The Family
97/100 - 13×

The Family

Ztracený syn známé političky se po deseti letech, kdy ho považovali za mrtvého, vrací domů. Rodina ho sice vřele přivítá, ale někomu přeci jen něco nesedí. Opravdu je to stále ten člověk, o kterého před lety přišli?

USA | 2016 | Ukončeno
vysílání
1 sezóna | ABC | 42 minut
žánr
Mysteriózní, Politický, Thriller
hrají
Margot Bingham (Nina Meyer),

Co nás čeká v 9. - 10. epizodě?

Co nás čeká v 9. - 10. epizodě?

V následujích epizodách navštíví Bena jeho známý z minulosti, Hank najde klíčový důkaz a Willa začne více podezírat Bena.

4 0
24.4.2016

1×09 Betta Male

24. dubna 2016

Nina pátrá po vodítku k Adamově minulosti a sleduje jeho terapeutická sezení. Claire nenápadně dohlíží na Bena. Rodina se připravuje na politickou debatu a Hankův host jej navede k hledání důkazu, který může odhalit, kdo skutečně unesl Adama. Meyerová má strach o svého zmizelého kolegu Clementse a Bena navštíví někdo z jeho minulosti.

1×10 Fun Ways to Tell Boyfriend You're Pregnant

1. května 2016

Hank věří, že má klíčový důkaz, kterým Nině pomůže vyřešit Adamův případ a z něj udělá hrdinu. Willino podezírání Bena zesílí, když zjistí, co se skutečně stalo s Adamem. Jane žádá o pomoc nečekaný zdroj, když přichází do práce, ale Doug není k nalezení. Bridey zradí Willu, aby dostala její příběh na titulní stranu, a na Ninu čeká nečekaný navštěvník.

Zdroj: ABC

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama