Falling Skies
82/100 - 277×

Falling Skies

Mimozemšťané přistáli na Zemi. Žádná vláda to ale neměla šanci ututlat – nepřišli v míru a beze slova začali vyhlazovat lidstvo. (Zatím) přeživší lidé se formují do odbojných skupin a společně se snaží dožít se zítřka a vymyslet reálný plán protiútoku. To vše ve výkonné produkci Stevena Spielberga.

USA | 2011 | Ukončeno
vysílání
5 sezón | TNT | 43 minut
žánr
Dobrodružný, Sci-fi
hrají
Noah Wyle (Tom Mason), Sarah Carter (Margaret), Scarlett Byrne (Alexis Denise Glass-Mason),

Rozhovor s Moon Bloodgood o třetí sezóně

Rozhovor s Moon Bloodgood o třetí sezóně

Co prozradila představitelka Anne Glass před začátkem třetí sezóny? Pozor článek obsahuje spoilery!

1 0
27.4.2013

Jak všichni dobře víme, Anne Glass je těhotná, čeká holčičku, sama představitelka Moon Bloodgood zjistila, že je těhotná těsně předtím, než dostala do ruky scénář ke druhé sezóně a stejně jako v seriálu se jí narodila v prosinci holčička, takže pro začátek natáčení nebyla v nejlepší kondici.

Přečtěte si rozhovor, který Moon Bloodgood (MB) poskytla internetovému portálu ew.com.

EW: Předpokládám, že jste pro natáčení třetí řady nebyla zcela v kondici. Cítila jste nějaké změny?
MB: Určitě, byla jsem těhotná. Bylo to pro mě hezké období, každý kolem mě byl tak opatrný a plný lásky. Když jsem začala natáčet třetí řadu, byla jsem v sedmém měsíci. Takže to bylo rozhodně jiné. Nedělala jsem toho tolik, jako obvykle a hlavně jsem netočila žádné akční scény. Mám tam několik fyzicky náročných scén, ale nic jako ve druhé sezóně, takže doufám, že mi tenhle rok dají něco pořádného a akčního, protože to mám ráda, ráda si zašpiním ruce.

EW: Kde se budeme nacházet na začátku třetí sezóny?
MB: Děj třetí řady se posune o sedm měsíců dopředu, takže budu brzy rodit, když jsme se s ní viděli naposledy, byla již ve druhém nebo třetím měsíci. Takže Anne má mít každým dnem dítě. Také sdílíme planetu s další rasou Volmy. Také máme zařízení, díky kterému můžeme odpoutat naše spoutané děti. Myslím, že naše technologie pokročila a také jsme se přizpůsobili životu v Charlestonu. Teď je to náš nový domov.

EW: Takže Tom je teď prezident a Anne je něco jako první dáma?
MB: Ano, máte pravdu, nikdy mě nenapadlo, že k tomu dojde. Myslím si, že Anne se tak trochu vyhýbá této roli. Také bych řekla, že hodně postrádá Toma, Anne má dítě a také je zavalena prací. Dříve jí se vším pomáhala Lourdes, z které je teď doktorka a má mnohem více povinností. Budete moci vidět, že se Anne cítí zanedbávaná Tomem a také jeho dětmi. Anne se s Tomem neustále míjí a cítí se být také ohrožena Glorií (nová postava), která je Tomovou asistentkou. Určitě dojde na slzy a Tom si uvědomí, že to nezvládá.

EW: Začnou Tomovi chlapci brát Anne více jako svou matku?
MB: Vždycky jsem přemýšlela, proč se více nerozvíjí vztah mezi Anne a chlapci, řekla bych, že kluci jsou stále ještě mladí, alespoň tedy Matt, s kterým mám ve třetí řadě skvělou scénu, kdy se učí střílet a já Mattovi vynadám a poté spolu nemluvíme, panuje mezi námi napětí, ale pak se vše urovná a to je podle mě začátek, kdy se dostávám tak trochu do role Mattovi matky a Matt to přijímá. Uzná, že já a Tom jsme teď spolu jako pár. S Halem a Benen nemám žádný vztah, ale kdo ví, třeba v dalších sezónách se vše napraví.

EW: Na začátku mimozemské invaze, Anne ztratila syna, Sammyho. Uvidíme, jak se Anne potýká se ztrátou svého syna v okamžiku, kdy bude přivádět na svět další dítě?
MB: Jediný okamžik, kdy budu vzpomínat na svého syna je, když budu věšet na strom, na který dáváme jména lidí, které jsme ztratili, dopis pro svého syna. Opravdu si nemyslím, že v této sezóně budeme řešit Sammyho. Je tu hodně děje, například stavíme bombu, kterou chceme použít v boji proti Rybím hlavám.

EW: Vaše mateřská dovolená začala někdy uprostřed natáčení, že ano?
MB: Skončila jsem přesně uprostřed natáčení, byla jsem v osmém měsíci, když jsem řekla: „Víte, pánové, nechci, aby se moje dítě narodilo v Kanadě. Jedu domů a budu dělat dětský pokoj a také se ujistím, že je vše připravené “. Moje postava je ve čtyřech až pěti epizodách z deseti. Mohu vám prozradit, že odejdu, nemohu prozradit jak, ale já a narozené dítě odejdeme, ale ve finále se vrátím.

Moon Bloodgood nám toho o nové sezóně prozradila docela dost. Víme, že děj se bude odehrávat sedm měsíců od finále druhé řady. Také víme, že nová rasa, která se nazývá Volm, bude bojovat na straně lidí. Lidé mají přístroj, díky kterému mohou zachránit spoutané děti a také staví bombu proti Rybím hlavám.

Zdroj: TNT

Diskuze /1

Cvani

Len trošku pre opravenie článku: rasa Esphani su rybie hlavy a nová rasa sa volá Volm :)

9.6.2013 | 23:39:49
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S05E10: Reborn

cz100%
DOKONČENO

Překlad: @1Bobesh1, @LuAn, @gambinka a @KlárkaP
Přečas: @Ezio

Upoutávka na 4. řadu

Thumbnail Play icon
Dejte nám vědět, jak se vám Falling Skies líbí a ohodnoťte seriál.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Planetary War

Falling Skies: Planetary War

Falling Skies: Planetary War

Zkraťte si čekání na další řadu Falling Skies, novou hrou pro vaše mobilní zařízení.

5. řada

Falling Skies získává pátou a poslední řadu

Falling Skies získává pátou a poslední řadu

Příští léto se rozloučíme s Falling Skies. Další řadu také získává novinka The Last Ship a kriminálka Major Crimes.

Momentka

Momentka

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama