Defiance
76/100 - 145×

Defiance

Postapokalyptické sci-fi drama vyprávějící příběh z doby po velké válce mezi lidmi a dorazivšími mimozemšťany, jejichž domovská planeta dávno zanikla a hledající na Zemi svůj nový domov. Dokáží lidé a Votané žít mírumilovně pospolu v jedné společnosti?

USA | 2013 | Ukončeno
vysílání
3 sezóny | Syfy | 43 minut
žánr
Akční, Sci-fi
hrají
Grant Bowler (Joshua Nolan), Stephanie Leonidas (Irisa), Julie Benz (Amanda Rosewater), Tony Curran (Datak Tarr), Jaime Murray (Stahma Tarr), Jesse Rath (Alak Tarr), Graham Greene (Rafe McCawley), Nicole Muñoz (Christie McCawley), Trenna Keating (Meh Yewll), James Murray (Niles Pottinger), Anna Hopkins (Jessica "Berlin" Rainer), Mia Kirshner (Kenya Rosewater)

Rozhovor s Jessem Rathem

Rozhovor s Jessem Rathem

Přečtěte si rozhovor s představitelem Alaka Tarra. Méně známý herec, Jesse Rath, odhaluje jeho vzestup kariéry. Před Defiance, jste ho mohli vidět například v kanadském seriál Elitních 18 nebo ve filmu Vytí vlkodlaků.

2 0
2.6.2013

Jak jste se dostal k herectví? Vždycky jsi chtěl být hercem?

V dětství jsme moje sestra a já pořádaly divadelní představení pro naši rodinu a přátele při každé příležitosti. Moji rodiče jsou velcí zastánci umění, a tak mě vždy podporovali. První konkurz jsem si prožil v 15. Šel jsem sám do agentury předvést jim mé nápady na hru. A od té doby jsem neustále chodil na veškeré konkurzy na TV filmy a seriály.

Jaký byl konkurz na Alaka Tarra?

Na tento charakter se konaly celkem 3 konkurzy v rozmezí 3 měsíců. Můj první konkurz se konal v Los Angeles. Tam jsem se představil, a obdržel jsem pásku se scénou z S01E01 Pilot. Po dvou měsících se pořád neozývali, tak jsem kontaktoval svého agenta a ten mi sdělil, že si mě vyžadují v Torontu (Kanada), kde znovu proběhne konkurz osobně před ředitelem Scottem Stewartem. Pak jsem se vrátil zpět do Los Angeles kde mě čekal už poslední konkurz. Nestačil jsem si ani vybalit a už jsem seděl v letadle směrem Torronto na natáčení pilotního dílu!

Co se vám líbilo na tomto charakteru Alaka Tarra?

No až na to, že je bílé pleti, má modré vlasy, růžové cizinecké oči a čip na rameni, tak je Alak jedinečnou osobností. Cizinec, který svým vzhledem nezapadá, se snaží zapůsobit svou povahou „teenagerského mu­že“.

Kolik času zabere maskérům než vás nalíčí?

Trvá to asi 2 hodiny – vlasy a make-up. Dává to hodně zabrat přeměnit mě na bílé mimozemské dítě. Nejzajímavějším detailem vizáže Alaka, jsou jeho růžové oči. Po celém dni natáčení mě už štípou oči, ale musím něco vydržet, ne?

Zdroj: Syfy

Diskuze /1

iHyi

eště že ne s Davidem

čestný člen redakce
2.6.2013 | 16:07:53
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Je rozhodnuto

Konec městečka Defiance

Konec městečka Defiance

Po krátké chvíli napínání již známe výsledek. Stanice Syfy se rozhodla se seriálem již dále nepokračovat a Defiance po třech sériích končí.

Co bylo

Ohlédnutí za třetí řadou

Ohlédnutí za třetí řadou

Už tomu je přes týden, co jsme byli svědky parádního finále třetí řady. Jaké zanechala pocity a má seriál plány a šanci do budoucna?

Reklama

Promo postav

Promo postav

Nejoblíbenější postavy

Promo plakáty

Promo plakáty

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama