FlashForward (Vzpomínka na budoucnost)
82/100 - 81×

FlashForward(Vzpomínka na budoucnost)

Co kdybyste na okamžik dokázali vidět svoji budoucnost – tak jak bude váš život vypadat za šest měsíců? Začali byste se na to, co se stane, těšit … a nebo byste se snažili to zastavit?

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
1 sezóna | ABC | 42 minut
žánr
Akční, Dobrodružný, Mysteriózní
hrají
Christine Woods (Janis Hawk), Peyton List (Nicole Kirby), John Cho (Demetri Noh), Jack Davenport (Lloyd Simcoe), Joseph Fiennes (Mark Benford), Dominic Monaghan (Simon), Courtney B. Vance (Stanford Wedeck)

Most Wanted

Most Wanted

Od začátku vyšetřování Globálního výpadku vědomí bylo zřejmé, že se taková událost nestala sama od sebe a že za ní někdo stojí. Jenže kdo a proč? (článek se aktualizuje na základě poznatků z nových epizod, neobsahuje tak žádné spoilery)

0 0
10.10.2009

Podezřelý Nula

Muže označeného jako „Podezřelý Nula“ (Suspect Zero) objevila agentka FBI Janis Hawk, když náhodně procházela záznamy z bezpečnostních kamer na americkém území v době Výpadku. Podezřelý Nula byl zachycen na baseballovém stadionu v Deatroitu, kde se procházel kolem sedadel, zatím co tisíce lidí okolo (a miliardy po celé planetě) ležely v bezvědomí.

Záznam s Podezřelým Nula trvá pouze několik vteřin, avšak i z nich se dá usoudit, že dotyčná osoba není překvapená z toho, co kolem sebe vidí. FBI zatím za pomoci forenzní videoanalýzy stačilo ze záznamu určit, že se velmi pravděpodobně jedná o muže vysokého 173 centimetrů a vážícího 68 kilo. Z těchto parametrů mimochodem nevybočuje ani tajemná postava Simona, která by nám měla být představena v průběhu seriálu.

D. Gibbons

Jméno, které agent FBI Mark Benford postřehl na tabuli s důkazy případu okolo Výpadku ve svém flashforwardu. Logicky se nejdřív mělo za to, že jde o člověka s tímto jménem, avšak ukázalo se, že v průběhu následujících šesti měsíců tato osoba naklonuje a zneužije kreditní kartu jisté Didi Gibbons, nicnetušící majitelky lahůdkářství.

Agenti Benford a Noh vystopovali „D. Gibbonse“ až do jeho skrýše v Utahu, odtud jim však podezřelý uprchl a zničil za sebou veškeré materiály, se kterými se podle všeho snažil nabourat do celosvětového vyšetřování Výpadku. Těsně před svým útěkem před Nohem a Benfordem pronesl, že ten, kdo předvídá katastrofu, dvojnásob si ji vytrpí.

Agentům se však podařilo získat Gibbonsův telefon, ze kterého zjistili, že během Výpadku nejen že nebyl v bezvědomí, ale navíc zrovna telefonoval s Podezřelým Nula.

Muži v maskách

Ve svém flashforwardu Mark Benford usilovně pracuje na případu Výpadku a vypadá to, že skutečně něco objevil. A možná to je také důvod, proč se v jeho kanceláři najednou objeví dva ozbrojení muži v klaunských maskách. Jeden z nich má na paži tetování tří hvězd, které poté Mark zaznamená na tabuli vyšetřování.

Kdo jsou tito muži a jestli jsou nějak spojeni s Podezřelým Nula a D. Gibbonsem není jisté, co je však evidentní, že usilují o Markův život kvůli jeho vyšetřování.

Zdroj: ABC

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Nejoblíbenější postavy

Reklama

Narozeniny herců

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama