The Event (Událost)
75/100 - 27×

The Event(Událost)

Obyčejný muž při pátrání po zmizelé přítelkyni odhalí největší spiknutí v historii USA.

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
1 sezóna | NBC | 60 minut
žánr
Drama, Mysteriózní
hrají
Željko Ivanek (Blake Sterling), Blair Underwood (Elias Martinez), Scott Patterson (Michael Buchanan), Ian Anthony Dale (Simon Lee),

Časová osa 5. epizody - Oběti války

Časová osa 5. epizody - Oběti války

Před malou chvílí skončila pátá epizoda seriálu Událost. Jako již pravidelně jsme pro vás připravili časovou osu se shrnutím toho nejdůležitějšího, co se v díle událo. Těm, co 5. epizodu neviděli, nedoporučujeme ho otvírat, ostatní se nemusí bát, že by jim odhalil události z dalších dílů, je zde opravdu pouze časové shrnutí této epizody.

0 0
11.2.2012

listopad 1944

BROOKS MOUNTAINS RANGE, ALJAŠKA

Thomas a Simon přivedou ty, kteří přežili nehodu a mohli chodit, do bezpečí. Skupina je vedena sněhem až konečně naleznou přístřešek. Thomas se Simonovi svěří s náročnou misí, kterou ho Sophia pověřila – přivést jejich lid domů.

říjen 1945

LOS ALAMOS, NEW MEXICO

Simon vyčítá Thomasovi, že je opustil. Thomas přichází domů z práce a tam najde Simona. Thomas se hájí, že dělá pro jejich lid maximum tím, že pracuje pro projekt Manhattan a tím posouvá porozumění lidí nukleární energii. Vše, aby zajistil odchod svých lidí domů.

září 2005

Během rutinní mise s cílem zabít všechny v domě, nalezne Vicky v kolébce malé dítě. Musí čelit volbě: zabít nevinné dítě, nebo zůstat plně oddána své profesi.

DEL MAR, CALIFORNIA

Vicky reportuje svému šéfovi, jak proběhla poslední mise. Řekne, že všechny zabila, včetně dítěte. Krátce na to se však ukáže, že dítě nezabila a rozhodla se ho ochránit.

září 2010

WASHINGTON, D.C.

Thomas požaduje, aby prezident Martinez propustil zadržované v Inostrance, nebo on nebude mít jinou možnost, než ublížit nedávno probuzeným cestujícím z letadla Avias Air 514.

FAIRFAX, VIRGINIE

Co Thomas slíbil, také dodržel. Cestující začínají podléhat silné nemoci. Chaos a panika zahltí zařízení Bio-Containment.

LUBBOCK, TEXAS

V naději, že nalezne Vicky, která by ho zavedla k Leile, požádá Sean o pomoc bývalého spolužáka. Konečně si také vyslechne hlasovou zprávu na mobilu od Leily. Spolu s agentkou Collierovou obrátí auto a namíří do Snyderu v Texasu.

SNYDER, TEXAS

Během čekání na Seana, Leila zjistí, že policisté nejsou ti, za které si vydávají. Snaží se jim uniknout, ale domnělí strážníci ji zamknou v kanceláři, zatímco policie chystá léčku na Seana a agentku Collierovou.

WASHINGTON, D.C.

V reakci na Thomasovu brutální taktiku, prezident Martinez představí ještě víc šokující postup. Pokud mu Thomas neposkytne protilátku, popraví všechny zadržované vězně z Inostranky. To Thomas opravdu nečekal, stejně tak jako to nečekali prezidentovi poradci.

Na Sofiin příkaz promlouvá Simon s Thomasem o jeho strategii s prezidentem. Simon ho prosí, aby dal cestujícím protilátku v dobré víře, protože jinak by byl jejich předchozí postup a snaha o důvěru zcela zbytečný.

SNYDER, TEXAS

Poté, co Sean pohrozí o tom, že vypustí fotografii syna Vicky, mu Vicky pomůže zachránit Leilu před tajnými agenty přestrojenými za místní Snyderskou policii. Agentka Collierová mu kryje záda palbou a řídí únikové vozidlo. Jednoho z únosců vezmou jako rukojmí.

WASHINGTON, D.C.

Na poslední chvíli Thomas nabízí prezidentu protijed, výměnou za to, že propustí Sophii. Prezident Martinez nabídku přijme. Sophia je přivezena na stanici metra, kde by měla být osvobozena. Přesto jí do jídla a pití dali prezidentovi lidé látku, díky které ji budou moct sledovat.

Zdroj: NBC

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Nejoblíbenější postavy

Reklama

Narozeniny herců

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama