Defiance
76/100 - 145×

Defiance

Postapokalyptické sci-fi drama vyprávějící příběh z doby po velké válce mezi lidmi a dorazivšími mimozemšťany, jejichž domovská planeta dávno zanikla a hledající na Zemi svůj nový domov. Dokáží lidé a Votané žít mírumilovně pospolu v jedné společnosti?

USA | 2013 | Ukončeno
vysílání
3 sezóny | Syfy | 43 minut
žánr
Akční, Sci-fi
hrají
Grant Bowler (Joshua Nolan), Stephanie Leonidas (Irisa), Julie Benz (Amanda Rosewater), Tony Curran (Datak Tarr), Jaime Murray (Stahma Tarr), Jesse Rath (Alak Tarr), Graham Greene (Rafe McCawley), Nicole Muñoz (Christie McCawley), Trenna Keating (Meh Yewll), James Murray (Niles Pottinger), Anna Hopkins (Jessica "Berlin" Rainer), Mia Kirshner (Kenya Rosewater)

Konec městečka Defiance

Konec městečka Defiance

Po krátké chvíli napínání již známe výsledek. Stanice Syfy se rozhodla se seriálem již dále nepokračovat a Defiance po třech sériích končí.

0 15
17.10.2015

Už na počátku bylo Defiance velmi finančně náročným experimentem stanice Syfy a vývojářské společnosti Trion Worlds jak spojit televizi a online hraní. Po velmi solidním startu, kdy seriál dokonce dosáhl na pozici druhé nejlepší premiéry na stanici, přišel sešup o 25 % během jeho druhé řády a následně 28 % během série třetí. I když byl seriál letos co do počtu diváku nejsledovanějším seriálem stanice, situace to je zjevně nadále neudržitelná a tak o jeho ukončení rozhodla předně jeho finanční stránka. Do karet tomu hrálo i slušné zakončení poslední řady, takže divák nebude tolik trpět. V minulosti už se našlo dost projektů, ve kterých se stanice rozhodli pokračovat navzdory solidnímu zakončení a vždy to byla katastrofa a pro diváky naprosté utrpení. Nakonec tak můžeme být rádi, že jsme podobného trápení ušetření.

„Defiance bylo průkopnickým projektem přinášející jedinečný multiplatformní zážitek, který překročil hranice televizní obrazovky tak, jak si to diváci ani nedokázali představit.“, uvedla stanice ve svém prohlášení, „Jsme nesmírně hrdí na neobyčejnou práci našich herců, scénáristů, tvůrců a návrhářů a zejména showrunnera seriálu Kevina Murphyho, kteří během posledních tří let společně vystavěli obsáhlý svět Defiance.“

Sám Kevin Murphy k tomu ještě dodal, „Měl jsem možnost spolupracovat se spoustou úžasných tvůrců na vrcholu své tvorby a společně jsme vybudovali ten svět. Radost z toho v mém srdci nikdy nezmizí.“

Sleduj seriál, hraj hru, změň svět. Foto: Syfy

Vývojáři herní podoby Defiance už dříve oznámili, že případné zrušení seriálu pokračování hry neovlivní. K současné situaci se také vyjádřili. „Spolupráci s týmem hvězdných scénáristů, designerů, producentů a herců ze seriálu jsme si náramně užili. Stejně jako mnozí z vás, jsme každý týden nedočkavě vyhlíželi nové epizody. Uspořádáme ještě party na rozloučenou, abychom oslavili úspěšné tři roky seriálového příběhu, který prolomil mnohé hranice a přinesl divákům neuvěřitelný a kvalitní zážitek. Pokud jde o budoucnost hry, příběh bude pokračovat tak jako doposud. Seriál byl fantastický a zajímavý společník, ale každý si šel svou vlastní cestou. Proto se seriál odehrával v St. Louis, zatímco hra v oblasti Sanfranciského zálivu. Popravdě bychom rádi oznámili nadcházející veřejné testování Monterey Aquarium, další novinky mířící do hry. Tam bude čekat další pronikavý příběh ve zcela novém světle. Máme ještě spoustu příběhů, které bychom chtěli odvyprávět a všichni jsme náramně nadšení vám je sdělit.“

Seriálový sci-fi svět nám tak opět poněkud prořídne. Po nedávném ohlášení ukončení seriálu Dominion a letošním závěru Falling Skies nás v příštím roce čeká prodloužené Dark Matter, Killjoys nebo 12 Monkeys. Dalšími želízky v ohni pak budou novinky The Expanse, The Magicians a pár dalších. Snad bude tato sezóna více úspěšnější a plodná.

Je pro vás ukončení seriálu lepší zprávou než možné další vaření z vody? Zůstáváte i nadále věrní hernímu světu Defiance?

Diskuze /9

CreazyX

skoda

17.10.2015 | 16:37:34
martin5504

Shtako!

17.10.2015 | 17:24:10
Mammon52852

Je to škoda ale aspoň to důstojně zakončili :-)

17.10.2015 | 21:51:58
Radious

Dominion mě zamrzel, protože skončil absolutně otevřený. Defiance měl aspon velmi povedené zakončení, je sice škoda, protože 3.řada byla jasně nejlepší, ale aspon nemám pocit, že děj nebyl uzavřen.

17.10.2015 | 21:54:51
StrejdaMorty

Podle mě udělali dobře, serial jsem měl rád a klidně bych na něj koukal i kdyby měl poloviční kvalitu, ale tady už opravdu dochazely napady.

18.10.2015 | 10:43:44
Slayer

ihneď po konci posledného dielu som si povedal „dúfam, že nebudú pokračovať“ a som rád… ďalší príbeh by bol tak trochu zbytočný… resp by mohli pokračovať iba s Nolanom na nejakej inej planéte, no to by radšej mohli nazývať radšej inak, nech to nie je ako S04… takže podľa mňa správny ťah…

18.10.2015 | 11:19:23
Alenn

Neměli nápad no, ale mohli by dát alespoň nějaký miniepizody do hry xD

18.10.2015 | 11:39:10
TaLu

Podle mne byla poslední sezona opravdu nejlepší a finále se vydařilo. Což se nedá říci o všech podobných projektech.

21.10.2015 | 20:45:31
DJcz

Ja si myslím že teprve teď to mohlo být zajímavé.. Odlet do vesmíru skýtá mnohé možnosti..

2.3.2016 | 1:48:01
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Je rozhodnuto

Konec městečka Defiance

Konec městečka Defiance

Po krátké chvíli napínání již známe výsledek. Stanice Syfy se rozhodla se seriálem již dále nepokračovat a Defiance po třech sériích končí.

Co bylo

Ohlédnutí za třetí řadou

Ohlédnutí za třetí řadou

Už tomu je přes týden, co jsme byli svědky parádního finále třetí řady. Jaké zanechala pocity a má seriál plány a šanci do budoucna?

Reklama

Promo postav

Promo postav

Nejoblíbenější postavy

Promo plakáty

Promo plakáty

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama