Game of Thrones (Hra o trůny)
95/100 - 2 309×

Game of Thrones(Hra o trůny)

Fantasy seriál o intrikách, magii a zradách. Západozemí a Východní země nejsou zeměmi, ve kterých by chtěl někdo žít, na každém rohu totiž číhá nebezpečí, která vás může ihned připravit o život.

USA | 2011 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | HBO | 60 minut
žánr
Dobrodružný, Fantasy, Historický
hrají
Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Kit Harington (Jon Sníh), Maisie Williams (Arya Stark), Sophie Turner (Sansa Stark), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Iain Glen (Jorah Mormont), John Bradley (Samwell Tarly), Alfie Allen (Theon Greyjoy), Conleth Hill (Varys), Gwendoline Christie (Brienne z Tarthu), Liam Cunningham (Davos Mořský), Aidan Gillen (Petyr Baeliš), Isaac Hempstead Wright (Brandon Stark)

Prožijte čtvrtou sérii s oficiálními fan předměty

Prožijte čtvrtou sérii s oficiálními fan předměty

Pokud někteří z Vás navštívili kinomaraton v Praze nebo v Brně, zajisté si mohli všimnout toho, v čem tam byla většina fanoušků oblečená. Téměř každý se snažil, aby dal najevo, že právě on je tím největším fanouškem Hry o trůny.

3 0
7.4.2014

Našemu serveru Edna.cz se podařilo v uplynulém roce sehnat nového partnera, který se oficiálními fanouškovskými předměty zabývá. Je jím server fanbase.cz, který má ve svém sortimentu celou řadu předmětů s tématikou Hry o trůny. My pro Vás vybrali pouze několik zajímavých kousků.

Hrací karty

Oficiální hrací karty, na kterých naleznete hlavní postavy ze seriálu.

Soška dráčka Drogona 12 cm

Pokud jste někdy toužili mít svého vlastního draka, nyní máte možnost. Velmi detailní, ručně malovaná, soška mláděte jednoho z draků Daenerys Targaryen.

Figurka Jaime Lannister 19 cm

Chcete sdílet pokoj (a třeba i osud) s Jaimem Lannisterem? Nyní můžete. Plastová figurka Jaimeho Lannistera ze seriálu Hra o trůny.

Plyšový tříoký havran

Zdá se vám někdy o tříokém havranovi nebo vráně a rádi byste ji našli? Našli jsme ji za Vás a vy se vedle ní můžete probouzet.

3D puzzle Westeros (1500 ks)

Pokud chcete mít nadvládu nad celým Západozemím, můžeme Vám jen a jen doporučit, abyste si ho složili sami a dali tomuto světu tvar a podobu.

Na jejich stránkách naleznete celou řadu dalších produktů s oficiálními motivy.

Pokud by Vás ale naopak lákal nějaký neoficiální motiv nebo snad původní knižní sága, neváhejte a navštivte náš SHOP zde na webu, ve kterém naleznete například knihu Mudrosloví urozeného pána Tyriona z Lannisterů

Zdroj: HBO

Diskuze /4

Dorthonin

Jaime je parádní!

7.4.2014 | 14:10:31
Kratos993

hej věděli jste ( snad mě za to nedají BAN nebo tak něco tak se když tak omlouvám ) že na HBOgo.cz si můžete pustit už první díl IV řady s titulkama … bez registrace … dokonce to je v HD kvalitě ( teda aspoň já tam žádné kostičky neměl )

7.4.2014 | 15:40:42
DHARMA4,8

3D puzzle vypadají opravdu nádherně.

7.4.2014 | 16:46:54
kesuaus

V prahe zo stovky ludi maly 5 kostimy…

9.4.2014 | 22:20:30
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Game of Thrones

Seriál Game of Thrones odstartoval svou existenci na jaře roku 2011 a skončil na jaře roku 2019. Byl tu s námi dlouhých osm let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Prequel

Hra o trůny je sice u konce, ale to neznamená, že se do Západozemí už nikdy nepodíváme. Stanice HBO totiž objednala nový seriál, ve kterém se zaměří na dračí rod Targaryenů. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama