skupinu The Kelly Family – takhle by to teda rozhodně nešlo! :-P :D

6.4.2016 | 18:31:11
Car

dost dobré těším se :D jen je trochu vtipné že příběh začíná zase v Atlantě :D

7.4.2016 | 19:59:50
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama