The Event (Událost)
75/100 - 27×

The Event(Událost)

Obyčejný muž při pátrání po zmizelé přítelkyni odhalí největší spiknutí v historii USA.

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
1 sezóna | NBC | 60 minut
žánr
Drama, Mysteriózní
hrají
Željko Ivanek (Blake Sterling), Blair Underwood (Elias Martinez), Scott Patterson (Michael Buchanan), Ian Anthony Dale (Simon Lee),

Časová osa 4. epizody - Otázka života a smrti

Časová osa 4. epizody - Otázka života a smrti

Před chvílí byla odvysílána nejnovější epizoda a my jsme pro vás opět připravili její časový rozvrh. Těm, co epizodu neviděli, nedoporučujeme ho otvírat, ostatní se nemusí bát, že by jim odhalil události z dalších dílů, je zde opravdu pouze časové shrnutí této epizody.

0 0
5.2.2012

listopad 2005

CAMBRIDGE, MASSACHUSETTS

Leilino a Seanovo první společné díkuvzdání. Leila a Sean se spontánně rozhodnou vydat se oslavit díkuvzdání do Atlanty k jejím rodičům.

ATLANTA, GEORGIA

Sean se poprvé setkává s Leilinou rodinou. Na díkuvzdání se všichni sejdou a sblíží se nad sváteční večeří.

srpen 2009

WASHINGTON, D.C.

Sophia poprvé navštíví Bílý dům. Prezident Martinez a jeho první dáma vřele vítají Sophii v Bílém domě. Mezi ženami se ihned vytvoří pouto, když přijde řeč na rodinu.

září 2010

LUBBOCK, TEXAS

Collierová je otřesena, ale nezbývá jí nic jiného, než Seanovi pomoc v hledání jeho přítelkyně.

Sean se nabourá do počítačové databáze, aby našel poslední aktivity na bankovních účtech Vicky Robertsové. Podaří se mu je nalézt.

Vicky a Carter strčí Leilu do sklepa malého domu, kde je jen matrace, pár krabic a židle. Carter si přinese pivo, jedno se mu rozbije, posbírá střepy, jenže ne všechny.

Leila nalezne jeden střep z rozbité láhve od piva a nehledě na bolest, kterou trpí, když pouta přeřezává, nevydá ani hlásku a pouta nakonec přeřeže.

Sean o Collierová přijedou do Lubbocku a podle seznamu pronájmu nemovitostí najdou dům Vicky, od které by se mohli dozvědět nějaké informace o Leile.

Když se Leila osvobodí, tak nalezne malou skulinku, skrz kterou slyší, že Vicky a Carter dostanou rozkaz o tom, že jí mají zabít. Mezitím probíhají rozhovory s pasažéry, ve Fairfaxu ve Virginii.

LUBBOCK, TEXAS

Sean a Collierová přijíždějí k domu a mluví s paní Larsonovou, Sean jde záměrně na toaletu a na někoho narazí.

FAIRFAX, VIRGINIE

V zařízení Bio-Containment prezident Martinez navštěvuje zařízení s pasažéry, mluví s doktorem Blockem a viceprezidentem Jarvisem. Sterling hovoří s Michaelem a Jarvis vede rozhovor se Sterlingem.

WASHINGTON, D.C.

V bílém domě. Prezidentu volá někdo na mobilní telefon v batohu jeho syna. Ten někdo je Thomas, dává ultimátum, že pokud nepropustí Sophii a ostatní, tak lidé budou umírat.

LUBBOCK, TEXAS

Sean narazí na syna Vicky, na Adama. Ukáže mu její fotku a naoplátku si zase vyfotí jeho.

FAIRFAX, VIRGINIE

Zatím v zařízení Bio-Containment začínají pasažéři krvácet. Vypukne panika.

WASHINGTON, D.C.

Martinez mluví se Sophií o Thomasově výhružce. Sophia je neoblomná a doporučuje prezidentovi, aby v zájmu svých lidí dal Thomasovi to, co si žádá.

LUBBOCK, TEXAS

Leila zastřelí Vicky a utíká, cestou zastaví policajta a prosí ho, aby jí vzal do vazby. Strážník místní policie ji tedy vezme na stanici.

SNYDER, TEXAS

Leila dorazí na policejní stanici, volá Seanovi, ten to nezvedá, a tak mu Leila nechá zprávu v hlasové schránce, aby si pro ní přijel na policejní stanici v Snyderu.

Vicky a Carter v zadní místnosti policejní stanice kují pikle, když Leila přijela. Schválně ji nechali utéct, aby zavolala Seanovi a on si tak našel je, místo toho, aby oni hledali jeho.

Zdroj: NBC

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Nejoblíbenější postavy

Reklama

Narozeniny herců

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama