Containment
90/100 - 72×

Containment

V Atlantě propukne epidemie zhoubného viru. Ti, kteří neutekli včas, musí žít v karanténě, bojovat o život a společně s ostatními hledat lék, který zastaví umírání.

USA | 2016 | Ukončeno
vysílání
1 sezóna | CW | 43 minut
žánr
Drama, Thriller
hrají
Chris Wood (Jake Riley), Claudia Black (Sabine Lommers), Kristen Gutoskie (Katie Frank), Hanna Mangan Lawrence (Teresa Keaton),

Na co se můžeme těšit v 5. - 7. díle?

Na co se můžeme těšit v 5. - 7. díle?

Čeká nás dodávka potravin do karantény, která neproběhne hladce. Lex již tuší, že vláda neříká celou pravdu a začne jednat. Počet infikovaných dále roste a Teresa s Xanderem vymyslí plán útěku z obchodu, který je nyní v držení skupinky násilníků.

10 0
13.5.2016

5. Like a Sheep Among Wolves

Datum premiéry: 17. května 2016

Napjatá situace mezi Lexem a Dr. Lommersovou dosáhla svého vrcholu poté, co se neshodli na tom, jakým způsobem dopravit lidem v karanténě jídlo. Jake se s omezenými zdroji snaží udržet zoufalý a hladový dav lidí. Objeví se však skupinka násilníků, jež vyčkává, co se bude dít dál. Mezitím Katie začne objevovat pravdu, když zjistí, že nesedí sled událostí, které vedly k vypuknutí nákazy.

6. He Stilled the Rising Tumult

Datum premiéry: 24. května 2016

Když udeří nesnesitelné horko, jež dosahuje extrémních teplot, Lex se zaměřuje na odhalení pravdy, kterou vláda zatajila. Když se Katie dozví, že celá Thomasova rodina podlehla viru a Thomas je nezvěstný, vydá se ho s Jakem hledat. Xander a Teresa plánují utéct z obchodu, když se dozví, že jeden z jejich věznitelů by mohl být nakažen.

7. Inferno

Datum premiéry: 7. června 2016

Poté, co dohled nad karanténou převzala Národní garda, se Lex dostává do střetu s kapitánem Leem Scottem, který vede celou tuto operaci. Jana začne pracovat intenzivněji, poté co je laboratoř napadena výtržníky, jež hledají drogy. Mezitím Xander a Leanne dále nesouhlasí s Teresou, která koná vše v zájmu svého dítěte. A zoufalá prosba od Jany uvádí Lexe do rozpaků.

Zdroj: CW

Diskuze /3

Ella_Aurora

Už sa teším! A bude prosím Vás niekto ešte pokračovať v tvorbe titulkov, či už nie?

14.5.2016 | 14:01:51
gamerkomt

Tiež by som sa chcel opýtať na tie titulky :)

14.5.2016 | 14:30:29
227petr

Titulky budou, ale kvůli pracovnímu vytížení spíše až dnes večer nebo někdy během zítřka. :)

14.5.2016 | 14:56:16
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama