Dexter
94/100 - 585×

Sledovat

Dexter

Ve dne pracuje jako krevní analytik u policie. V noci brutálně vraždí ty, na které spravedlnost nedosáhla.

USA | 2006 | Ukončeno
vysílání
9 sezón | Showtime | 50 minut
žánr
Drama, Krimi, Thriller
hrají
Michael C. Hall (Dexter Morgan), Jack Alcott (Harrison Morgan), Jennifer Carpenter (Debra Morgan), Julia Jones (Angela Bishop), Johnny Sequoyah (Audrey Bishop), Alano Miller (Logan), Clancy Brown (Kurt Caldwell), Jamie Chung (Molly Park), Julie Benz (Rita Morgan), Mark Pellegrino (Paul Bennett), Christina Robinson (Astor Bennett), Preston Bailey (Cody Bennett), James Remar (Harry Morgan), Lauren Velez (Maria Laguerta), David Zayas (Angel Batista)

Hannah i Doakes se vrátí - na jednu epizodu

Hannah i Doakes se vrátí - na jednu epizodu

Všichni, kteří si přáli, aby se v 8. sérii vrátila Yvonne Strahovski v roli Hannah, se můžou částečně radovat, ale částečně také smutnit. Její příběh se otevře a opět uzavře v jedné epizodě – a to v jedné ze tří posledních. Podobný osud čeká i Erika Kinga alias seržanta Doakese.

0 0
1.4.2013

Všechny tyhle informace by byly fajn, kdyby nebyly naprosto vymyšlené. Pěkný apríl :)

Pokud pravidelně sledujete naši aktualizovanou galerii fotek z natáčení, určitě jste si všimli, že na fotkách jaksi chybí Hannah. O jejím návratu se stále mlčelo, i když se showrunner Scott Buck nechal slyšet, že by si přál, aby se vrátila. Čekalo se však na podepsání patřičných smluv. K těm prý došlo minulý týden. Yvonne měla dost práce s natáčením filmu I, Frankenstein a její nebývalý úspěch v seriálu Chuck i v Dexterovi ji prý přinesl nové kontrakty, kterým by se ráda věnovala. Aktuálně se šeptá, že by se mohla objevit v novince Under the Dome stanice CBS (pod kterou spadá i Showtime). I přes svou momentální vytíženost však slíbila, že se v Dexterovi objeví – bohužel jen v jedné epizodě, a konkrétně prý v jedné z posledních tří. Během natáčení loňské série se neustále nechávala slyšet, jak úžasný to byl zážitek i zkušenost, a proto není divu, že se chtěla do Dextera vrátit.

Spekuluje se o tom, že by se její příběh mohl během 8. série odehrávat jen v Dexterových myšlenkách a když by se konečně odhodlal ji znovu kontaktovat, podrazila by mu nohy – tak si prý měl vykládat její černou orchidej, kterou mu na konci 7. série položila ke dveřím jako symbol varování. Nabízí se tedy otázka: bude Dexterova osudová žena Hannah zároveň jeho posledním hřebíkem do rakve?

Co se týče návratu Erika Kinga, zde si můžeme představit o něco jasnější scénáře. I on se sice jako seržant Doakes objeví jen v jedné ze tří posledních epizod, ale protože víme, že je opravdu mrtvý, bude nejspíš podobným výtvorem jeho svědomí jako je Harry. Nás napadá tento scénář: zemře-li Dexter, mohl by být Doakes jedním z posledních lidí, které před smrtí „uvidí“.

Co vy na to? Máte radost anebo jste naopak zklamaní, že se těmto postavám nebude seriál již více věnovat?

Zdroj: Showtime

Diskuze /2

DiceCze

Sakra :( ona to bude asi fakt poslední série :(

1.4.2013 | 19:20:02
RichardSpitzer

Já myslím, že smutné to bude tak jako tak… :-(

3.4.2013 | 15:17:52
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S09E10: Sins of the Father

cz100%
DOKONČENO

Odkazujeme na titulky, které vznikají na portálu Titulky.com. S jakýmikoliv dotazy, jež se týkají překladu tohoto seriálu, proto směřujte na tento web.

Hlídejte si nás

Reklama

Narozeniny

Sérioví vrazi

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama