Elementary (Jak prosté) Elementary - Hodnocení

Elementary - Hodnocení

Chceš taky hodnotit? Registruj se nebo se !
psychko

Mám rozpačitý dojem z předcházejícího hodnocené,když tatáž osoba má stoprocent v evidentně méně zdařilých serialech/dle zveřejněných hodnocení/-je rovněž s podivem, proč se vyjadřuje takto kriticky v tomto segmentu/a nejde do zjevn+ podprůměrných /-vedlo ho k tomu zklamání či nějaký osobní frustrující vliv?

21.12.2016 | 20:11:54
sandokan555

Asi takto

  • 20 % za Lucy Liu .. watsonova .. really?

dedukcia Sherlocka …-10% spracovanie – 20% a celkovo nadhodnoteny serial s nesympatickymi postavami a trapnymi scenami –10%

suma sumarum 40%

19.12.2016 | 20:16:42
PRINC180

Zdařílý serial .....a děkuji za titulky uvidíme co v páté serii.

9.5.2016 | 8:48:08
Lili Mckeen

Některé epizody jsou na mě trochu moc ukecané, ale pořád koukám takže to má něco do sebe :)

3.3.2016 | 8:50:38
Aliyah

Poslední dobu upřednostňuji tohoto Sherlocka před slavnějším britským. Důvodem je jeho realistické zpracování a odlišný pohled na hlavní postavy… Některé díly jsou slabší jako u každého seriálu, ale žádná zatím nebyla úplný propadák. Také se mi líbí, že BBC verzi Sherlocka nekopíruje a jde si svou vlastní cestou :)

20.1.2016 | 0:52:32
jakumlan09

chci poděkovat všem kteří si dají práci s titulky cz

16.2.2015 | 16:10:44
pavuk

Když to srovnám s anglickým Sherlockem, tak tenhle seriál něco ztrácí, ale mě prostě baví dívat se na interakce ústředních postav, myslím že právě Joan tomu dodává ten pravý šmrnc, díky čemuž stojí za to vidět další díly. Případy taky nejsou zrovna nudné a zabaví aspoň část mozku i když mozkové závity jak kdy. Pořád je to zábava je sledovat.

2.12.2014 | 4:32:27
ViŤka

Dobrý seriál :)

30.8.2014 | 12:25:54
SaDiablo

Absolutně neupoutalo.

11.7.2014 | 11:53:42

Stav překladu

Epizoda S05E11: Be My Guest

cz60%
Odhadované dokončení dnes 23:59
en100%
DOKONČENO

Tento víkend jsme všichni nějací rozlítaní, zítra (16.1.) už by mělo být konečně hotovo, omlouváme se.

Titulky pro vás připravuje tým ve složení @LadyAlex, @L0newolf, @matrix17 a @siri. .
Titulky vždy sedí na verzi HDTV.x264-LOL i HDTV.X264-DIMENSION.

JAK VLOŽIT TITULKY DO VIDEA?

Reklama

Fotky

Fotky

Narozeniny

Sledujte nás