Fleming (Fleming: The Man Who Would Be Bond)
88/100 - 19×

Fleming(Fleming: The Man Who Would Be Bond)

Život spisovatele, který představil světu agenta 007, se objevuje na obrazovkách v čtyřdílné minisérii BBC. Jaký měl mladý Ian Fleming život v Londýně za druhé světové války?

VB | 2014 | Ukončeno
vysílání
1 sezóna | BBC America | 60 minut
žánr
Drama, Historický, Válečný
hrají
Lara Pulver (Ann O'Neill), Dominic Cooper (Ian Fleming), Camilla Rutherford (Loelia), Annabelle Wallis (Muriel Wright),

Co nás čeká ve finální epizodě

Co nás čeká ve finální epizodě

Konec první série a s ním i konec války. Co nás čeká ve finální epizodě? A jak se těšíte na závěr čtyřdílného životopisného dramatu?

0 0
19.2.2014
TheDarkKnight

Ve válce: Válka je téměř u konce, ale stejně musí Fleming vybojovat svůj poslední boj – je přesvědčen, že nacisté skrývají plány k nukleární zbrani a je si jistý tím, že je musí Britové najít dříve než Rusové. Fleming má dokonce uděleno povolení vyrazit na záchrannou misi. Podaří se mu zbavit se dokumentů, ale to není konec, setkává se zde totiž tváří v tvář s vlkodlaky (regenerovanými německými vojáky).

Zpět v Londýně: Oslavy jsou v plném proudu.Zdá se, že se vše vyřešilo, ale Flemingův život konec války spíše rozházel a také naskytl plno nových otázek: Najde Ian způsob jak být s Ann? (Vzhledem k začátku seriálu – zřejmě ano.) Navíc jsou Flemingovi dny v kontrarozvědce sečteny. Nalezne tedy mladý muž jiné místo, kde by mohl uplatnit svoje schopnosti? (Na tuto otázku již také zřejmě všichni znají odpověď.)

Thumbnail Play icon

Zdroj: BBC America

Diskuze /1

suzuki051cj

kedy preložíte tie ďalšie 2 časti?

27.2.2014 | 7:22:53
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Filtr seriálů








Reklama