Continuum
85/100 - 115×

Continuum

Vypravte se na hon za teroristy z roku 2077 do současnosti.

USA | 2012 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | Showcase | 60 minut
žánr
Dobrodružný, Sci-fi
hrají
Victor Webster (Carlos Fonnegra), Rachel Nichols (Kiera Cameron), Stephen Lobo (Matthew Kellog), Roger Cross (Travis Verta)

Rekapitulace: The Dying Minutes

Rekapitulace: The Dying Minutes

Konec třetí série už je tady, české titulky jsou hotové, ale abyste se řádně připravili na ohromující finále S03E13 Last Minute, pojďte se s námi poohlédnout za dějem předchozí epizody The Dying Minutes. Předposlední epizoda nám přinesla obrovská překvapení, vyvolala záhadné otázky a rozloučili jsme se bohužel také s několika hlavními postavami.

1 0
24.6.2014

Podle mého názoru celá třetí série byla uspěchaná. V této časové linii Alec nahodil oblek tak rychle, než jsme byli schopni postřehnout. Bylo to jako kdyby byli vynechány některé klíčové scény. Kiera a Brad se po několika epizodách stali takřka rodinou. Taktéž jsme se nedočkali žádných zdrcujících (smutných) scén, když si Kiera připustila, že se už nikdy nevrátí k její rodině do roku 2077.

Curtis

Nečekal jsem, že povstane z mrtvých poté co ho Kiera zabila. O několik měsíců později Freelancers získali jeho tělo a oživili ho. Proces obživnutí nějak souvisí s prvním Nezávislým, který cestoval 1 000 let zpět v čase, aby založil tento kult. Myslím, že zakladatel je nesmrtelný, protože je stále naživu a zavřený v místnosti. Curtis rozhodne, že Cestovatel je spíše vězněn, než aby byl jejich vůdce. Pokusí se ho osvobodit. Za tímto účelem chce spojit síly s Bradem Tonkinem. Ale poté, co ho Brad zradí, Curtis se spojí s Kellogem.

Brad Tonkin

Byl poslán zpět v čase, aby zabil Aleca Sadlera, jehož Halo náramky udělali z budoucnosti peklo. Ale poté co Brad zabil Kieru, nešťastnou náhodou ho přejel náklaďák. Po nehodě ztratil paměť a jediné co si pamatoval bylo jméno Kiery. A tak se z nich stali přátelé.

Kiera

Uvědomila si, že vybrala „špatného Aleca“. S Freelancers se domluví na výměně za Brada Tonkina. Kiera má ovšem jiný plán. Společně s Bradem se rozhodnou Freelancers zničit a osvobodit Aleca. Zdá se, že Kieře nevadí zabíjení tolika lidí. Vždyť ona v podstatě sama zavraždila polovinu Freelancers. Osvobození Aleca se jim podaří, avšak Alec je na Kieru naštvaný. Kiera se mu omlouvá, ale i přesto Alec Kieře nepomůže a odchází s Emily neznámo kam.

Dillon

Dostal docela slušné rozloučení v této epizodě. Do rukou se mu dostalo zařízení na cestovaní v čase, které je však odhodlaný přinést Alecovi. Při cestě do Pironu, mluví s Carlosem o etice a o společných zájmech veřejného blaha. Carlos mezitím potají rozpojí zařízení, takže Freelancers ztratí stopu. Ovšem pro Dillona je mu jeho osud nevyhnutelným.. Když Sonia opouští Piron je prozrazena. Vzdá se a je zatknuta Carlosem, dřív než by ji Dillon nechal chladnokrevně zastřelit. Na stanici je podrobena výslechu, kde však bere věci do vlastních rukou (doslova) a vybouchne ona i Dillon.

Sonia

Ona jediná z Liber8 nemohla přijmout fakt, že jejich poslání je marné. Spojí se s Julianem, který ji pomůže získat kód náramku Halo. Lukas do kódu přidá virus, který způsobí masivní strach tomu, kdo nosí náramek. Sonia se v převleku vplíží do Pironu, kde do serverů připojí virus. Nakonec Sonia Julianovi poví pravdu o tom, že ona a i ostatní jsou cestovateli v čase, z budoucnosti, kde Julian je Theseus, protikorporátní revoluční vůdce. Travis, který chtěl se Soniou utéct na sever, je smutný když zjistí, že je mrtvá.

Alec v Pironu ví, že originální Alec je na svobodě. A ví, že Kiera si „rozmyslela“, kterého Aleca podporuje. Virus, který Sonia připojila je stále připojen k Halo. Originální Alec utíká s Emily. Kiera a Brad jsou spolu na O'Neillově chatě (Stargate SG1) a jsou zdá se šťastní. Travis určitě plánuje udělat něco k pomstě. Curtis právě osvobodil Cestovatele ze zajetí. A Kellog hraje vetší hru, než jsme mysleli.

Předposlední epizoda S03E12 The Dying Minutes je opravdu skvělá a povedená. Moje oblíbená scéna – Kiera, Brad a Alec sedí v autě a Alec si uvědomí, že vlastně žádný z nich není ze stejné časové linie..

A co říkáte na předposlední epizodu vy? Jaká je vaše oblíbená scéna? Nezapomeňte ji ohodnotit a zanechat komentář.

Zdroj: Showcase

Diskuze /8

azoxid

O'Neillova chata omg xD xD toho jsem si vůbec nevšiml.

#3 Kling109
24.6.2014 | 23:39:45
24ron 24

Veď na nextweek už sú titulky k poslednej epizode alebo aj tu na edne sa robia titulky?

#4 Violet
24.6.2014 | 23:43:50
Kling109

To já hned jak jsem viděl to molo, tak jsem si řikal jeslti to je fakt ona nebo ne :D#1 azoxid:

25.6.2014 | 7:49:35
Violet

#2 24ron 24: Ne, jsou to titulky, z titulky.com ale tam prostě titulkáři musí čekat až to ten super admin schválí.. hážou je i jinde.. Jsou to pořad stejní super lidičky co to překládají :)

#5 Violet
25.6.2014 | 12:10:07
Violet

#4 Violet: Nevím teda, jestli je tento web nějak propojen s titulkářema, tak snad jsem se nikoho nedotka :)

25.6.2014 | 12:10:52
Mass

Omlouvám se, měl jsem špatné informace. Titulky dělají Bladesip, GaRaN_, Jolinar a Clear z NeXtWeeku. Těm velice děkujeme. Užijte si díl! :)

čestný člen redakce
25.6.2014 | 15:19:01
Ted

Brad Tonkin rozhodně nebyl poslán Kellogem zpět, aby zabil Aleca. Když se ho Kiera na Aleca ptala, nevěděl ani o koho se jedná .. Tzn. peklo z budoucnosti neudělaly Halo náramky, ale přímo Liber8, potažmo všichni cestovatelé v čase (proto byl taky Tonkin zřejmě původně ochotný spolupracovat s Curtisem)

25.6.2014 | 18:29:00
Ted

tak jsem se evidentně spletl, ten rozhovor kiery a tonkina na konci 3×12 mi nějak utekl

28.6.2014 | 13:05:14
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav titulků

Epizoda S04E06: Final Hour

cz100%
DOKONČENO

Reklama

Jak funguje cestování časem?

3 teorie cestování časem

3 teorie cestování časem

Zajímalo vás někdy, jak probíhá cestování časem? Ve filmech a knihách existuje mnoho teorií o cestování v čase. My se vám pokusíme objasnit princip „tří základních“.

Nejoblíbenější postavy

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama