Dracula (Drákula)
77/100 - 61×

Dracula(Drákula)

Příběh odehrávající se v 19. století líčí Drákulovu cestu za pomstou. Cestu během níž bude prolita krev jeho nepřátel a během níž se mu podaří najít jeho ztracenou lásku.

USA | 2013 | Ukončeno
vysílání
1 sezóna | NBC | 43 minut
žánr
Historický, Hororový, Mysteriózní
hrají
Jessica De Gouw (Mina Murray), Nonso Anozie (R. M. Renfield), Thomas Kretschmann (Abraham Van Helsing), Jonathan Rhys Meyers (Alexander Grayson), Oliver Jackson-Cohen (Jonathan Harker), Victoria Smurfit (Lady Jayne Wetherby), Katie McGrath (Lucy Westenra), Ben Miles (Pan Browning)

NBC nás nechává v napětí

NBC nás nechává v napětí

NBC mlčí. Vedení ještě stále nerozhodlo o osudu seriálu Dracula. Zítra se odvysílá očekávané finále 1. série. Zda se dočkáme nové série se tak dozvíme až poté.

1 0
24.1.2014

Seriál čelí otázce zrušení, ale konec série přinesl příjemné změny ve sledovanosti. Takže naděje tu je.

Z té lepší stránky, alespoň si můžeme spokojeně vychutnat finále a doufat v důstojný závěr. V případě ukončení to bude fajn finále a v případě pokračování se snad dočkáme nové dynamické zápletky.

S novinkami se samozřejmě podělíme.

Zdroj: NBC

Diskuze /7

paytrack

Osobně si myslím, že si NBC počká, až jak si v pátek povede Hannibal a poté se teprve nějak vyjádří. Jak Dracula, tak Hannibal jsou pro NBC vzhledem ke koprodukci (Hannibal s AXN, u Draculy si nejsem jistý s kým) levnější na výrobu a proto určitě alespoň jeden z nich obnovení dostane.

24.1.2014 | 17:58:21
Sonixx

No, doufám jenom, že nechají Draculu. Ne. Já nedoufám. Já se modlím! Ať nechají Draculu… Prosííím!!! X( :D :D Je to totiž jeden z mých nejoblíbenějších seriálů… :P A kdyby ho ukončili teď, zrovna v tom nejlepším! No to by byla katastrofa … :D :D

24.1.2014 | 19:22:43
garvon

Je smutny, ze kvalitni serialy se rusej a stupidni hovadiny zustavaj. Doufam, ze to nebude pripad Draculy, tenhle serial sem si opravdu oblibil. :) A doufam, ze si nebudou vybirat mezi Hannibalem a Draculou, to by byla opravdu skoda.

24.1.2014 | 20:47:01
bloodywerewolf

no keby to bolo medzi draculom a hanibalom tak by to asi vyhral hanibal aj ked osobne ho velmi nemusim .. a spolupracuju asi s netflix alebo to sky ale niesom si isty

24.1.2014 | 20:55:35
anushka

Tenhle seriál měl trochu pomalejší rozjezd, ale ten konec je super a moc mě začal bavit. Doufám, že ho nezruší :-)

webmaster
24.1.2014 | 21:10:15
Ryen

Taky doufám, že Dracula bude pokračovat dál – je to čím dál zajímavější. Ale upřímně a objektivně – myslím si, že se druhý řady nedočkáme. Ale snad nás příjemně překvapí. ;)

25.1.2014 | 1:23:38
alexis

FInále nechává hodně prostoru na rozvinutí dalších příběhových linií, takže doufám, že se Dracula (a Van Helsing již v roli upírobijce) vrátí.

25.1.2014 | 18:40:16
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Dracula končí 1. sérií

Stanice NBC neobjednala 2. sérii, a tak seriál Dracula končí po deseti epizodách. Na rozdíl od jiných seriálových fanoušků však můžeme být spokojeni. Sice se nedočkáme pokračování, ale dostalo se nám úžasné série, zvláště pak jejího zakončení, kdy byla vyřešena hlavní zápletka.

Reklama

Náhodná fotka z finálové epizody

Náhodná fotka z finálové epizody

Hlídejte si nás

OSLAVENCI

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama